Vikctor Опубліковано: учора в 12:48 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 12:48 А хто замовляв останнім часом комірки на нконі - ви випадково не помітили скільки по часу була пропозиція по недорогих варіантах комірках не іві? Бо вчора та позавчора було 3-4 варіанти на вибір, а наразі вже немає... Хочу зрозуміти яке віконце для заказу відчиняється зазвичай, щоб наступного разу щось собі урвати. Давно туди не заходив, але як же підтягнувся продавець за останні півтора роки. Інвертори деє та акб від продавця за адекватними цінами (чи не дешевше за китай) в наявності. Під час значно масштабніший енергетичной кризи у нас у порівнянні з весною-літом 2024р. Почитав відгуки - дуже прискорили логістику з Нідерландів в Україну. Український споживач за ці півтора-два роки відгодував продавця й зробив його прям монстром. В гарному сенсі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: учора в 13:38 Поділитись Опубліковано: учора в 13:38 48 минут назад, Vikctor сказал: Хочу зрозуміти яке віконце для заказу відчиняється зазвичай, щоб наступного разу щось собі урвати. Замовляв в листопаді 314Аг з відправкою в грудні (8 посилок 🤣 по 4шт) - як тільки склад отримав та відправив таким як я, рештки отриманої партії вони виставили на продаж. В наявності ці рештки пробули 2-3 дні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: учора в 13:47 Поділитись Опубліковано: учора в 13:47 20.01.2026 в 15:00, МакДо сказав: Я їх вже використовую у збірці. Норм комірки за свої гроші) Стоп. Я їх купував по 49 Євро, тому написав за ціну. За 60 Євро нехай нюхають бебру) Скоро китаєць буде пропонувати бебру і нам і нкону за такі гроші. Так що можна вже забути про 280а за 35 євро . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Щось змінилося в работі нкону? Влітку 2024р було так - на сайті була пропозиція комірок з цінами і орієнтовною датою постачання. Я сплачував і чекав. Зараз теж вказана орієнтовна дата поставки але не знаходжу як покласти комірки в кошик та сплатити за них. Щось роблю не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 10 хвилин тому, Vikctor сказав: Щось змінилося в работі нкону? Влітку 2024р було так - на сайті була пропозиція комірок з цінами і орієнтовною датою постачання. Я сплачував і чекав. Зараз теж вказана орієнтовна дата поставки але не знаходжу як покласти комірки в кошик та сплатити за них. Щось роблю не так? Там якщо зелена кнопка, то можна прямо зараз купити Якщо кошик з годинником, то можна предзамовити і побачити орієнтовну дату відправки Якщо на кнопці конверт - то товар колись був, але невідомо чи з'явиться знову. То підписка на сповіщення про появу у продажі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 минуты назад, МакДо сказал: Там якщо зелена кнопка, то можна прямо зараз купити Якщо кошик з годинником, то можна предзамовити і побачити орієнтовну дату відправки Якщо на кнопці конверт - то товар колись був, але невідомо чи з'явиться знову. То підписка на сповіщення про появу у продажі Це зрозуміло. Я олень але не північний.) Розібрався. Виявилося що в українськії розкладці не дозволяє замовляти. Тільки в нонєуроп. Там доречі сьогодні раптово купа позицій з'явилося для передзамовлення. Є прям вибір. Обрав оптимальні як на мій смак за ціною/якістю 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, Vikctor сказав: Це зрозуміло. Я олень але не північний.) Розібрався. Виявилося що в українськії розкладці не дозволяє замовляти. Тільки в нонєуроп. Там доречі сьогодні раптово купа позицій з'явилося для передзамовлення. Є прям вибір. Обрав оптимальні як на мій смак за ціною/якістю Так, але там відправка на квітень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 минут назад, МакДо сказал: Так, але там відправка на квітень. Не зовсім так. Я ж кажу - купа позицій з'явилася. Так як серед користувачів акб зібраних самостійно я на форумі знаю лишень трьох, в кого є дві або більше збірок (не загалом включно зі знайомими/родичами, а паралельно підключені), причому ви один з них, то в мене є кілька запитань. По-перше яке значення ємності комірок вводити в другу бмс з урахуванням підкресленого червоним на скріні? По-друге - я ж вірно розумію, що захисний автоматичний вимикач залишається один для обох збірок? В сенсі не окремий запобіжник для кожной збірки? Наче це головне про що раніше не читав чи не звертав увагу. По бмс там ніяких кардинальних новинок від жк за останні півроку не з'явилося? Бо є непереборне бажання для старий збірки залишити старий же бмс. Знов таки чи не виникне траблів в комунікації між двома бмс якщо вони будуть з різними прошивками? