mib Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня 3 минуты назад, Vikctor сказал: Як перезавантажити інвертор? Десь тут точно хтось описував, але знайти не можу. Пам'ятаю що треба дві кнопки затиснути на кілька секунд, а які не пам'ятаю. Чомусь трапився аларм з вимкненням на 30 секунд всього одразу (в мене по іншому аларми не бувають), хоча на РКН коли я вже дійшов до інвертору показувало нормальну напругу. Після увімкнення інвертору хотів подивитись причину вимкнення, але завис екран - не реагує на дотики взагалі і не уходить у сплячий режим. Сподіваюсь перезавантаження допоможе. Не уверен что это то что вы спрашиваете, но мне монтажники когда отключалась сеть говорили просто выключить и включить Потом может есть смысл скинуть до заводских 9999 И по новой все настроить Именно ребут комбинацией кнопок я вроде нигде не встречал 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня 42 минуты назад, mib сказал: Не уверен что это то что вы спрашиваете, но мне монтажники когда отключалась сеть говорили просто выключить и включить Потом может есть смысл скинуть до заводских 9999 И по новой все настроить Именно ребут комбинацией кнопок я вроде нигде не встречал Просте вимкнення/увімкнення нічого не змінює. Яким чином вводити 9999, якщо екран нерухомий? І я точно пам'ятаю що хтось в темі писав про ребут саме натисканням кнопок. Просто не пам'ятаю яких само. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня (змінено) Зранку подивився в застосунку бмс, що сонце не працює. Задля експерименту вирубив мережу і побачив/злякався, що наразі в інверторі працюють тільки байпас та екран. Вимкнув на всяк випадок перемикач DC і кнопку off - нарешті екран вимкнувся (не довелось навіть батарею вимикати.) Почекав 5 хвилин (бо колись пан МакДо робив таким чином ребут в себе - знайшов в особистих), увімкнув і все нарешті запрацювало. Навіть налаштування не збилися. Неприємні були думки від початку події, але заспокоював себе тим що по-перше не було умов для виходу з ладу інвертору, а по-друге не було запаху/витоку рідини як коли вибухали мосфети (чи щось подібне) як то ми всі могли бачити при ремонті в відео пана porterlv. Помилка правда дивна, бо судячи з інструкції йдеться взагалі про DC, а конкретно про низький заряд батареї. На момент помилки й далі до ранку рівень заряду був 80%... Спойлер Прикольно як неприємна подія нарешті допомогла з'ясувати чому ж в мене вирубався інвертор кожного разу, коли одну фазу відрубало РКН. Бо раніше я в журнал помилок не дивився (вважав все очевидним.) Виявляється інвертор чудово переходив в автономний режим при кожному такому випадку, але в цей час котел грів бойлер на всі свої 14Квт потужності і батарея через кілька секунд уходила в захист відрубаючи інвертор. Приємно нарешті знати що мій інвертор працює як всі інші та не має особливостей.) Змінено 22 березня користувачем Vikctor 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня (змінено) 34 хвилини тому, Vikctor сказав: Помилка правда дивна, бо судячи з інструкції йдеться взагалі про DC, а конкретно про низький заряд батареї. На момент помилки й далі до ранку рівень заряду був 80%... Ця помилка найчастіше виникає тоді, коли під навантаженням бмс відключає розряд через завеликий струм. Який ліміт струму розряду у вас на бмс і який в інверторі? Змінено 22 березня користувачем volomoto 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 12 минут назад, volomoto сказал: Який ліміт струму розряду у вас на бмс і який в інверторі? На вмс discharge 150А, а на інверторі взагалі 120А. І то і то значно менше за необхідні 14кВт для котла в режимі нагріву бойлера (насправді трохи більше 13кВт, судячи з показників на екрані інвертору.) Теоретично discharge для моїх комірок припустимий до 1С (наче вірно пам'ятаю.) Якщо встановити ліміти на рівні 300А, то котел міг би 3-5 хвилин після вимкнення РКН по якійсь фазі працювати в автономному режимі, а потім вже перейти на мережу. Напевно. Але якщо напруга з першого разу не вирівняється, то цей цікл може затягнутися. Те що поступово розрядиться акб не дуже страшно. Принаймні станом на зараз, бо навіть в похмурі дні наразі менше 10кВтг не генерується. А ось чи таки дійсно розряджання струмом до 1С не матиме наслідків для комірок я не маю впевненості. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня коллеги, какие могут быть наиболее вероятные причины периодического возникновения такой ошибки на 3ф Deye Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня (змінено) 8 хвилин тому, Телесистемы сказав: коллеги, какие могут быть наиболее вероятные причины периодического возникновения такой ошибки на 3ф Deye Последовательность фаз. Поменяйте На первом экране настройки грид, где 120/240 Змінено 22 березня користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 3 минуты назад, ЯД сказал: Последовательность фаз. Поменяйте На первом экране настройки грид, где 120/240 т.е. поменять программно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 1 хвилину тому, Телесистемы сказав: т.е. поменять программно? Ну или фазные провода подключить в другой последовательность. Проще на экране в настройках програмно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 1 минуту назад, ЯД сказал: Ну или фазные провода подключить в другой последовательность. Проще на экране в настройках програмно Ок, но инвертор действительно сигнализирует про нарушение очередности фаз? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 3 хвилини тому, Телесистемы сказав: Ок, но инвертор действительно сигнализирует про нарушение очередности фаз? Да Вот если что из списка ошибок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 11 годин тому, Vikctor сказав: Як перезавантажити інвертор? Десь тут точно хтось описував, але знайти не можу. Пам'ятаю що треба дві кнопки затиснути на кілька секунд, а які не пам'ятаю. Чомусь трапився аларм з вимкненням на 30 секунд всього одразу (в мене по іншому аларми не бувають), хоча на РКН коли я вже дійшов до інвертору показувало нормальну напругу. Після увімкнення інвертору хотів подивитись причину вимкнення, але завис екран - не реагує на дотики взагалі і не уходить у сплячий режим. Сподіваюсь перезавантаження допоможе. Зажати Esc 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 6 годин тому, beavis сказав: Зажати Esc Але ж це ребут дисплею? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 19 минут назад, МакДо сказал: Але ж це ребут дисплею? Ну в мене якраз вчора дісплей завмер. Звичайно не факт що лишень він, але якби знав що натиснути, то спробував би. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня (змінено) 31 хвилину тому, Vikctor сказав: Ну в мене якраз вчора дісплей завмер. Звичайно не факт що лишень він, але якби знав що натиснути, то спробував би. Розумію. Кільканадцять сторінок тому в мене був глюк дисплею через мене . То випадково інтуїтивно затиснув еск і болячка вилікувалась. Змінено 22 березня користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 8 годин тому, Телесистемы сказав: коллеги, какие могут быть наиболее вероятные причины периодического возникновения такой ошибки на 3ф Deye А він при цьому працює? Коли в мене село перекинули на тимчасову лінію під час ремонту то мій інвертер показав таку помилку та вимкнув мережу. Через деякий час все повернули і помилка вилізла з відключенням від мережі знову. Такого бути «періодично» не може, бо зміна чередування фаз у трьофазній мережі це як мінімум проблеми з усіма трьохфазними двигунами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 11 минут назад, МакДо сказал: Розумію. Кільканадцять сторінок тому в мене був глюк дисплею через мене . То випадково інтуїтивно затиснув еск і болячка вилікувалась. При цьому нічого ж не вимикали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 9 хвилин тому, Vikctor сказав: При цьому нічого ж не вимикали? Ніц. Погас дисплей і всі лед індикатори. Інвертор працює далі. Потім знову вмикається дисплей та леди. Тому це ніяке не перезавантаження інвертора. Все, що на лоад, працювало без перебою. Поряд була працююча пралка та лед світильник. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня З цікавого: два сонячних дні по генерації як близнюки. Не думав, що так можливо. В когось так само буває до сотих кіловат-годин? п.с. - вгадайте де опора проходиться тінню по полю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 28 хвилин тому, МакДо сказав: вгадайте де опора проходиться тінню по полю Де проходить то зрозуміло, а куда вона поділася наступного дня?😄 А до обіду полю щось заважає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня (змінено) Мені цікаво було б порівняти продуктивність свого поля з іншими, орієнтованими на південь. А саме чи є профіт від двосторонніх панелей. Наприклад 21го березня, в сонячний день, поле о 9й ранку вже видавало трохи більше ніж 50% від денного максимуму. Хоча сонце було ще далеко десь збоку. Змінено 22 березня користувачем razzil Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 12 хвилин тому, razzil сказав: Де проходить то зрозуміло, а куда вона поділася наступного дня?😄 А до обіду полю щось заважає? А от і не вгадав Опора в мене затіняє щодня. Ото воно до обіду вирізає зуб. А в на ступний день просто вимикали мережу. Нам пощастило і то було лише 15хв. На сусідній вулиці з 12:00 до 21:00. Відчуття, ніби то все через ЗТ. Бо проблеми з мережею лише в сонячні дні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 14 минут назад, МакДо сказал: Відчуття, ніби то все через ЗТ. Бо проблеми з мережею лише в сонячні дні. Тоже такие мысли закрадываются, станций по линии все больше и больше, напряжение все выше и выше 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 1 хвилину тому, mib сказав: Тоже такие мысли закрадываются, станций по линии все больше и больше, напряжение все выше и выше Цікаво, чи існують механізми урегулювання таких ситуацій для України? Бо якби влітку йде перевищення вольтажу. Енергетики можуть зменшити базовий вольтаж для прийнятного показнику при роботі СЕС. А що робити взимку? Живитися від 210в? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 35 минут назад, МакДо сказал: Цікаво, чи існують механізми урегулювання таких ситуацій для України? Бо якби влітку йде перевищення вольтажу. Енергетики можуть зменшити базовий вольтаж для прийнятного показнику при роботі СЕС. А що робити взимку? Живитися від 210в? Мы каждый год весной и осенью понижаем и повышаем напряжение на трансформаторе Но есть еще другое наблюдение, если начиная с 16 года, хотя в этом не было практически смысла играл в ночной тариф, а из соседей этим практически никто не заморачивался, то сейчас как стало 4,32 я по графику напряжения в сети вижу что заморачиваются многие в 23:00 сеть просаживается на 30 вольт и в 7 утра на них же повышается А это готоворит о том что днем в городке потребления практически нет, бойлеры не работают, отопление выключено тоесть есть только фоновая нагрузка, ну и на 15% крыш стоят панели у меня на улице вообше на 50% ну и где то 5-6 домов из 100 это ЗТ и думаю в этом году еще 2-3 добавится 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз