mib Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 55 минут назад, МакДо сказал: Авжеж, але в мене надлишок панелей по потужності. Але більше 15,6кВт інвертор брати не міг. То ж добрі пани порадили звернутися до китайців. І китайці мені накрутили 18кВт по сонцю. Сказали, що можуть таке робити інвертори, що були виготовлені в другій половині 2024го. Але то не факт, бо всім відомий сертифікований інженер зробив собі 15кВт на 10тці, яка була виготовлена раніше. Загалом ще не було дня, щоб перевірити налаштування «18». А в 15,6 до цього інвертор впирався і тримав довго. Но по АС осталось 12? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому возможно ошибаюсь, но любое оборудование работающее на пределах имеет заниженный срок эксплуатации. Есть ли смысл от этих разгонов... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, mib сказав: Но по АС осталось 12? Нажаль. Тому тримаю буфер в АКБ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, Бармалей сказав: возможно ошибаюсь, но любое оборудование работающее на пределах имеет заниженный срок эксплуатации. Есть ли смысл от этих разгонов... Простий показник - температура в середині, без змін. При чому а «новому» даташит, що розміщений на офіційному сайті виробника вказано 18кВт як Max solar power. А в минулому році, коли я купував свого, там було 15,6кВт. Та й те, думаю про запас вони ще дещо лишили. А ще цікавинка, що весь модельний ряд sg4lp3 має однакову вагу А це про на дещо натякає Не будуть же вони робити комплектуючі для кожної моделі 8-10-12?.. Простіше ж програмно прирізати. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, МакДо сказав: А це про на дещо натякає наприклад на те, що транзистори у яких номінал по струму відрізняється в рази випускаються в однакових корпусах)) А от радіатори можливо дійсно однакові. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, razzil сказав: наприклад на те, що транзистори у яких номінал по струму відрізняється в рази випускаються в однакових корпусах)) А от радіатори можливо дійсно однакові. Тут, Дмитро, ти правий. Але 10ка і 12ка мають бути однаковими. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз