volomoto Опубліковано: учора в 11:23 Поділитись Опубліковано: учора в 11:23 9 хвилин тому, Vikctor сказав: Відносно води це точна інформація? Останній пункт тут прямо говорить: 10 хвилин тому, Vikctor сказав: Бо бачив на фото, де пан далєт чи як там його встановлював інвертори на фасадах будинків клієнтів. Так ніби далєта тут на форумі ніколи не ловили на балабольстві 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: учора в 11:27 Поділитись Опубліковано: учора в 11:27 Вночі в мене тут локально відгоріло кілька дротів на трьох прольотах високовольтних опор. Не знаю чи всі дроти відгоріли, але навіть якщо так то не одразу. Інвертор миттєво відрубив грід і почав сигналити, хоча діод АС світився ще хвилин 40. Через якийсь час червоний діод помилки зник, але грід все одно не вмикався і сигнал продовжував волати аж доки мережу не вимкнули. Цікаво що автівка заживлена до інвертору й продовжувала заряджатись поки не зникла мережа. Напруга на тієї фазі була більш-менш, враховуючи обставини - 190-205В. Скільки було на інших двох не відомо, але в місцевій групі писали і про 90 і про 110. Тож може й нуль відгорів. Як би там не було лінію досі не відремонтували, але завдяки сонцю я з електрикою. Коли червоний діод згаснув на екрані з'явилася помилка, що свідчить про зміну фазіровки чи щось подібне (на фото). Я навіть перемкнув фази в налаштуваннях, але це не допомогло і я повернув все назад. Тож у мене є привід втішатись, що інвертор настільки крутий, що вчасно відпрацював і не дозволив пошкодженій мережі щось спалити, включно з собою. І є запитання - раптом хтось з цім жахливим сигналом щось вирішував. Немає можливості його вимкнути? Бо він 40 хвилин безперервно волав. З котельні нам то було майже не чутно, але все одно неприємно. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: учора в 11:28 Поділитись Опубліковано: учора в 11:28 3 минуты назад, volomoto сказал: Так ніби далєта тут на форумі ніколи не ловили на балабольстві Як би то було з його слів, то я це відповідно й сприймав би, але ж були й фотодокази. І це ще до розповсюдження ШІ. Хоча фотошоп вже давно існував. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: учора в 11:45 Поділитись Опубліковано: учора в 11:45 7 хвилин тому, Vikctor сказав: Як би то було з його слів, то я це відповідно й сприймав би, але ж були й фотодокази. І це ще до розповсюдження ШІ. Хоча фотошоп вже давно існував. Я знаю цей випадок і балабольством було те, що далєт говорив, що ті інвертори створені для такого монтажу, хоча із самого початку в інструкції писало, що не можна монтувати на прямому сонці і під опадами. 15 хвилин тому, Vikctor сказав: Немає можливості його вимкнути? Є, в Basic settings забрати галочку Beep 16 хвилин тому, Vikctor сказав: Я навіть перемкнув фази в налаштуваннях, але це не допомогло і я повернув все назад. Коли є великий перекос фаз, то наслідком є додатковий їх зсув, тобто не рівномірно по 120 градусів, а якась каша, тому ні зміна налаштувань, ні передикання дротів в такій ситуації не допоможе. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: учора в 12:14 Поділитись Опубліковано: учора в 12:14 в когось спостерігається тихе клацання інвертора с періодичністю десь 10 секунд? може продовжуватися хвилину чи п'ять. навантаження невелике. здається, тільки тоді, коли мережа відсутня. пробував в цей момент вимикати і автомат ввідний - клацання продовжується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: учора в 12:27 Поділитись Опубліковано: учора в 12:27 11 минут назад, shneider_vova сказал: в когось спостерігається тихе клацання інвертора с періодичністю десь 10 секунд? може продовжуватися хвилину чи п'ять. навантаження невелике. здається, тільки тоді, коли мережа відсутня. пробував в цей момент вимикати і автомат ввідний - клацання продовжується. Можливо, сонце на межі увімкнення/вимкнення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: учора в 12:45 Поділитись Опубліковано: учора в 12:45 16 хвилин тому, yurriy сказав: Можливо, сонце на межі увімкнення/вимкнення? можливо. спробую відслідити. але клацало і за таких умов, а думаю, там ловити було нічого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Дайте будь-ласка посилання на зарядний пристрій, який при наявності 3ф інвертора й 1ф генератора дозволяє заряджати акб. Чи хоча б як воно називається. Десь нещодавно читав, а знайти не можу. Тут виявилося що в приятеля вже тиждень немає однієї фази і він маючи дею 3ф та акб на 15кВтг сидить більшу частину на на генераторі з розрядженим акб... Змінено 3 години тому користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, Vikctor сказав: Дайте будь-ласка посилання на зарядний пристрій, який при наявності 3ф інвертора й 1ф генератора дозволяє заряджати акб. Чи хоча б як воно називається. Десь нещодавно читав, а знайти не можу. Тут виявилося що в приятеля вже тиждень немає однієї фази і він маючи дею 3ф та акб на 15кВтг сидить більшу частину на на генераторі з розрядженим акб... Шукати олх вживані блоки живлення на 48В, наприклад такий. Про цей правда пишуть що для обмеження струму треба плату керування зробити, але здається казали що бувають таки де це резистором налаштовується. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, Vikctor сказав: Дайте будь-ласка посилання на зарядний пристрій, який при наявності 3ф інвертора й 1ф генератора дозволяє заряджати акб. Чи хоча б як воно називається. Десь нещодавно читав, а знайти не можу. Тут виявилося що в приятеля вже тиждень немає однієї фази і він маючи дею 3ф та акб на 15кВтг сидить більшу частину на на генераторі з розрядженим акб... Про шось подібне до цього, здається, писали - www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/laboratornyy-blok-2-v-1-zxd2400-v4-3-0-60-v-50-a-120-v-25-a2025-IDX7kP9.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Ще б хтось відповів хто має практичний досвід користування. Бо треба розуміти куди цей пристрій підключається до акб. У приятеля біом акб. Вірно розумію, що цей пристрій підєднується на ті самі клеми акб, що й інвертор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 17 минут назад, Vikctor сказал: Ще б хтось відповів хто має практичний досвід користування. Бо треба розуміти куди цей пристрій підключається до акб. У приятеля біом акб. Вірно розумію, що цей пристрій підєднується на ті самі клеми акб, що й інвертор? Если есть соседние то можно и на них, у меня бп пока нет, но соседу мы два каких то подключали еще летом 24го В боевом режиме он пока не пользовался, но тестовые испытания прошли 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 26 минут назад, mib сказал: Если есть соседние то можно и на них, у меня бп пока нет, но соседу мы два каких то подключали еще летом 24го В боевом режиме он пока не пользовался, но тестовые испытания прошли Якщо з сосідом ладнаєте, то попросіть пару фото з роз'ясненями, якщо не важко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21.01.2026 в 10:55, k-master сказав: І все залежить від навант аження. Якщо там дея на 6 кВт котру використовують щоб живити квартиру з споживанням пів кіловата та іноді на пару хвилин увімкнути чайник чи фен то нічого не буде. У мене вже так понад два роки живе в шафі. Навіть сонце його не перегріває двома стрінгами. * ЗТ нема, тільки компенсація власних, середньодобове 500 Вт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 31 минуту назад, Vikctor сказал: Якщо з сосідом ладнаєте, то попросіть пару фото з роз'ясненями, якщо не важко. Там все просто плюс на плюс минус на минус, так же как батарея вторая подключается, у него два маленьких емерсон по 1 квт вроде они опять таки подключены паралельно Тоесть по сути тоже самое как вы в машине заряжаете акб Посмотрите в ютубе зарядка акб промышленным блоком питания Это довольно распространенное явление Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз