Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 минут назад, outdoor24 сказал:

Не розказуй, що мені робити, і я не скажу, куди тобі пройти. Ти сьогодні не на зміні? Чи вже всі нужники помив?

Ти слово голуб пропустив

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

короче  пуйло особо не хочет приостанавливать войну
не бить месяц по энергообъектам - так им это выгодно не будет прилетать по нефтезаводам

а фронт как был так и будет

• Лайк 2
Посилання на коментар

epravda.com.ua/energetika/rf-dronami-znishchila-naftopererobniy-zavod-ukrajini-804487

18 дронів, які ніхто не збив

• Хаха 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, Dark FeniX сказав:

Зрозуміло, чому останні дні розносили у нас енергетику...

Навіть останню ніч, як у Мерефі.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

5 годин тому, outdoor24 сказав:

завод просто не дотримувався дистанції і перешкоджав прольоту шахедів, якби він був на заході України, то зіткнення можна було б уникнути

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

27 минут назад, Tochkin сказал:

тобто люди, які не мають місцевої освіти, всіляких місцевих ліцензій, розмовляють з акцентом (часто жахливим) або взягалі майже не розмовляють англійською, які часто слабо розуміються на реаліях місцевого життя відбирають робочі місця у американців? хм....

Та то дідо по собі рівняє...

Народ понаїхаі і раніше нього фудстемпи отоварює, йому перловка лишається - от і біситься.

• Лайк 3
  • Хаха 3
Посилання на коментар

29 минут назад, karbo сказал:

Взагалі-то це була пропозиція зеленського не бити по тилу 

Була. Значить, пиня вирішив з нею погодитися. І на останок пошкодити все, куди дотянеться

Посилання на коментар

29 минут назад, karbo сказал:

Людина вклалась в освіту, закінчила хайскул, університет, купу різних сертифікатів здобула і сидить з цим всім бо приїхав якийсь киянин з готовим портфелем. Безперечно його резюме краще і при наборі перевагу віддадуть йому

Діду, скажіть американським онукам, що вони просто даремно набрали кредитів на гарвард і "трошки не вписались в ринок".

Кредити канешно доведеться віддавати, а роботу юристом і дантистом ніхто не обіцяв.

• Лайк 2
  • Хаха 4
Посилання на коментар

10 минут назад, Vinsol2009 сказал:

epravda.com.ua/energetika/rf-dronami-znishchila-naftopererobniy-zavod-ukrajini-804487

Пофіг, я і так на польському їжджу. Як розбомбили нашу переробку і, перейшов на імпорт розхід на літр-півтора впав. 😏

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Dark FeniX сказал:

Була. Значить, пиня вирішив з нею погодитися. І на останок пошкодити все, куди дотянеться

Кожен у цьому випадку хоче максимально пошкодити противнику

Посилання на коментар

Только что, murava сказал:

Діду, скажіть американським онукам, що вони просто даремно набрали кредитів на гарвард і "трошки не вписались в ринок".

Кредити канешно доведеться віддавати, а роботу юристом і дантистом ніхто не обіцяв.

Легше сказати трампу кому віддавати перевагу на роботі. 

Посилання на коментар

8 минут назад, murava сказал:

Та то дідо по собі рівняє...

Народ понаїхаі і раніше нього фудстемпи отоварює, йому перловка лишається - от і біситься.

Це ти бісишся, бо твої перестануть відправляти продукти з Америки які на вулиці вони беруть в чергах. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, murava сказав:

І я зі сторони помітив, що поганому танцюристу яйця заважають))).

В Америці старий пердун незадоволений виключно всіма українцями, але на пенсію хоче в Україну)))

P.S. Діду, їдь в Глеваху))))

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

⚖️ Незаконна мобілізація не звільняє українців від служби — таке рішення ухвалив Верховний суд України

Як повідомляється на сайті суду, рішення ухвалено Касаційним адміністративним судом у складі Верховного Суду за позовом військовослужбовця до районного ТЦК про визнання протиправної його мобілізації та звільнення від служби.

Суд дійшов висновку, що процедура призову під час мобілізації "незворотня, а визнання процедури призову протиправною не тягне за собою відновлення попереднього положення особи, покликаної на військову службу, шляхом її звільнення".

При цьому суд першої інстанції та апеляційний суд визнали мобілізацію чоловіка протиправним та зобов'язали військову частину звільнити його зі служби. Але Верховний Суд зайняв іншу позицію.

Посилання на коментар

6 минут назад, XL.pro сказал:

І я зі сторони помітив, що поганому танцюристу яйця заважають))).

В Америці старий пердун незадоволений виключно всіма українцями, але на пенсію хоче в Україну)))

P.S. Діду, їдь в Глеваху))))

Якщо я буду говорити про інші категорії населення з інших країн то це буде не так напевно зрозуміло. А саме українців ви персонально знаєте тих хто поїхав сюди а тому приклади з ними більш актуальні і зрозуміліші

Який резон обговорювати вакуумного коня в кубі?

Було в інтернеті як поляки протестували проти засилля українських перевізників, зараз ці українських перевізники перемикнули в США. І вже тут створили проблему. 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

27 хвилин тому, Akademik сказав:

короче  пуйло особо не хочет приостанавливать войну
не бить месяц по энергообъектам - так им это выгодно не будет прилетать по нефтезаводам

а фронт как был так и будет

а їм не має сенссу.   у нас щодня втрата територій і людей, провал курсьої операції. і цей процес тримає вже 1.5 роки неперервно, тобто може настати момент коли репне. адже 50 000 шахедів це ж "бесполЄзна" хрінь, яка ні на що не впливає. ага. 

провал мобілізації, втрата США партнера

Змінено користувачем akineo
  • Лайк 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, murava сказав:

а роботу юристом і дантистом ніхто не обіцяв.

так понаїху так само треба ті дипломи отримувати :lol:

Посилання на коментар

9 хвилин тому, karbo сказав:

Якщо я буду говорити про інші категорії населення з інших країн то це буде не так напевно зрозуміло. А саме українців ви персонально знаєте тих хто поїхав сюди а тому приклади з ними більш актуальні і зрозуміліші

Який резон обговорювати вакуумного коня в кубі?

Було в інтернеті як поляки протестували проти засилля українських перевізників, зараз ці українських перевізники перемикнули в США. І вже тут створили проблему. 

Я знаю одне, що США - країна з ринковою економікою. Якщо вашій родині не вдається себе реалізувати, то проблема не в українця

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, XL.pro сказал:

Я знаю одне, що США - країна з ринковою економікою. Якщо вашій родині не вдається себе реалізувати, то проблема не в українця

А-ха-ха і саме тому Трамп зараз тарифи вводить і забороняє продажу чіпів Китаю

А ще бореться з емігрантами

І це все тому що вільний ринок

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

50 минут назад, murava сказал:

Если чел закончил в США хайскул и универ, но у него отобрал работу понаех из Киева, то человек просто тупой. Да, таких нэвдах американского походженя в США хватает. Но ничего не поделаешь, свободная страна, свободный рынок труда :)).

• Лайк 7
Посилання на коментар

2 години тому, Vinsol2009 сказав:

Предполагаю, сто дело  пойдет в Есрч, и все иы6 будем платить истцу со своего кармана.

А чего проще было, выполнить решение первой инстанции и направить на влк, и потом уже принять окончательное решение.

Для проходження влк немає необхідності звертатись до суду, якщо є підстави медчастина направляє без проблем. А наприклад відпустки за станом здоров'я (по пораненню, по хворобі, при травмах, операт втручаннях і т.п.) надається виключно на підставі висновку влк.

Ви неуважні, в судах перших інстанцій постановляли звільнити зі служби, а не пройти влк

Очевидно справу вели малограмотні "юристи", і задача стояла не пройти влк, а звільнитись. І майже напевно шкуродери в адвокатських мантіях здерли три шкури з солдата, та мабуть п'ять шкур щоб ще дві віддати суддям перших інстанцій

17 годин тому, Vinsol2009 сказав:

А вони ст 19 Конституції читали?

Напевно почали відразу зі ст.65

А взагалі що вас так дивує - війна на дворі. Чомусь багатьох обурює як поводяться з ухилянтами але зовсім не обурює сам факт ухилянтства. По суті адмінка за дтп, штраф, скільки там за велік - 1200 грн? А за мороз від тцк - 25 тис. Так обурюйтесь що ось такий м'який гандон морозиться від тцк ще й тікає поц - ату його ату

Посилання на коментар

20 минут назад, karbo сказал:

А-ха-ха і саме тому Трамп зараз тарифи вводить і забороняє продажу чіпів Китаю

А ще бореться з емігрантами

І це все тому що вільний ринок

не, того шо это Трамп. Ничего, осталось меньше 4 лет...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...