Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Як обрати акумулятори до інвертору

Vikctor

Рекомендовані повідомлення

57 минут назад, МакДо сказал:

Останній мною зібраний АКБ в такому корпусі. Купував у бджоляра і не рекомендую в нього щось купувати. Бо корпус прийшов з легенькими дефектами по фарбі. Я в тік ток йому про це написав, він зняв відео відповідь розхвалюючи фарбу його корпусів. Я закинув в комент фотки і він мене забанив :) 

Ці корпуси робляться в Броварах, останній раз 16S бачив за 4450грн. То ж шукайте в ОЛХ продавця з Броварів.

По корпусу - мініатюрний. Трішки не зручно в кінці все приєднувати, мало місця між БМС та передньою кришкою. Але в цілому ок, замовлятиму ще раз.

А не залишилось посилання на цього Бджоляра? Бо мені видає купу посилань але на одного й того самого продавця - LUMERA. Готовий навіть ризикнути у питаннях неякісного фарбування. До речі він вертикально становиться чи лишень горизонтально?

36 минут назад, ЯД сказал:

Я замовляв у Полтаві , вони трохи інші. В принципі ок, але як на мене не до кінця продумане кріплення сталевої пластини - вона прикручується з зовнішньої сторони, коли уже в корпусі 90 кг аккумів... 

Те саме запитання - можлива вертикальна установка?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 хвилин тому, Vikctor сказав:

До речі він вертикально становиться чи лишень горизонтально?

Я десь виставляв фото. Продублюю ще раз 

camphoto_1804928587.jpeg

• Дякую 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Vikctor сказав:

Те саме запитання - можлива вертикальна установка?

Он вертикально по умолчанию (как на картинках), а вот горизонтально(плашмя) я думаю не предусмотрено. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, МакДо сказав:

Я десь виставляв фото. Продублюю ще раз 

camphoto_1804928587.jpeg

Цей корпус має гумові ніжки внизу (як на фото), а також і на пузі (ними корпус повернутий до зоопарку)

апд: тільки просіть, щоб поклали заглушку для екрану, бо: 1. не факт, що хтось хоче ставити. 2. Там велика діра, тому я колхозив. Бо новий екран по 2мм лише лягав

Змінено користувачем МакДо
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, МакДо сказал:

Цей корпус має гумові ніжки внизу (як на фото), а також і на пузі (ними корпус повернутий до зоопарку)

апд: тільки просіть, щоб поклали заглушку для екрану, бо: 1. не факт, що хтось хоче ставити. 2. Там велика діра, тому я колхозив. Бо новий екран по 2мм лише лягав

Чудово що заглушка існує, бо той продавець якого я знайшов її навіть не пропонує. А мені екран за 30 євро взагалі без потреби, бо те саме на телефоні безкоштовно.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...