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, Vikctor сказав: Не зовсім так. Я ж кажу - купа позицій з'явилася. Так як серед користувачів акб зібраних самостійно я на форумі знаю лишень трьох, в кого є дві або більше збірок (не загалом включно зі знайомими/родичами, а паралельно підключені), причому ви один з них, то в мене є кілька запитань. По-перше яке значення ємності комірок вводити в другу бмс з урахуванням підкресленого червоним на скріні? По-друге - я ж вірно розумію, що захисний автоматичний вимикач залишається один для обох збірок? В сенсі не окремий запобіжник для кожной збірки? Наче це головне про що раніше не читав чи не звертав увагу. По бмс там ніяких кардинальних новинок від жк за останні півроку не з'явилося? Бо є непереборне бажання для старий збірки залишити старий же бмс. Знов таки чи не виникне траблів в комунікації між двома бмс якщо вони будуть з різними прошивками? Дивно, ця позиція в мене Out of Stock. Jk зараз випустила оновлену БМС v19 та новий екран, де можна бачити параметри кожної збірки. Зі старими БМС комунікує без проблем. В мене немає запобіжників. В мене лише на кожній акб АВ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 21 хвилину тому, МакДо сказав: Дивно, ця позиція в мене Out of Stock. У меня тоже. Но мб 31 есть А не, есть www.nkon.nl/ua/eve-lf280-prismatic-280ah-280a-lifepo4.html Змінено 5 годин тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, МакДо сказал: Дивно, ця позиція в мене Out of Stock Принаймні гроші взяли. 2 часа назад, МакДо сказал: В мене лише на кожній акб АВ. Ось про це і запитую - це необхідність мати на кожну збірку свій автомат чи запобіжник чи достатньо одного на всі. Але ми знаємо хто зможе відповісти на це питання.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, Vikctor сказав: Ось про це і запитую - це необхідність мати на кожну збірку свій автомат чи запобіжник чи достатньо одного на всі. Має бути можливіть ізолювати одну збірку від всіх інших у випадку аварії. Один на всі – опціонально, суто для зручності, коли хочеться одним рухом відключити інвертор від живлення. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 минут назад, volomoto сказал: Має бути можливіть ізолювати одну збірку від всіх інших у випадку аварії. Один на всі – опціонально, суто для зручності, коли хочеться одним рухом відключити інвертор від живлення. Мене й один мій монструозний запобіжник лякав, а тепер їх буде два.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому (змінено) 1 година тому, Vikctor сказав: Мене й один мій монструозний запобіжник лякав, а тепер їх буде два.) Сьогодні отримав монструозний запобіжник. На днях монтував NH00 - ну думаю великий (на фото зліва.. довжина біля 20 см) але наче не так щоб аж.. І от сьогодні отримав NH1 - це жесть яке одоробло ))) Але загалом мені подобаються ті роз'єднувачі з запобіжниками. Але зараз якийсь дефіцит, ледве найшов. Змінено 47 хвилин тому користувачем vovarpd 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 1 годину тому, Vikctor сказав: Принаймні гроші взяли. Провокатор ви, Віктор. Довелося замовити cornex… 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 41 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 2 минуты назад, vovarpd сказал: І от сьогодні отримав NH1 - це жесть яке одоробло ))) Поки сам не побачиш невзмозі усвідомити його реальни розміри.) 2 минуты назад, МакДо сказал: Провокатор ви, Віктор. Довелося замовити cornex… Нащо вам стільки?😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Нащо вам стільки? Ну, той санкет перероблений вже продаю. Його корпус займає багато місця в моєму обмеженому просторі біля інвертора. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 36 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 2 минуты назад, МакДо сказал: Ну, той санкет перероблений вже продаю. А є попит на вживані батареї? Втрачаєте в грошах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 20 хвилин тому, Vikctor сказав: Поки сам не побачиш невзмозі усвідомити його реальни розміри.) так.. каталог не передає розміри поки не пощупаєш руками. На фоні adler ef3 200A і bussmann class t 150A 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 17 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому Поліз шукати в цієї ж темі посилання на потрібні запобіжник з тримачем, бо пам'ятаю що пан DmiVady відносно нещодавно їх купував й залишав посилання. Не знайшов, хоча здогадуюсь в якой темі ще пошукати, але знайшов свій скрін від 17 листопада на ті самі комірки, яки замовив сьогодні. Дивно, але я навіть зекономив по 8 євро за комірку. Думав що за ці пару місяців ціна лишень зросла. Приємно. Бмс теж до речі не подорожчали за півтора роки. Теж незвично. Раніше правда в назві ще було слово смарт. Сподіваюсь без нього вони не тупіші.))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 35 хвилин тому, Vikctor сказав: А є попит на вживані батареї? Втрачаєте в грошах? Не впевнений. Перевірю) Але людина в темі могла б і взяти таке АКБ розуміючи всю ту хімію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз