Фрай Опубліковано: В суботу в 19:57 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:57 1 годину тому, МакДо сказав: Upd: генератор вмер))) Сподіваюсь не від того, що був підключений до інвертора чи навпаки, той його перевантажив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В суботу в 20:58 Поділитись Опубліковано: В суботу в 20:58 58 хвилин тому, Фрай сказав: Сподіваюсь не від того, що був підключений до інвертора чи навпаки, той його перевантажив? Ні-ні. Я розумію ситуацію тому виставив ген пік шейвінг на 5кВт з тих 6,2 номінальних на лейбі. Завтра шукатиму причину. Але досвід цікавий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 18 годин тому, МакДо сказав: Upd: генератор вмер))) Upd: генератор живий. Просто акумулятор сів. Виявилося, що генератор не заряджав АКБ. І як тільки знімаю клему, він глохне. Схоже, що проблема в шоколадці. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому В 29.11.2025 в 19:39, МакДо сказал: Генератор підключив і не без танців з бубном все ж таки вдалося його задіяти. Думав буде важче, бо мало практичних кейсів у підключенні 3ф генераторів до 3ф інверторів. А чи можете, плз, викласти скріни щодо налаштувань генератора з Деєй ? Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 36 хвилин тому, 90BCO сказав: А чи можете, плз, викласти скріни щодо налаштувань генератора з Деєй ? Дякую! Не впевнений, що воно до кінця правильно. Особливо Gen signal та Grid signal. Не було часу розбирати до тонкощів Не гарантую, що у вас запрацює в такій конфігурації Взагалі, воно б мало працювати, коли в ToU на всю добу стоїть 100% для АКБ. В мене запрацювало без цього. Головне зробити правильний порядок фаз. З розетки генератора ABC має рівно прийти на RST. Інакше інвертор кидає помилку W03 Wrong grid phase. Буду доналаштовувати як тільки відремонтую генератор. А ще мені зранку оновили прошивку до 1175. Тому хз) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 8 хвилин тому, МакДо сказав: Взагалі, воно б мало працювати, коли в ToU на всю добу стоїть 100% для АКБ. В мене запрацювало без цього. Дурня) При ген форс йому пофіг на відсотки. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому Тільки що, beavis сказав: Дурня) При ген форс йому пофіг на відсотки. Теж таке чув. Але не хотів він брати заряд. Тобто бачив напругу, а заряду не брав. З увімкненим Gen force 😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 1 хвилину тому, МакДо сказав: Теж таке чув. Але не хотів він брати заряд. Тобто бачив напругу, а заряду не брав. З увімкненим Gen force 😄 Якщо не брав навіть на будинок, то це якась інша проблема. Наприклад частота. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому Тільки що, beavis сказав: Якщо не брав навіть на будинок, то це якась інша проблема. Наприклад частота. Ага. А потім генератор такий думає: "блін, працюю на холостих, треба підрівняти частоту" і заряд пішов))) Взагалі заряд пішов, коли я почав редагувати струм заряду. поставив 5А, нічого, поставив 10А, нічого, поствив 6А і воно здружилось. Вже потім я підняв до 90А і воно працювало. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому (змінено) 3 хвилини тому, МакДо сказав: Ага. А потім генератор такий думає: "блін, працюю на холостих, треба підрівняти частоту" і заряд пішов))) Взагалі заряд пішов, коли я почав редагувати струм заряду. поставив 5А, нічого, поставив 10А, нічого, поствив 6А і воно здружилось. Вже потім я підняв до 90А і воно працювало. Ну тут два варіанта: 1) Частота скакала на непрогрітому, а потім стабілізувалась. 2) Забагато струму при підключенні і відрубало одразу через перегруз. у мене таке було з моїм китайцем. То на будинок брало чи ні без заряду акума? Якщо не брало, то причини вище. Бо треба розділяти проблему підключення і проблему чисто заряду акума Змінено 35 хвилин тому користувачем beavis Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 5 хвилин тому, beavis сказав: Ну тут два варіанта: 1) Частота скакала на непрогрітому, а потім стабілізувалась. 2) Забагато струму при підключенні і відрубало одразу через перегруз. у мене таке було з моїм китайцем. То на будинок брало чи ні без заряду акума? Якщо не брало, то причини вище. Бо треба розділяти проблему підключення і проблему чисто заряду акума Значок генератор не зʼявлявся на екрані інвертора навіть з Gen force. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 5 хвилин тому, МакДо сказав: Значок генератор не зʼявлявся на екрані інвертора навіть з Gen force. 17 хвилин тому, МакДо сказав: поставив 5А, нічого, поставив 10А, нічого, поствив 6А і воно здружилось це не пов'язано з відсотками, це щось програмне або якась внутрішня кухня інвертора з очікуваннями Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому 3 хвилини тому, beavis сказав: це щось програмне або якась внутрішня кухня інвертора з очікуваннями Саме тому я вирішив оновити прошивку Бо вчора підключав генератор до 1ф 6ки і все пройшло як по маслу. Значок генератора з'явився відразу, відрегулювали оберти, щоб прибрати тих 58,3гц і відразу пішов заряд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз