BAV_Lug Опубліковано: В п'ятницю в 20:13 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 20:13 35 минут назад, Сарочка сказал: А яке покриття тераси готується під таку гідроізоляцію? Терасна дошка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Почав будувати госпблок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Я ж не помиляюся - на фото вертікальне утеплення плити госпблоку? А навіщо? Він буде опалюватись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 5 минут назад, Vikctor сказал: Я ж не помиляюся - на фото вертікальне утеплення плити госпблоку? А навіщо? Він буде опалюватись? Так. Там планується мастерська, кондиціонер та панель для опалення санвузла (він там також планується). Терасу біля теж планую накрити та частину віддати під дровник. Змінено 12 годин тому користувачем BAV_Lug 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому А какие размеры? Есть план?) себе похожую тему думаю, но всё ещё думаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 12 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 3 минуты назад, ЯД сказал: А какие размеры? Есть план?) себе похожую тему думаю, но всё ещё думаю План є, але він більшою частиною в голові)) В скетчапе намалював тільки частину і то для того щоб порахувати дерево, та підібрати вірні відстані. Зашиватися буде осб, тож підбирав так, щоб по максимуму цілі без подрізок використовувати. А розмір 6,1х3,1 м по зовнішньому контуру. Плюс тераса 3х3 м. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз