Александр Аврамчук Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 (змінено) 5 хвилин тому, Alvalk сказав: Щось я серед "патріотичного сегменту" СН не бачу.... Агов!!! Куди закотилася? вони в потужному незламному сегменті. ви що їх не можна порінювати з іншими Змінено 30 жовтня 2024 користувачем Александр Аврамчук 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 6 хвилин тому, Alvalk сказав: Зараз у мене таке враження, що Зеленському. Тоді так, ви прави, в Тягнибока шансів немає. Оці всі Бабченки, Берези, Чекалкіни, які тут часто викладаються - то все кадри Зеленського? От те, що ви кажете зараз про Зеленського, можна сказати в 2014-ому і про Порошенка. Поїздка до Фірташа, власника "Інтера" була просто туристичною? А "плюси" у Коломойського хто хотів віджати? Хто володіє інформацією, той володіє світом. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Оці всі Бабченки, Берези, Чекалкіни, які тут часто викладаються - то все кадри Зеленського? А які вони мають відношення до ЗМІ? Ну а називати ботами всіх, кто має відмінну від вашої точку зору - це, звісно, зручно, але глупо. А щодо Берези, він у 2014-2019 Порошенка часто критикував, тож взагалі мимо. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 1 хвилину тому, Alvalk сказав: А які вони мають відношення до ЗМІ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 (змінено) 10 минут назад, Вячеслав63 сказал: Оці всі Бабченки, Берези, Чекалкіни, які тут часто викладаються - то все кадри Зеленського? От те, що ви кажете зараз про Зеленського, можна сказати в 2014-ому і про Порошенка. Поїздка до Фірташа, власника "Інтера" була просто туристичною? А "плюси" у Коломойського хто хотів віджати? Хто володіє інформацією, той володіє світом. якщо мксимально спростити , кацапи напали , щоб кацапощелепні піхвомразі знов сцяли у вуха українським дітям Змінено 30 жовтня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 7 минут назад, tort сказал: отож... подивіться їх аудиторію, порівняйте з Г+Г, Люсею, Гордоном, Фейгіном. Бабченко - то дрібна шавка, а не ЗМІ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 1 година тому, Alvalk сказав: New York Times пише, що офіційні особи США, з якими видання спілкувалося на умовах анонімності, висловили певне обурення планом перемоги Зеленського, назвавши його нереалістичним і майже повністю залежним від західної допомоги. а про оце там нічого вже не пишуть: "Ми обіцяємо підтримувати потреби України зараз на полі бою і допомагати укріплювати їхнє військо протягом довгого часу. Необхідне фінансування для цього ми маємо. Стільки, скільки треба. І я вважаю, що ця підтримка триватиме, хоча сьогодні ми чуємо певні голоси на Капітолійському пагорбі про те, чи треба продовжувати підтримувати Україну і скільки часу ще її підтримувати", – зазначив президент США. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 Только что, outdoor24 сказал: а про оце там нічого вже не пишуть: "Ми обіцяємо підтримувати потреби України зараз на полі бою і допомагати укріплювати їхнє військо протягом довгого часу. Необхідне фінансування для цього ми маємо. Стільки, скільки треба. І я вважаю, що ця підтримка триватиме, хоча сьогодні ми чуємо певні голоси на Капітолійському пагорбі про те, чи треба продовжувати підтримувати Україну і скільки часу ще її підтримувати", – зазначив президент США. Одна справа давати гроші, інша - запрошення до НАТО і далекобійну зброю з дозволом бити по рашці 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 2 хвилини тому, Alvalk сказав: Одна справа давати гроші ну тут теж не все райдужно. дід бовкнув, не подумавши, а тепер обурюються нереалістичністю плану. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 17 хвилин тому, Alvalk сказав: А щодо Берези, він у 2014-2019 Порошенка часто критикував, тож взагалі мимо. Точка зору дуже залежить від точки сидіння. До Арестовича, звісно, йому далеко, тим не менш. Я ж не проти інших точок зору. Я просто вам відповів на вашу тезу, що ЗМІ зараз знаходяться в руках Зеленського. Це не так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 9 хвилин тому, Alvalk сказав: Бабченко - то дрібна шавка, а не ЗМІ Кантон би з вами не погодився, судячи по кількості його цитувань цього Бабченка. От навіщо ви його так негарно обізвали? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Точка зору дуже залежить від точки сидіння. До Арестовича, звісно, йому далеко, тим не менш. Я ж не проти інших точок зору. Я просто вам відповів на вашу тезу, що ЗМІ зараз знаходяться в руках Зеленського. Це не так. Тобото ОП диригує марофоном незалежно від Зеленського? Якщо він в заручниках - нехай моргне 2 рази під час чергового потужного виступу. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 Только что, Вячеслав63 сказал: Точка зору дуже залежить від точки сидіння. До Арестовича, звісно, йому далеко, тим не менш. Ще раз. Яким боком він до Порошенка? Критикує владу? Так. І зараз, і попередню критикував. Як це його робить чиїмось ботом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 (змінено) 16 минут назад, Вячеслав63 сказал: Кантон би з вами не погодився, судячи по кількості його цитувань цього Бабченка. От навіщо ви його так негарно обізвали? А мені пофіг, і на Бабченка, і на думку Кантона. У мене є своє бачення. Я деякий час придивлявся до Бабченка, коли він в нашому інфополі з'явився, але потім зрозумів, що він не набагато краще Люсі. До речі, хто такий Люся, я теж зрозумів, ще коли він топив за Порошенка. А от шанувальники Зеленського чомусь це зрозуміли лише коли він почав на нього лайно накидати. Змінено 30 жовтня 2024 користувачем Alvalk 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 7 хвилин тому, Alvalk сказав: отож... подивіться їх аудиторію, порівняйте з Г+Г, Люсею, Гордоном, Фейгіном. Бабченко - то дрібна шавка, а не ЗМІ Ну Гордона з Маском можна так само порівняти і сказати шо Діма то дрібна шавка. А можна взяти тираж газети наприклад Слобідський край і кількість читачів вищезгаданих(можна навіть не сукупну) і виявиться що СБ програє в десятки сотні разів. Али ж ми (тобто ви) говорили про "має відношення"? І тут раптом ви питаєте яке має відношення російський журналіст Бабченко (200 тисяч читачів в Х) має відношення до ЗМІ. што!? Чекалкін, теж мав і зберігає відношення до ЗМІ, а ще має 500 тис читачів у фб. третій взагалі на ТБ попрацював. і ви питаєте про відношення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 18 минут назад, tort сказал: Ну Гордона з Маском можна так само порівняти і сказати шо Діма то дрібна шавка. В межах світу так і є. Але ми говоримо про Україну А в межах України Гордон навіть круче за Маска. Та мабуть навіть газета Слобідський край в цьому може з ним потягатись 🤣 А взагалі дуже багато тексту. Так, блогери, якщо вони зареєстровані, теж відносяться до ЗМІ. Цитата Відповідно до ч.3 ст.16 Закону України «Про медіа» особа, яка регулярно поширює масову інформацію під своїм редакційним контролем через власні облікові записи на платформах спільного доступу до інформації, не є суб’єктом у сфері онлайн-медіа, крім випадків, якщо така особа добровільно зареєструється як суб’єкт у сфері онлайн-медіа впорядку, передбаченому ст. 63 цього Закону. Я не знаю, чи зареєстрований Бабченко як журналіст по українському законодавству, і я розумію ваше бажання піймати мене на дрібниці чи неточному формулюванні але... У мене з Вячеслав63 була розмова про, цитую, "ЗМІ і ботів, які належать олігархам" Бабченка в даному контексті можна віднести хіба що до бота. Хоча я дуже сумніваюсь, що він на зарплаті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 1 година тому, MaxS сказав: Тобото ОП диригує марофоном незалежно від Зеленського? Якщо він в заручниках - нехай моргне 2 рази під час чергового потужного виступу. Вам краще не знати чим він там моргає ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 14 минут назад, Alvalk сказал: Хоча я дуже сумніваюсь, що він на зарплаті. И никогда не был после бегства из балалайни...фристайлер классический Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 NYT: Мирний план Зеленського із запитом ракет “Томагавк” роздратував американців як нереальний www.holosameryky.com/a/zelensky-mytnyj-plan-tomagawk-rakety/7843502.html?utm_campaign=card&utm_source=fb&utm_medium=clicks&utm_content=SBqm1ktvhtfytvjps5w65bgecstph1y1ylqf0t 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 (змінено) 2 години тому, Александр Аврамчук сказав: Україна та Росія ведуть попередні переговори щодо припинення ударів по енергетичній інфраструктурі один одного. Але російський диктатор Володимир Путін навряд чи погодиться на угоду, доки українські війська перебувають на території Курської області РФ. www.rbc.ua/rus/news/ukrayina-ta-rf-vedut-peregovori-pripinennya-1730244758.html Ну поки що не б'ють, мабуть, таки дотримуються угоди з великим хлопчиками. А дотримування угод дає свої результати: у Казань приїхали глави держав і ООН, а не якась шелупонь, і казати про "ізоляцію" РФ тепер якась ... ну трошки лукавити, чи що ... Не гарно, що дії нинішнього політичного керівництва України привели до зміцнення позицій ворога, ой не гарно, але вже боржом не допоможе ... "Die Geschichte kennt kein Wenn" © Гадаю, що якщо буде вигідно, радикально вигідно, то РФ знайде привід для удару, це моя думка. Може і психічно нестабільний президент щось утнути, в таємниці від санітарів, що вибісить росіян, і західних та південних великих хлопчиків, які приклали багато зусиль для цих негласних домовленостей. Договір на папері ... ну до цього ще довго (не два-три тижні, на мою думку). Так що поки що ані запасені дрова, ані акумулятори я продавати не буду) Змінено 30 жовтня 2024 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 (змінено) 8 хвилин тому, Canton сказав: И никогда не был после бегства из балалайни...фристайлер классический А кем был до бегства, во время работы в мацковском космобольце и в зомбоящике? Змінено 30 жовтня 2024 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 3 минуты назад, Canton сказал: NYT: Мирний план Зеленського із запитом ракет “Томагавк” роздратував американців як нереальний www.holosameryky.com/a/zelensky-mytnyj-plan-tomagawk-rakety/7843502.html?utm_campaign=card&utm_source=fb&utm_medium=clicks&utm_content=SBqm1ktvhtfytvjps5w65bgecstph1y1ylqf0t Треба було авіаносець просити - тоді-б на Томагавках і сторгувались! )) А якщо серйозно, то країна, яка будує дороги під час війни - приречена. Одні вважають, що на перемогу, а інші - що на поразку... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 5 минут назад, DmiVady сказал: Ну поки що не б'ють, мабуть Каждую неделю бьют, вы не в курсе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 3 минуты назад, vadimv сказал: во время работы в мацковском космобольце и в зомбоящике? И шо? Он и в Новой Газете у Муратова работал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 2 часа назад, Вячеслав63 сказал: Це ви не маніпулюйте, критикуючи цю владу і пропагуючи попередню. Що то, що це - лайно. Без пам'яті про минуле не буде нормального майбутнього. Тим не менше попередню владу підтримували керівники Євросоюзу реально. Навіть Туск, коли ще був єврофункціонером приїзджав до Києва агітувати за Порошенка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз