Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, МакДо сказав:

Upd: генератор вмер)))

Сподіваюсь не від того, що був підключений до інвертора чи навпаки, той його перевантажив?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

58 хвилин тому, Фрай сказав:

Сподіваюсь не від того, що був підключений до інвертора чи навпаки, той його перевантажив?

Ні-ні. Я розумію ситуацію тому виставив ген пік шейвінг на 5кВт з тих 6,2 номінальних на лейбі. Завтра шукатиму причину. Але досвід цікавий. 

Посилання на коментар

18 годин тому, МакДо сказав:

Upd: генератор вмер)))

Upd: генератор живий. Просто акумулятор сів. Виявилося, що генератор не заряджав АКБ. І як тільки знімаю клему, він глохне. Схоже, що проблема в шоколадці.

• Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

В 29.11.2025 в 19:39, МакДо сказал:

Генератор підключив і не без танців з бубном все ж таки вдалося його задіяти. Думав буде важче, бо мало практичних кейсів у підключенні 3ф генераторів до 3ф інверторів.

А чи можете, плз, викласти скріни щодо налаштувань генератора з Деєй ?

Дякую!

Посилання на коментар

36 хвилин тому, 90BCO сказав:

А чи можете, плз, викласти скріни щодо налаштувань генератора з Деєй ?

Дякую!

Не впевнений, що воно до кінця правильно. Особливо Gen signal та Grid signal. Не було часу розбирати до тонкощів :) 

Не гарантую, що у вас запрацює в такій конфігурації :) Взагалі, воно б мало працювати, коли в ToU на всю добу стоїть 100% для АКБ. В мене запрацювало без цього. Головне зробити правильний порядок фаз. З розетки генератора ABC має рівно прийти на RST. Інакше інвертор кидає помилку W03 Wrong grid phase. 

Буду доналаштовувати як тільки відремонтую генератор. А ще мені зранку оновили прошивку до 1175. Тому хз)

IMG_6321.jpeg

IMG_6322.jpeg

IMG_6323.jpeg

IMG_6324.jpeg

• Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, МакДо сказав:

Взагалі, воно б мало працювати, коли в ToU на всю добу стоїть 100% для АКБ. В мене запрацювало без цього.

Дурня) При ген форс йому пофіг на відсотки.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Тільки що, beavis сказав:

Дурня) При ген форс йому пофіг на відсотки.

Теж таке чув. Але не хотів він брати заряд. Тобто бачив напругу, а заряду не брав. З увімкненим Gen force 😄 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, МакДо сказав:

Теж таке чув. Але не хотів він брати заряд. Тобто бачив напругу, а заряду не брав. З увімкненим Gen force 😄 

Якщо не брав навіть на будинок, то це якась інша проблема. Наприклад частота.

Посилання на коментар

Тільки що, beavis сказав:

Якщо не брав навіть на будинок, то це якась інша проблема. Наприклад частота.

Ага. А потім генератор такий думає: "блін, працюю на холостих, треба підрівняти частоту" і заряд пішов))) Взагалі заряд пішов, коли я почав редагувати струм заряду. поставив 5А, нічого, поставив 10А, нічого, поствив 6А і воно здружилось. Вже потім я підняв до 90А і воно працювало.

• Конфуз 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, МакДо сказав:

Ага. А потім генератор такий думає: "блін, працюю на холостих, треба підрівняти частоту" і заряд пішов))) Взагалі заряд пішов, коли я почав редагувати струм заряду. поставив 5А, нічого, поставив 10А, нічого, поствив 6А і воно здружилось. Вже потім я підняв до 90А і воно працювало.

Ну тут два варіанта:

1) Частота скакала на непрогрітому, а потім стабілізувалась.

2) Забагато струму при підключенні і відрубало одразу через перегруз. у мене таке було з моїм китайцем. 

То на будинок брало чи ні без заряду акума? Якщо не брало, то причини вище. Бо треба розділяти проблему підключення і проблему чисто заряду акума

Змінено користувачем beavis
Посилання на коментар

5 хвилин тому, beavis сказав:

Ну тут два варіанта:

1) Частота скакала на непрогрітому, а потім стабілізувалась.

2) Забагато струму при підключенні і відрубало одразу через перегруз. у мене таке було з моїм китайцем. 

То на будинок брало чи ні без заряду акума? Якщо не брало, то причини вище. Бо треба розділяти проблему підключення і проблему чисто заряду акума

Значок генератор не зʼявлявся на екрані інвертора навіть з Gen force.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, МакДо сказав:

Значок генератор не зʼявлявся на екрані інвертора навіть з Gen force.

17 хвилин тому, МакДо сказав:

поставив 5А, нічого, поставив 10А, нічого, поствив 6А і воно здружилось

це не пов'язано з відсотками, це щось програмне або якась внутрішня кухня інвертора з очікуваннями

Посилання на коментар

3 хвилини тому, beavis сказав:

це щось програмне або якась внутрішня кухня інвертора з очікуваннями

Саме тому я вирішив оновити прошивку :) Бо вчора підключав генератор до 1ф 6ки і все пройшло як по маслу. Значок генератора з'явився відразу, відрегулювали оберти, щоб прибрати тих 58,3гц і відразу пішов заряд.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...