Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 минут назад, vovarpd сказал: Далеко не всі. В мене навіть ютубу нема бо воно заважає безпеці з точки зору гугла чи хто за це відповідає. Дуже мало насправді додатків підтримується з тих що в мене є. Дивно. Наші всі хто встановили собі той костиль ютуб точно спокійно виводять на екран. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, Vikctor сказав: Дивно. Наші всі хто встановили собі той костиль ютуб точно спокійно виводять на екран. Бо то саме костиль, а не андроід авто) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, beavis сказав: соліс і на нконі є Придивляюся на 6 кВт варіанти. Поки такого там немає, може ще додадуть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, beavis сказал: Бо то саме костиль, а не андроід авто) Ну як - це костиль, бо штатного андроїд авто на китайській версії автівки немає. Ніссан коннект в них є, але без реального володаря з китаю з реальним техпаспортом його активація практично неможлива. А замість андроїд авто/карплея в китайців свій застосунок. А костиль дозволяє намахати автівку й таки подружити її з телефоном, але протоколи при цьому це звичайні андроїд авто/карплей. Навряд вони мають розширений функціонал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 29 хвилин тому, beavis сказав: Так соліс і на нконі є, навіть доставка трохи дешевша) Так солис на 7 кг легче, потому и доставка дешевле Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 44 хвилини тому, beavis сказав: Так соліс і на нконі є, навіть доставка трохи дешевша) то стара версія Зараз такі bezpeka-veritas.in.ua/ua/p2881900765-gibridnyj-invertor-solis.html?source=merchant_center&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=m_pmax_korzina&utm_content=&utm_term=&gad_source=1&gad_campaignid=22106775534&gbraid=0AAAAAoyIf4t87axzQKJuvR_KxpzaC3-YZ&gclid=Cj0KCQiAtfXMBhDzARIsAJ0jp3DR-Cg0JgffRN6eiml71q0lqkk08syhFMyVSVep5aC4WC_4zW4v0gMaApBqEALw_wcB Змінено 2 години тому користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Vikctor сказав: Дивно. Наші всі хто встановили собі той костиль ютуб точно спокійно виводять на екран. Прихований текст бо це костиль, і він не бере до уваги вимоги законодавства. Я би то теж міг зробити через github і всякі кастомні костилі але щось ліньки ) Youtube Music доречі є, а відео нема. Власне в тому і суть що Victron свій додаток адаптував і зробив рідну підтримку. Нетреба нічого вигадувати, поставив додаток на телефон і воно доступне в авто відразу. Ладно то вже трохи від теми відволіклись )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, vovarpd сказал: Поставив додаток на телефон і воно доступне в авто відразу. Зрозуміти б ще нащо воно на екрані автівки.) Стосовно протоколів безпеки та вимого законодавства - в мене є доволі легкий спосіб входу в сервісне меню, де я можу активувати перегляд відео на головному мультімедійному екрані під час руху. Інша справа що мені то не потрібно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз