Бездомный Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 23 минуты назад, МаТраС сказал: Може титану?) «Торік в Україні було оголошено про знайдення 500 тисяч тонн покладів літію. Не випадково основні шари тягнуться від Донбасу (приблизно над Маріуполем), де нині армія російських орків намагається об'єднати свої пазурі зверху і знизу, захоплюючи південно-східну частину країни, на Захід. Нині літій – елемент, необхідний для портативних розумних пристроїв, електромобілів та апартів зберігання електроенергії з відновлюваних джерел, таких як сонячні або вітрові станції. Для Європи українські запаси можуть бути важливим джерелом імпорту літію, який знаходиться дуже близько з питань логістики», – зазначив Паулюс Саударґас. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 40 хвилин тому, МаТраС сказав: Норм круїз. 175 баксів в сутки з хавкою. Я би з задоволенням 140 країн побачив за ті копійки. а якщо вдвох,то взагалі 109 енотів. круто 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 2 хвилини тому, Бездомный сказав: «Торік в Україні було оголошено про знайдення 500 тисяч тонн покладів літію. Не випадково основні шари тягнуться від Донбасу (приблизно над Маріуполем), де нині армія російських орків намагається об'єднати свої пазурі зверху і знизу, захоплюючи південно-східну частину країни, на Захід. Нині літій – елемент, необхідний для портативних розумних пристроїв, електромобілів та апартів зберігання електроенергії з відновлюваних джерел, таких як сонячні або вітрові станції. Для Європи українські запаси можуть бути важливим джерелом імпорту літію, який знаходиться дуже близько з питань логістики», – зазначив Паулюс Саударґас. ну,я надіюсь,що Ви не вважаєте це причиною рашки,як якийсь мудрець написав?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 3 минуты назад, Бездомный сказал: оголошено про знайдення 500 тисяч тонн покладів літію И кто же эту хню "оголосив"? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 1 хвилину тому, Canton сказав: И кто же эту хню "оголосив"? Мабуть це поклади батарей з Тесла які завезли під виглядом гуманітарної допомоги на утилізацію... 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Факт,що багато змінює Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 (змінено) 12 минут назад, МаТраС сказал: ну,я надіюсь,що Ви не вважаєте це причиною рашки,як якийсь мудрець написав?) рашка не суб'єктна , рашка - то аватар піхвоокої мавпи , яка прагне накласти лапу на поклади корисних копалин по всьому світі. сі передивився старої голівідської стрічки "Три дні Кондора" Змінено 11 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 (змінено) 1 час назад, Canton сказал: И кто же эту хню "оголосив"? а на вашу думку - заради чого кацапи йдуть на такі шалені витрати та втрати ? що їх мотивує ? тільки не кажіть , що дід йобнувся . я не вірю , що за цим немає жодних зисків . Змінено 11 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 5 годин тому, Vinsol2009 сказав: Придурок, очевидцем був мій знайомий, який їздив на роботу повз підбитого танку. Ти заєбал, деган. Не було на новгородська/клочки ніякого танку, ніякої барикади чи блок посту (до квітня місяця точно). Тож твій знайомий (якщо він невигаданий) тобі натриндів, а зараз пи3диш ти. Вся техніка так чи інакше яку підбивали в городі сфотографовано і зафіксовано. Ти стверджував що так там простояв пару днів. Одже у тебе є остання "спроба" надати докази. Зараз те що ти принесеш буде, або не там, або не танк. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 7 хвилин тому, Бездомный сказав: а на вашу думку - заради чого кацапи йдутиь на такі шалені витрати та втрати ? що їх мотивує ? тільки не кажіть , що дід йобнувся . я не вірю , що за цим немає жодних зисків . Це для вас шалені втрати та витрати, а для когось прийнятна ставка в гарній грі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Європа ) t.me/AndriyuKK/36992 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 30 хвилин тому, Бездомный сказав: а на вашу думку - заради чого кацапи йдутиь на такі шалені витрати та втрати ? що їх мотивує ? тільки не кажіть , що дід йобнувся . я не вірю , що за цим немає жодних зисків . Я думаю, все в комплексі. І зиск також. Контракт із Шелл на видобуток сланцевого газу і в подальшому втрата ринку рашистського газу в Україні, теж міг бути однією з причин, чому пуйло поперся на Донбас. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Є надія на серію: Дрон "Шмавік" вже скоро у ЗСУ, але це не аналог Mavic від слова зовсім Ну й інженери ворога теж не сплять: Російський дрон "Пародия": якісніший аналог пінопластової "Гербери", які запускають разом із "Шахедами" Якщо допрацюють(це не завтра), то нашій піхоті у забудовах стане зовсім зле: У РФ втілили концепцію "літаючої парти" у дронах: що це за навчально-бойовий "Пиранья-5" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 (змінено) 56 минут назад, US7IGN сказал: Це для вас шалені втрати та витрати, а для когось прийнятна ставка в гарній грі для олл ін / вабанк потрібний мотив Змінено 11 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 2 часа назад, Александр Аврамчук сказал: Круїзна компанія пропонує чотирирічну подорож для незадоволених президентством Трампа Американська круїзна компанія запустила пропозицію для тих, хто хоче покинути США на час президентства Дональда Трампа. Чотирирічний круїз охоплює 140 країн на всіх континентах. Вартість подорожі: 255 999 доларів за одномісний номер, 319 998 - за двомісний. У вартість входять спа-послуги, фітнес-програми, харчування та безкоштовні напої. Родзинка пропозиції - дартс із зображенням Трампа у кожній каюті. Компанія використовує політичну ситуацію для просування свого продукту, перетворюючи невдоволення частини населення на бізнес-можливість. А є посилання на їх сайт? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 1 час назад, Бездомный сказал: а на вашу думку - заради чого кацапи йдутиь на такі шалені витрати та втрати ? що їх мотивує ? тільки не кажіть , що дід йобнувся . я не вірю , що за цим немає жодних зисків . Я спросил, кто оголосил про запасы лития... Сайт Пиздуза? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 (змінено) Только что, Бездомный сказал: заради чого кацапи йдутиь на такі шалені витрати та втрати ? що їх мотивує ? тільки не кажіть , що дід йобнувся . я не вірю , що за цим немає жодних зисків . Зиск є, і він самий важливий для кожного узурпатора - всидіти на троні пожитєво. Це не вдалося навіть самим відомим узурпаторам в новітній історії - Бонапарту та Гітлеру. А цьому покидьку поки що ніби вдається, ще й прийшла підмога в обличчі Трампа, котрого хутін також хакнув, як і увесь свій йопанутий народ. Змінено 11 листопада 2024 користувачем kim chen lhoran 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Инфа контраверсивная, но "звучит". Трамп , 96 часов: Талибан заявил, что они хотят мирного соглашения с Соединёнными Штатами и попросили исключить их из списка террористических организаций. Хуситы сообщили, что их действия были исключительно оборонительными, и они прекращают нападения на корабли. Катар сообщил руководству ХАМАС, что они должны покинуть его территорию. Путин выступил с заявлением, что Запад не является его врагом. ХАМАС призывает к немедленному прекращению войны после избрания Трампа. Мексика начала защищать границу с США, чтобы предотвратить проникновение нелегальных иммигрантов и террористов на территорию Америки. В Нью-Йорке решили начать масштабную операцию по высылке всех нелегальных мигрантов, чего не делали уже четыре года. Китай заявил, что стремится жить в мире с Соединёнными Штатами и уважает выбор американского народа. Евросоюз попросил Трампа начать новый этап в их отношениях и покупать природный газ из США, а не из России. Путин заявил, что воспринимает всерьез план Трампа по прекращению войны с Украиной. Криптовалюта и фондовый рынок достигли рекордных высот. Добавьте, по пунктам , что ещё бывает, когда побеждают не те, кто живёт на бюджете, а те, кто этот бюджет создаёт! 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 25 минут назад, =YaSto= сказал: А є посилання на їх сайт? www.instagram.com/p/DCHmGZAOuRF/?img_index=2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 2 хвилини тому, Canton сказав: www.instagram.com/p/DCHmGZAOuRF/?img_index=2 Доживу до пенсії , теж в щось подібне довгострокове вляпаюсь) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 (змінено) 37 хвилин тому, МаТраС сказав: Доживу до пенсії , теж в щось подібне довгострокове вляпаюсь) Навіщо чекати пенсії? Вже сьогодні є тури в курську область. Як довгостроково залежить виключно від вас. Скільки протягнете, стільки і будете ляпатися Змінено 11 листопада 2024 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 (змінено) 42 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Зиск є, і він самий важливий для кожного узурпатора - всидіти на троні пожитєво.... Всі керівники есесера сиділи на троні пожиттєво. То там вже така традиція. Тож, це не мотив. Змінено 11 листопада 2024 користувачем 988888 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 За оцінками колишнього голови Державної служби геології та надр, ресурсна база України по літію перевищує 500 тисяч тонн – але ці показники неофіційні. Теперішнє керівництво Державної служби геології та надр про обсяги запасів літію не говорить, оскільки ця інформація належить до відомостей, що становлять державну таємницю. В Україні існує наказ Служби безпеки України №440 «Про затвердження зводу відомостей, що становлять державну таємницю», де йдеться про засекреченість інформації про запаси літію. www.radiosvoboda.org/a/29149809.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 А питання до політичних експертів: Якщо Зеленський сам, по своїй волі(я устал, я ухожу), складе з себе повноваження президента, то хто з ОП буде виконувати ці обов'язки до наступних виборів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Якщо Зеленський сам, по своїй волі(я устал, я ухожу), складе з себе повноваження президента, Я перепрошую, а куди йти? Під ростовом будиночок звільнився? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз