МакДо Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, yurriy сказав: Тому я й кажу, що зарядний пристрій прямо на батарею - чудовий варіант. Можна вантажити інвертор на всі гроші і при цьому генератор про це не підозрюватиме. Я також хочу перестрибнути на цей варіант, але вже скоро генератори замінить сонце. Тому буду контролювати ситуацію і думати як придбати генератор та зарядку в не ажіотаж. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 минут назад, МакДо сказал: Тому буду контролювати ситуацію і думати як придбати генератор та зарядку в не ажіотаж. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 34 хвилини тому, yurriy сказав: Тому я й кажу, що зарядний пристрій прямо на батарею - чудовий варіант. Можна вантажити інвертор на всі гроші і при цьому генератор про це не підозрюватиме. Так, це найоптимальніший варіант, якщо генератор дохленький. Щоб генератор стабільно працював на ген порту, то він має без проблем витягувати все навантаження без інвертора. Якщо це не так, то буде тільки біль. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 32 хвилини тому, МакДо сказав: Тому буду контролювати ситуацію і думати як придбати генератор та зарядку в не ажіотаж. Я придбав і жодного разу не використовував 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 8 хвилин тому, volomoto сказав: Я придбав і жодного разу не використовував Вірю і знаю. Якщо що, то влітку придбаю 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Після прошивки тепер споживання з мережі коли нема мережі 0 Вт, а не 12 Вт як раніше. Хоч щось змінилось 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз