МакДо Опубліковано: В четвер в 21:21 Поділитись Опубліковано: В четвер в 21:21 1 годину тому, Vikctor сказав: 15-16 градусів знижувалася Вибачте, але мої АКБ живуть за такої температури ледь не увесь рік 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В четвер в 22:29 Поділитись Опубліковано: В четвер в 22:29 Я просто хочу сделать сборку для "улицы", под навесом. И 220 там разве что прямо с инвертора вести, что как то странно при наличии вроде бы такого функционала на бмс и тут же аккумулятора) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В четвер в 22:40 Поділитись Опубліковано: В четвер в 22:40 6 минут назад, ЯД сказал: Я просто хочу сделать сборку для "улицы", под навесом. И 220 там разве что прямо с инвертора вести, что как то странно при наличии вроде бы такого функционала на бмс и тут же аккумулятора) у меня оно в холодном сарае, когда рыл тему меня смутило то что бмс греть начинает когда все пропало, плюс оно мной полноценно не будет контролироваться, а так у меня 220 с инвертора, летом еще и вентилятор сарай охлаждает ну и коврики 220 доступнее 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: учора в 07:27 Поділитись Опубліковано: учора в 07:27 скажите пожалуйста , как долго можно( нужно ) держать высокое напряжение заряда (выше 3,5в на ячейку) lifepo4 аккумулятора перед понижением напряжения до напряжения плавающего заряда ? И какое максимальное значение напряжения плавающего заряда допустимо ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: учора в 07:28 Поділитись Опубліковано: учора в 07:28 (змінено) 10 годин тому, МакДо сказав: Вибачте, але мої АКБ живуть за такої температури ледь не увесь рік В мене пілонтек при +10-11 спокійно себе почуває вже другу зиму. Нема підігрівів. І Pytes V5 де є вбудований підігрів тоже спокійно живуть при +10, +11. Той вбудований підігрів помоєму ще навіть не включався. Може воно якось на ресурс і впливає, поки незнаю, але там дуже мудрі бмски в тих батареях. Змінено учора в 07:28 користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: учора в 07:45 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 07:45 10 часов назад, МакДо сказал: Вибачте, але мої АКБ живуть за такої температури ледь не увесь рік Це зрозуміло, але мав на вазі динаміку. Тоді грубо за тиждень температура в котельні впала на 5 градсів і теоретично це могло продовжуватись до крітичних +5. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: учора в 07:49 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 07:49 20 минут назад, vovarpd сказал: Може воно якось на ресурс і впливає, поки незнаю У порівнянні з високими температурами (вище +25) думаю практично не впливає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 07:59 Поділитись Опубліковано: учора в 07:59 30 минут назад, vovarpd сказал: Той вбудований підігрів помоєму ще навіть не включався. В пилонтечах есть подогрев!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: учора в 08:26 Поділитись Опубліковано: учора в 08:26 12 часов назад, mib сказал: Я почти уверен что это просто акб перестает брать ток ближе к концу заряда Точнее, инвертор уменьшает ток. Как и в обычном зарядном устройстве. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 08:29 Поділитись Опубліковано: учора в 08:29 2 хвилини тому, ashim1990 сказав: Точнее, инвертор уменьшает ток. Как и в обычном зарядном устройстве. Струм заряду знижується наприкінці процесу через зростання внутрішнього опору акумулятора та вирівнювання його напруги з напругою зарядного пристрою. У міру накопичення заряду батарея чинить більший опір струму, а сучасні інтелектуальні зарядні пристрої автоматично знижують силу струму (режим CC/CV), щоб запобігти перегріву, википанню електроліту та забезпечити повний заряд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 56 хвилин тому, DimaF сказав: В пилонтечах есть подогрев!? Наче не писав такого. Нема там. В Pytes v5 є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 21 годину тому, yur43 сказав: так 24v інверторних наче ж немає? Чому ж ? BMS PACE стоїть в моїх батареях Must LP16-24100 25,6V 100AH LiFePO4 має зв"язок з інвертором Змінено 16 годин тому користувачем sat-prof 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Найбільший у світі виробник комірок LiFePo4 китайський BYD нарешті трохи відволікся від автівок і почав виробляти ще й акб для ДБЖ. У відео хлоп розібрав акб і роздивився все. Пізнавально. З цікавого - виробник (і акб і комірок в одному обличчі) в документах дозволяє розряджати акб в нуль і до -20 градусів (правда в таких умовах не більше 60% розрядження.) Заряджати з 0 градусів дозволяє. І окрім кількості циклів при 25 градусах (6000) вказує те саме при 45 градусах (4000.) Мені дуже цікавий останній параметр, бо влітку в мене легко буває 35 градусів на термодатчиках. І це я майже не юзав акб в спеку. Бмс власна, тобто BYD. І чого досі ніде не бачив в завідських збірках- алюмінієві радіатори. Струм заряду 1С, розряду 2С. Цей параметр теж вражаючий, але не для цього виробника - в їх автівках ці показники значно вищі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 29 хвилин тому, Vikctor сказав: алюмінієві радіатори То не радіатор, а прижимна пластина. Мабудь для зменшення ваги зроблена з алюміньки. Радіатор був би на всі комірки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 12 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 5 минут назад, beavis сказал: То не радіатор, а прижимна пластина. Мабудь для зменшення ваги зроблена з алюміньки. Радіатор був би на всі комірки. Але він має дві стінки й ребра між ними, тобто виглядає як радіатор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Тільки що, Vikctor сказав: Але він має дві стінки й ребра між ними, тобто виглядає як радіатор. ребра якраз для міцності, як в пластиковій вагонці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) збираю зараз 4х280 на бмс із підтримкою кан шини (яка не буде виористовуватись поки що але запас є), та можливістю підключення підігріву, по фото схожа тільки більше всяких конекторів 29.01.2026 в 20:21, yur43 сказав: так 24v інверторних наче ж немає? Змінено 1 година тому користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) .. Змінено 1 година тому користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз