BAV_Lug Опубліковано: 11 липня Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 35 минут назад, Сарочка сказал: А яке покриття тераси готується під таку гідроізоляцію? Терасна дошка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 14 липня Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня Почав будувати госпблок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 14 липня Поділитись Опубліковано: 14 липня Я ж не помиляюся - на фото вертікальне утеплення плити госпблоку? А навіщо? Він буде опалюватись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 14 липня Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня (змінено) 5 минут назад, Vikctor сказал: Я ж не помиляюся - на фото вертікальне утеплення плити госпблоку? А навіщо? Він буде опалюватись? Так. Там планується мастерська, кондиціонер та панель для опалення санвузла (він там також планується). Терасу біля теж планую накрити та частину віддати під дровник. Змінено 14 липня користувачем BAV_Lug 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 14 липня Поділитись Опубліковано: 14 липня А какие размеры? Есть план?) себе похожую тему думаю, но всё ещё думаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 14 липня Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня 3 минуты назад, ЯД сказал: А какие размеры? Есть план?) себе похожую тему думаю, но всё ещё думаю План є, але він більшою частиною в голові)) В скетчапе намалював тільки частину і то для того щоб порахувати дерево, та підібрати вірні відстані. Зашиватися буде осб, тож підбирав так, щоб по максимуму цілі без подрізок використовувати. А розмір 6,1х3,1 м по зовнішньому контуру. Плюс тераса 3х3 м. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В середу в 16:09 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 16:09 Процес іде 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В середу в 17:29 Поділитись Опубліковано: В середу в 17:29 1 година тому, BAV_Lug сказав: Процес іде Що вийшло по вартості дерева на каркас? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В середу в 17:34 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 17:34 (змінено) 26 минут назад, outdoor24 сказал: Що вийшло по вартості дерева на каркас? 37к з доставкою (100 грн метр бруса 100х40). Змінено В середу в 17:56 користувачем BAV_Lug 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: В четвер в 12:34 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:34 20 часов назад, BAV_Lug сказал: Процес іде Зверніть увагу на пройоми в каркасі, вони або ще недороблені, або ваши майстри не знають, як їх треба робити... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В четвер в 20:06 Автор Поділитись Опубліковано: В четвер в 20:06 7 часов назад, lastandr сказал: Зверніть увагу на пройоми в каркасі, вони або ще недороблені, або ваши майстри не знають, як їх треба робити... Мої майстри це я і син )) Тож що саме не так? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В п'ятницю в 18:11 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 18:11 Поки чекаю відповіді продовжуємо будувати )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: В п'ятницю в 19:37 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:37 Наче headers не вистачає на мій не професійний погляд... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В п'ятницю в 21:09 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 21:09 (змінено) Там де вікно він точно не потрібен. Ця стіна фактично без навантаження. Я там щоб зверху точно не було навантаження і стойки не ставив. Там буде просто склопакет вставлений (таке собі модне безрамне скління)) ). А ось там де двері, признаю, це мій конструктивний провтик. Проектував проєми під існуючі металопластикові двері, тож розміри фіксовані. Сподіваюсь що метал в каркасі конструкції візьме на себе потенційне навантаження від даху. Але я щє подумаю як усилити ці проєми Змінено В п'ятницю в 21:19 користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Натягнув супердіфуззіонну мембрану та перекрив дах профлістом. Профліст н35 метал 0,5 без покриття, тільки оцинкований. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 25 хвилин тому, BAV_Lug сказав: Натягнув супердіфуззіонну мембрану та перекрив дах профлістом. Профліст н35 метал 0,5 без покриття, тільки оцинкований. А шо , контррейку не ставили ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 минуты назад, andrey_ka сказал: А шо , контррейку не ставили ? Так профлист має ж ребра - повітрю є де проходити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 8 минут назад, andrey_ka сказал: А шо , контррейку не ставили ? Ставив звісно. 100х20 Тільки я це називаю - "обрішотка" )) Змінено 4 години тому користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, Vikctor сказав: Так профлист має ж ребра - повітрю є де проходити. 2 хвилини тому, BAV_Lug сказав: Ставив звісно. 100х20 Цього замало. При малих кутах нахилу покрівлі вентзазор потрібно збільшувати тому що , чим менший кут нахилу тим менший перепад висоти між входом та виходом повітря , тим гірша циркуляція. У вашому випадку він має сягати 80мм. Тобто , якщо лати 20мм , то контррейка має бути 60мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, andrey_ka сказал: Цього замало. При малих кутах нахилу покрівлі вентзазор потрібно збільшувати тому що , чим менший кут нахилу тим менший перепад висоти між входом та виходом повітря , тим гірша циркуляція. У вашому випадку він має сягати 80мм. Тобто , якщо лати 20мм , то контррейка має бути 60мм Добре. Припустимо ви праві. На що це вплине, і наскільки це критично? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, BAV_Lug сказав: Добре. Припустимо ви праві. На що це вплине, і наскільки це критично? На теплотехнічні характеристики даху. Неефективне видалення вологи з утеплювача і як наслідок його перезволоження. ІМХО. Рух повітря по вентканалу створює тягу і цим самим висмоктує з утеплювача вологу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Ну таке. Зрозуміло. Це не житлове приміщення, тож вологи там буде обмаль + додаткова пароізоляція буде внутрі. Тож я в цьому проблеми не бачу. І можливо там взагалі не вата буде, в еппс, якому до вологи взагалі монопінусально Змінено 3 години тому користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 19 хвилин тому, BAV_Lug сказав: Це не житлове приміщення, тож вологи там буде обмаль + додаткова пароізоляція буде внутрі. Тож я в цьому проблеми не бачу Так волога там не від мешканців зʼявляється, банальний конденсат. Дах вдень нагрівся, вночі охолов і потекла вода. У мене був такий досвід на зоні барбекю, літом текло так, що ого-го! На другий раз на дачі вже замість заліза крив альтанку ондуклером, а на будинку зона відпочинку під шифером і маю прохолоду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 28 минут назад, BAV_Lug сказал: еппс, якому до вологи взагалі монопінусально а деревині? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 27 минут назад, Фрай сказал: Так волога там не від мешканців зʼявляється, банальний конденсат. Дах вдень нагрівся, вночі охолов і потекла вода. У мене був такий досвід на зоні барбекю, літом текло так, що ого-го! На другий раз на дачі вже замість заліза крив альтанку ондуклером, а на будинку зона відпочинку під шифером і маю прохолоду. Потекло на мембрану, і що? Он я в суботу натягнув мембрану, а в понеділок тільки накрив профлістом. За цей час пройшли не маленькі дощі. Так басейн стоїть в мембрані, але впевнений що за максимум тиждень висохне і вийде вся волога через вентиляційні отвори що в листі, так і між обрішоткою І я з цього приводу не переймаюся. Лише переживав що мембрана не витримає, коли дивився в неділю на зливи. Але витримала)) Мембрану брав RoofGuard Super Змінено 2 години тому користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз