dragon200 Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому В 17.03.2026 в 08:12, Maryan_bhfz сказал: А взагалі, щоб розуміти як краще вчинити з балками, треба розуміти, як буде зроблений дах, чи буде він якось зв'язаний з балками, чи це зовсім окремі конструкції дах і перекриття звязані будуть тільки підпорками конька Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 години тому, dragon200 сказав: дах і перекриття звязані будуть тільки підпорками конька Зрозуміло, тобто крокви будуть перпендикулярно до балок перекриття. А фронтони у Вас же будуть з газоблоку? Я б в такому випадку на зовнішніх стінах балки б зовсім не фіксував, бо вони і так зі всіх сторін будуть оточені газоблоком. Я б зафіксував шпильками тільки по центральній стіні, там де балки з'єднані між собою. Але це лише думка не професійного будівельника)) Змінено 26 хвилин тому користувачем Maryan_bhfz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому В 16.03.2026 в 16:59, dragon200 сказал: і між балками буду ставити перемички (як на фото, але не так багато Навіщо ? Який параметр Вашого перекриття з балок це покращить ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз