BAV_Lug Опубліковано: В п'ятницю в 20:13 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 20:13 35 минут назад, Сарочка сказал: А яке покриття тераси готується під таку гідроізоляцію? Терасна дошка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Почав будувати госпблок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Я ж не помиляюся - на фото вертікальне утеплення плити госпблоку? А навіщо? Він буде опалюватись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 5 минут назад, Vikctor сказал: Я ж не помиляюся - на фото вертікальне утеплення плити госпблоку? А навіщо? Він буде опалюватись? Так. Там планується мастерська, кондиціонер та панель для опалення санвузла (він там також планується). Терасу біля теж планую накрити та частину віддати під дровник. Змінено 4 години тому користувачем BAV_Lug 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому А какие размеры? Есть план?) себе похожую тему думаю, но всё ещё думаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, ЯД сказал: А какие размеры? Есть план?) себе похожую тему думаю, но всё ещё думаю План є, але він більшою частиною в голові)) В скетчапе намалював тільки частину і то для того щоб порахувати дерево, та підібрати вірні відстані. Зашиватися буде осб, тож підбирав так, щоб по максимуму цілі без подрізок використовувати. А розмір 6,1х3,1 м по зовнішньому контуру. Плюс тераса 3х3 м. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз