Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому А хто замовляв останнім часом комірки на нконі - ви випадково не помітили скільки по часу була пропозиція по недорогих варіантах комірках не іві? Бо вчора та позавчора було 3-4 варіанти на вибір, а наразі вже немає... Хочу зрозуміти яке віконце для заказу відчиняється зазвичай, щоб наступного разу щось собі урвати. Давно туди не заходив, але як же підтягнувся продавець за останні півтора роки. Інвертори деє та акб від продавця за адекватними цінами (чи не дешевше за китай) в наявності. Під час значно масштабніший енергетичной кризи у нас у порівнянні з весною-літом 2024р. Почитав відгуки - дуже прискорили логістику з Нідерландів в Україну. Український споживач за ці півтора-два роки відгодував продавця й зробив його прям монстром. В гарному сенсі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 48 минут назад, Vikctor сказал: Хочу зрозуміти яке віконце для заказу відчиняється зазвичай, щоб наступного разу щось собі урвати. Замовляв в листопаді 314Аг з відправкою в грудні (8 посилок 🤣 по 4шт) - як тільки склад отримав та відправив таким як я, рештки отриманої партії вони виставили на продаж. В наявності ці рештки пробули 2-3 дні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20.01.2026 в 15:00, МакДо сказав: Я їх вже використовую у збірці. Норм комірки за свої гроші) Стоп. Я їх купував по 49 Євро, тому написав за ціну. За 60 Євро нехай нюхають бебру) Скоро китаєць буде пропонувати бебру і нам і нкону за такі гроші. Так що можна вже забути про 280а за 35 євро . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз