Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

думаєте талановиті українці не подужають цей вінтаж на кухнях збирати? suprotyv.com/pzrk/strila-2/

Звісно подужають, і навіть краще, і назвуть не "стріла-ігла", а "голка" чи ще краще "неголка" (від слова голитися).

Але чомусь знов "проєбалі" пів року тому розіслати по кухнях креслення сбірки.

Хз, глядячи як ізраїльські пілоти лупили "Шахеди", трохи було стрьомно дивитись, як ф16 пролітає біля місця знищення крізь уламки, тож ПЗРК більш підходить, як на мене, але ... кошторис і де їх набратися ... малого ППО під ці цілі багато є, але не в Україні ... (

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, 7351 сказав:

Це хвантастика, синку(С)

А, якщо уявити, -- то в Україні буде найсильніша та найсучасніша армія в Європі та ключова економіка Європи плюс складеться військовий союз провідних країн Європи та Америки з Україною, в зрівнянні з яким НАТО буде ніщо, особливо по швидкості реагування на загрози.

Це від чого так плющить?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, 7351 сказав:

Це хвантастика, синку(С)

А, якщо уявити, -- то в Україні буде найсильніша та найсучасніша армія в Європі та ключова економіка Європи плюс складеться військовий союз провідних країн Європи та Америки з Україною, в зрівнянні з яким НАТО буде ніщо, особливо по швидкості реагування на загрози.

Внутрішні вороги України цього не допустять...

Після Зеленського буде "срач за портфелі" та "грузинський варіант"...

не будуть партнери приймати участь живою силою. поки нас вбивають тут з усього відомого озброєння окрім масового знищення , вони не роблять ні ху  я. 

і вони вже 3 роки могли дати більше, як мінімум обіцяне, щоб зменшити втрати на фронті, щоб зменшити втрати територій і втрати при їх деокупації, втраті енергосектору, газової інфраструктури, нормальні санкції, ну і так далі. замість цього лише роблять вигляд, що вони зацікавлені в безумовній перемозі України. коротка війна їм не цікава. а це означає, що на кількість загиблих і калік українців їм байдуже. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

16 хвилин тому, akineo сказав:

не будуть партнери приймати участь живою силою. поки нас вбивають тут з усього відомого озброєння окрім масового знищення , вони не роблять ні ху  я. 

і вони вже 3 роки могли дати більше, як мінімум обіцяне, щоб зменшити втрати на фронті, щоб зменшити втрати територій і втрати при їх деокупації, втраті енергосектору, газової інфраструктури, нормальні санкції, ну і так далі. замість цього лише роблять вигляд, що вони зацікавлені в безумовній перемозі України. коротка війна їм не цікава. а це означає, що на кількість загиблих і калік українців їм байдуже. 

У 2004 майже повірили ... Ющенку -- а тут премʼєр янукович...

У 2014 знову майже повірили ... самі знаєте кому -- а тут "кум путіна" та "жмурукуобнімаю"...

... триває...

• Лайк 3
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

Ніч почалась ... до нас трошки мопедів, може ще щось прилетить ...
До Донецька та Ясинуватої трошки "штормів", в Луганську теж двіж: беспілоти(попередньо) розносять нафтобазу, ну й окрім цього локації детонують, мабуть, що "шторми" витратили на щось суттєве.

Ростов теж не спить ... таке життя ...

Рахують прильоти, Луганськ ...

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
Посилання на коментар

9 годин тому, DmiVady сказав:

Звісно подужають, і навіть краще, і назвуть не "стріла-ігла", а "голка" чи ще краще "неголка" (від слова голитися).

Але чомусь знов "проєбалі" пів року тому розіслати по кухнях креслення сбірки.

Хз, глядячи як ізраїльські пілоти лупили "Шахеди", трохи було стрьомно дивитись, як ф16 пролітає біля місця знищення крізь уламки, тож ПЗРК більш підходить, як на мене, але ... кошторис і де їх набратися ... малого ППО під ці цілі багато є, але не в Україні ... (

є відео вітчизняних пілотів на ф16 при знищені шахеда. дійсно осколки розлітаються далеко, шахеди ще можуть бути начиннені шрапнеллю. про збірку в гаражах  ракет з інфрачервоною головкою зовсім бурна фантазія. дуже дорогі і мала кількість. для масового знищення шахедів, котрі виробляються сотнями на добу,  не підходить. Вихід це  теж дрони , для знищення шахедів. 

Посилання на коментар

16 часов назад, murava сказал:

Є купа способів їх не відкривати.

Їх банально зачинять з іншого боку. Тимчасовий захист, легально влаштуватися на роботу та ін просто перестане існувати і буде 30 діб "візитора" в кращому випадку. А може ще й просто візи повернуть "взад". В Канаду з 2022 року приїхало 300 тис. людей (вони зараз в Канаді реально всюди , от сьогодні їздив далеко на озеро, там де навіть стільниковий зв'язок не працює, але українську мову навіть там почув ) ). А до 2022 давали десь по 1.5-2 тис віз на рік. Ну от і буде як до 2022. Чи як до 2017 (чи коли там ЄС безвіз дав).

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Tochkin сказав:

Їх банально зачинять з іншого боку. Тимчасовий захист, легально влаштуватися на роботу та ін просто перестане існувати і буде 30 діб "візитора" в кращому випадку.

Тому альтернатива Європі/Америці - це Африка/Азія )

В Єгипті можна "візитувати" 2,5 місяці (а можна прописатися і роками жити), в Туреччині 3 місяці, в Грузії - рік.

На Філіппінах он теж роками живуть.

Посилання на коментар

Це пока молодий, без дітей і відносно здоров'я/гроші є. Та й то бомжувати не кожному до душі

Посилання на коментар

19 минут назад, vadimv сказал:

Тому альтернатива Європі/Америці - це Африка/Азія )

В Єгипті можна "візитувати" 2,5 місяці (а можна прописатися і роками жити), в Туреччині 3 місяці, в Грузії - рік.

На Філіппінах он теж роками живуть.

Воно звісно так, але з часом постане питання продовження дії паспорта, або ще шось та таке ін. А там запис на наступне десятиріччя в консульство вже скінчився бо був відкритий тільки протягом 39 секунд при повній луні останнього дня минулої весни та всі ці радощі покращань з електронними чергами через незрозумілу хню. Тому щоб отак дуже впевнено робити бажано мати ще одну дещо іншу паспортину. ) Це по-перше. По-друге - навчання дітей та ін. По-третє кожна людина має ліміт переїздів, тому через деякий час переїзди "ці лядськи задовбують" )) Якось я мав їздити кожного тижня по роботі в різні країни ЄС. Приїзжав на вихідні додому та в понеділок знов їхав. Десь після 4-го чи 5-го тижня мене це задовбало )))

p.s. Був би один влаштувався би лісорубом на Юкон подалі та клав на все болт. ))) 

Змінено користувачем Tochkin
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 годин тому, 7351 сказав:

У 2004 майже повірили ... Ющенку -- а тут премʼєр янукович...

У 2014 знову майже повірили ... самі знаєте кому -- а тут "кум путіна" та "жмурукуобнімаю"...

... триває...

Ющенко та Порошенко то мабуть найбільші вороги України? 

Тепер зрозуміло на кого працює цей пропагандон.

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Tochkin сказав:

з часом постане питання продовження дії паспорта, або ще шось та таке ін. А там запис на наступне десятиріччя в консульство вже скінчився бо був відкритий тільки протягом 39 секунд при повній луні останнього дня минулої весни та всі ці радощі покращань з електронними чергами через незрозумілу хню.

Не можу поскаржитися на роботу консульства в Каїрі, навпаки - все працює чітко, чемно, ввічливо )

15 хвилин тому, Дощ сказав:

Це пока молодий, без дітей і відносно здоров'я/гроші є.

А інакше то взагалі не життя.

15 хвилин тому, Дощ сказав:

Та й то бомжувати не кожному до душі

Так само як і їбашитися.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Дощ сказав:

Це пока молодий, без дітей і відносно здоров'я/гроші є. Та й то бомжувати не кожному до душі

коли немолодий та хворий - який режим на вулиці взагалі турбує в останню чергу

Посилання на коментар

9 часов назад, Dmitriy_S сказал:

Це від чого так плющить?

А что не так , вам кажется , что это ложь? Так все по вашим заветам- "жить во лжи  интереснее" . Почему вам можно , а когда другие лгут- удивляет ? Живите с этим

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, vadimv сказал:

Не можу поскаржитися на роботу консульства, навпаки - все працює чітко, чемно, ввічливо )

Консульство України в Оттаві чудове. Приязні люди, все добре. Можна було подзвонити, спитати щось по телефону живу людину, яка ввічливо та нормально все розповість, записатися на наступний тиждень та приїхати. Все це... було. Поки не приїхало 300 тис ))) Та не ввели електронну чергу яка миттєво заповнюється на наступний рік, де потрібно реєструватися через якесь id чи якусь іншу хню яку я, наприклад, гадки не маю як зробити. ))) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

А что не так , вам кажется , что это ложь?

То кота зависть душит, видать валерьянка не вставляет )

Хочется чего-то более забористого ))

Посилання на коментар

44 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

шахедів, котрі виробляються сотнями на добу,  

пытаюсь понять, как их с татарстана доставляют на десяток точек пуска. они собранные, со взрывчаткой или на местах уже докручивают?

пока простого варианта не вижу из-за габаритов этой херни, а значит возможен затык в логистике

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Alex2064 сказав:

пытаюсь понять, как их с татарстана доставляют на десяток точек пуска. они собранные, со взрывчаткой или на местах уже докручивают?

пока простого варианта не вижу из-за габаритов этой херни, а значит возможен затык в логистике

war.obozrevatel.com/rossiyane-postoyanno-perevozyat-iranskie-shahedyi-i-ih-puskovyie-ustanovki-opasayas-udarov-vsu-nyt.htm

Посилання на коментар

За роки війни на фортифікації витрачено майже мільярд доларів. Війська використовують максимум 2 % цих споруд, - Бутусов Джерело: https://censor.net/ua/n3560819

от після цього скажіть мені чи хоче влада виграти війну? по її реальних діях не помітно. як на мене то влада симулює героїчну борготьбу. при цьому наживаючись на ситуації і крадучи на кожному кроці. при такій ефективності використання обмежених коштів не можливо боротися з росією. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

За роки війни на фортифікації витрачено майже мільярд доларів. Війська використовують максимум 2 % цих споруд, - Бутусов Джерело: https://censor.net/ua/n3560819

от після цього скажіть мені чи хоче влада виграти війну? по її реальних діях не помітно. як на мене то влада симулює героїчну борготьбу. при цьому наживаючись на ситуації і крадучи на кожному кроці. при такій ефективності використання обмежених коштів не можливо боротися з росією. 

Те що крадуть безмежно, то беззаперечно. Але ж і ворог не попре напряму там де все нормально з укріпленнями. Типовий парадокс вцілілого. 

Змінено користувачем MaxS
  • Лайк 1
Посилання на коментар

17 минут назад, vadimv сказал:

Хочется чего-то более 

Можно , конечно, иронизировать или сарказмировать, но " что посеешь , то и пожнешь " и "  кто сеет  ветер , тот пожнет бурю".

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...