МакДо Опубліковано: В п'ятницю в 15:37 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:37 7 хвилин тому, Vikctor сказав: Приїдуть в квітні, то покажу. Я так корнекси замовив, які буцімто 10-2023. Виявилося 08-2025. Ось ще замовив калб 280мі 2023го року. Подивимось) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В п'ятницю в 15:57 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:57 18 минут назад, МакДо сказал: Я так корнекси замовив, які буцімто 10-2023. Виявилося 08-2025. Ось ще замовив калб 280мі 2023го року. Подивимось) Ось ці? Родич теж їх замовив за моїй наводкою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В п'ятницю в 16:38 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:38 40 хвилин тому, Vikctor сказав: Ось ці? Родич теж їх замовив за моїй наводкою. Так. Гарна ціна, навіть якщо їм 2+ роки))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В п'ятницю в 16:42 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 16:42 1 година тому, Enot123h сказав: Ага, Standard charge rate 0.33C 107A, Maximum charge rate 1.0C 324A Ну мій інвертор 80А макс, буду копити гроші Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В п'ятницю в 17:32 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 17:32 50 хвилин тому, ЯД сказав: Якийсь козел одну комірку купив. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vanski Опубліковано: В п'ятницю в 17:44 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 17:44 Іноді сайт Nkon підвисає, скрольте сторінку донизу, де під інформаційним бюлетенем можливо побачити інформацію про залишки продукту, "salable quantity". Скріншот додається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: учора в 10:22 Поділитись Опубліковано: учора в 10:22 реальну наявність по кількості можна перевірити шляхом додавання 9999 в корзину, і потім підбирати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vanski Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому В 21.02.2026 в 12:22, newbee2020 сказал: реальну наявність по кількості можна перевірити шляхом додавання 9999 в корзину, і потім підбирати Я спробував, не працює. Штанга. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тут є один переляканий, якого в дитинстві лякали або магазином nkon або lifepo4 технологією загалом. Я думаю зрозуміло про якого душнилу йдеться. Йому ще завжди здається, що всі комірки з nkon вживані з перебитими к'юаркодами, переклеєними плівками. Випадково побачив як насправді виглядають вживані комірки, де ознаки їх використання видимі: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз