AnMig Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого (змінено) 18 годин тому, vbb сказав: тоді на випадок щоб не лазити до камери - купіть РоЕ інжектор такий під зовнішнє живлення або такий під 220В Ось це вже більше піходить. Тобто достатньо витягнути кабель камери з реєстратора, і підключити до інжектора, тоді можна буде зайти на камеру напряму. Чудово. Робитися це буде рідко, і одного інжектора достатньо щоб пройтися по потрібній камері за потреби. 1 годину тому, denis-k сказав: не знаю как у других но на Хиквиж есть маршрутизация которая позволяется через регистратор заходить непосредственно в саму камеру 1 годину тому, denis-k сказав: не нужен даже инжектор, нормальный пое-регик имеет маршрутизацию, ниче перетыкать или снимать камеру не нужно, можно смело заходить непосредственно в настройки камеры. Гуглите раздел NAT в настройках А ось тут можете детальніше? У мене реєстратор hikvision. Недорога, але найновіша модель. Камера теж hikvision. У меню реєстратора просто немає всіх настройок, які є в камері. Що ви маєте на увазі, що це меню десь заховане? Зайти на камеру по ip адресі через браузер не можу (This site can’t be reached). Потрібно: 1) Відключити камеру з реєстратора і під'єднати через 12v 2) В SADP знайти камеру і включити HDCP 3) І лише тоді я можу зайти на неї через браузер і отримати доступ до всіх настройок. Можете пояснити що я маю зробити, щоб не виконувати ці кроки? Змінено 7 лютого користувачем AnMig Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого 8 минут назад, AnMig сказал: Ось це вже більше піходить. Тобто достатньо витягнути кабель камери з реєстратора, і підключити до інжектора, тоді можна буде зайти на камеру напряму. Чудово. Робитися це буде рідко, і одного інжектора достатньо щоб пройтися по потрібній камері за потреби. пздц шановні, и никто не додумался просто воткнуть кабель с компа в свободный разьем в группе пое-портов регика, это фактически прямое соединение с камерой (главное настроить одну ip сеть) и не нужны никакие инжектора Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого 14 минут назад, AnMig сказал: Зайти на камеру по ip адресі через браузер не можу (This site can’t be reached). потому что внутренний свитч регика имеет другую IP подсетку, вы не сможете зайти на нее не сделав маршрутизацию портов, для этого есть настройки раздела NAT в регике ваш комп (допустим) имеет адрес 1.1.1.2, регик 1.1.1.3, между ними нет никаких преград а внутренний пое-свитч регика имеет сеть 1.1.2.1, и камеры естественно получают адрес 1.1.2.2, 1.1.2.3 и далее это две разные сетки которые без маршрутизации не пересекаются между собой 25 минут назад, AnMig сказал: Можете пояснити що я маю зробити, щоб не виконувати ці кроки? воткнуть кабель с компа в любой пое-порт регика, на компе в сетевухе прописать данные подсети пое-считча регика (вы можете узнать данные в регике) и все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого (змінено) 44 хвилини тому, denis-k сказав: это две разные сетки которые без маршрутизации не пересекаются между собой Ну приблизно це я підсвідомо й розумів. Дякую за детальні роз'яснення 44 хвилини тому, denis-k сказав: воткнуть кабель с компа в любой пое-порт регика, на компе в сетевухе прописать данные подсети пое-считча регика (вы можете узнать данные в регике) и все Для когось це складніше ніж просто купити 1 пое інжектор 😁 може тому й радили, як чайнику. Дякую, попробую - може осилю Змінено 7 лютого користувачем AnMig 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого 10 минут назад, AnMig сказал: Для когось це складніше ніж просто купити 1 пое інжектор 😁 може тому й радили, як чайнику. Дякую, попробую - може осилю купите за 100 грн еще одну сетевуху в комп (можно даже юсб), пропишите аналогичную сеть как на камерах, киньте пачик в свободный порт (если есть конечно) и пользуйтесь в любой момент настройками камер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого (змінено) 7 годин тому, denis-k сказав: 06.02.2025 в 12:18, Фрай сказав: Так глупость или нет? конечно глупость, напишу снова - хвост 12 вольт не требуется для активации камеры, как вы утверждали выше. и даже компьютер не обязателен, регистратор это делает все быстрей и без танцев с бубном Та шо ви говорите? А сбросьте мне, плиз, камеру после утери пароля на заводские настройки, слабо? ах, да, тут же у вас условие шоб був нормальний, а у мене ж мабуть регік з смітника чи авторинку. )) 7 годин тому, denis-k сказав: не нужен даже инжектор, нормальный пое-регик имеет маршрутизацию, ниче перетыкать или снимать камеру не нужно, можно смело заходить непосредственно в настройки камеры Когда слышу слово нормальный сразу вспоминаю элитных легашатников, те тоже всегда говорят - нормальная собака должна… А выйдеш с ними в поле то им до моей «неэлитной» как трактору до комбайна. 7 годин тому, vbb сказав: 9 годин тому, Фрай сказав: Що всі сучасні NVR йдуть з вже вбудованими портами РОЕ… )))) Відмовляємося казати за всіх ) (с) Та я зараз в пошуку і уявіть собі, що так, в основному більшість у сегменті доступному мені з РОЕ, а за порадою колеги вище намагаюсь порівняти з регіками без них і не можу, малий вибір і замало власних знань для свідомого вибору. Бо якщо різницю нівелює отой інжектор то мій вибір за ним, якщо щось більше то треба порівняти. Змінено 7 лютого користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого 5 минут назад, Фрай сказал: Та шо ви говорите? А сбросьте мне, плиз, камеру после утери пароля на заводские настройки, слабо? я знаю шо говорю, и в пятый раз напишу что активация камер не нуждается в обязательной подаче 12 вольт вы уже не знаете что бы придумать такого что бы оправдать свое утверждение об активации камеры только через хвост 12 вольт и открою для вам секрет что сброс пароля тоже можно произвести удаленно, нужно просто не на от*ебись делать первоначальную настройку камер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого 56 хвилин тому, denis-k сказав: я знаю шо говорю, и в пятый раз напишу что активация камер не нуждается в обязательной подаче 12 вольт вы уже не знаете что бы придумать такого что бы оправдать свое утверждение об активации камеры только через хвост 12 вольт и открою для вам секрет что сброс пароля тоже можно произвести удаленно, нужно просто не на от*ебись делать первоначальную настройку камер Какая самоуверенная риторика. Не зная ни моего оборудования, ни моих обязательных условий эксплуатации утверждать «я знаю шо говорю»? Раньше обязательно бы предложил пари, а сейчас просто улыбнусь, не вижу смысла что-то кому-то и зачем-то доказывать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vinnie Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого 4 часа назад, Фрай сказал: Какая самоуверенная риторика. Не зная ни моего оборудования, ни моих обязательных условий эксплуатации утверждать «я знаю шо говорю»? Раньше обязательно бы предложил пари, а сейчас просто улыбнусь, не вижу смысла что-то кому-то и зачем-то доказывать. пересічному користувачу інколи легше написати 900тис постів ніж загуглити півгодини-годину як-то робиться. І потім всім розповідати шо обладнання унікальне і сам кітаєць повинен приїхати активувати/скинути пароль. без парі смайлів і доказувань краще спробуйте день не писати у всіх темах, сервер ітак перевантажений 😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого 1 година тому, vinnie сказав: без парі смайлів і доказувань краще спробуйте день не писати у всіх темах Не кажіть, що мені робити і я не скажу куди вам піти, ок? Бо не варто бігати за мною по всім темам як той бобік і сцяти на «колеса» А якщо я вам десь перейшов дорогу скажіть, винен - вибачусь. Ні, не переходив, в борщ не плював? Нах пошлю і заігнорю. Бо писати вигадану дурню про 57 хвилин тому, vinnie сказав: І потім всім розповідати шо обладнання унікальне і сам кітаєць повинен приїхати активувати/скинути пароль. Може або дурко або балабол, бо моєму обладнанню вже трохи років і можливо воно не має таких функцій, такого в голову не приходило? а те, що дід може тупо забувати паролі і бути не таким прошареним у ай-ті також не доходить? Бо скидання паролю на моїх камерах через SADP tool, який був на старій вінді, (на ios зміг скачати лише в минулому році), і то лише на тих, що мають таку кнопку, на інших камерах виключно через спілкування з підтримкою Хіка. Допомогу отримав на форумі у людини з цієї теми, яка без порожніх понтів часто дає тут поради іншим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vinnie Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 13 часов назад, Фрай сказал: Бо не варто бігати за мною по всім темам як той бобік і сцяти на «колеса» та я не проти, просто не залишилось вже тем без ваших 5 копійок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня Чи нормально це, що POE камера не підтримує WIFI? Я був здивований, адже звичайні ip камери без POE в два рази дешевші. Вирішив одну з камер під'єднати в іншому місці, де немає витої пари. В настройках мережі є всякі TCPIP, DDNS і купа іншого, але немає WIFI. Пішов дивитися в характеристики і няких згадок про WIFI немає. Чи я просто неправильно підключаю її до мережі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня 7 минут назад, AnMig сказал: Чи нормально це, що POE камера не підтримує WIFI? абсолютно 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня (змінено) 24 хвилини тому, denis-k сказав: абсолютно Жесть... За такі гроші не можуть вайфай модуль запхати... Що ж, дякую. Змінено 12 березня користувачем AnMig Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AnMig Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня 2 хвилини тому, AnMig сказав: Жесть... За такі гроші не можуть вайфай модуль запхати... Що найсмішніше. Вони пхають всюди сд карти в POE камери (принаймні ті моделі що в мене). Нахіба в POE камері сд карта!? За ті гроші краще б вже додатково вайфай запхали замість тої карти. 😳 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня 33 минуты назад, AnMig сказал: Нахіба в POE камері сд карта!? как пример на одну камеру по сути не нужен регистратор, можно писать все на внутреннюю сд-карту, удобно а с вифи все не так однозначно, я лично в нем не вижу смысла так как сама технология ненадежная фигня, и плюс вы всеровно тянете кабель к камере, и почему по нему не пустить сигнал уже странное явление 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня (змінено) 56 минут назад, AnMig сказал: Що найсмішніше. Вони пхають всюди сд карти в POE камери (принаймні ті моделі що в мене). Нахіба в POE камері сд карта!? За ті гроші краще б вже додатково вайфай запхали замість тої карти. 😳 Карта то дуже важлива штука для безпеки. Ви просто цього щє не зрозуміли. Регістратор можуть знищіти, або викрасти, а на карті додатково буде збережена інформація. До камер, зазвичай, не так і легко достатися. Змінено 12 березня користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня Попросили мене лікарі місцеві організувати запис відео з камер, які в людей впихають. Так я ото думаю, відеореєстратор - саме те. Пише постійно, на другу камеру мона матюки з операційної писать і загальну обстановку. Вихід з тих камер, що впихають в людей, s-video, PAL, 720p. На стійці стоїть монітор звичайний. Це їм треба аналоговий реєстратор, HDD і кабеля організувати? Якщо це правильна ідея, порадьте обладнання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
uafisher Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня В 12.03.2025 в 10:37, BAV_Lug сказал: Карта то дуже важлива ... на карті додатково буде збережена інформація. Слово ДОДАТКОВО там випадково поставили чи одночасно запис буде відбуватись у двох місцях - на СД картку та на реєстратор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 15 березня Поділитись Опубліковано: 15 березня 58 минут назад, uafisher сказал: Слово ДОДАТКОВО там випадково поставили чи одночасно запис буде відбуватись у двох місцях - на СД картку та на реєстратор? Одночасно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня В 12.03.2025 в 16:26, yur43 сказал: PAL, 720p. Тут треба уточнювати формат зображення. Є модель камери? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 27 березня Поділитись Опубліковано: 27 березня 2 години тому, unreal1975 сказав: Тут треба уточнювати формат зображення. Є модель камери? там до камери ще коробка, на якій перемикається NTSC/PAL. В PAL на звичайному телевізорі FHD працювало в кольорі і повний екран. Десь замовляють самі, бо там ціла схема.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз