Vikctor Опубліковано: У вівторок в 09:51 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 09:51 10 минут назад, vovarpd сказал: Далеко не всі. В мене навіть ютубу нема бо воно заважає безпеці з точки зору гугла чи хто за це відповідає. Дуже мало насправді додатків підтримується з тих що в мене є. Дивно. Наші всі хто встановили собі той костиль ютуб точно спокійно виводять на екран. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: У вівторок в 09:54 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 09:54 2 хвилини тому, Vikctor сказав: Дивно. Наші всі хто встановили собі той костиль ютуб точно спокійно виводять на екран. Бо то саме костиль, а не андроід авто) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: У вівторок в 09:55 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 09:55 3 хвилини тому, beavis сказав: соліс і на нконі є Придивляюся на 6 кВт варіанти. Поки такого там немає, може ще додадуть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 09:58 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 09:58 Только что, beavis сказал: Бо то саме костиль, а не андроід авто) Ну як - це костиль, бо штатного андроїд авто на китайській версії автівки немає. Ніссан коннект в них є, але без реального володаря з китаю з реальним техпаспортом його активація практично неможлива. А замість андроїд авто/карплея в китайців свій застосунок. А костиль дозволяє намахати автівку й таки подружити її з телефоном, але протоколи при цьому це звичайні андроїд авто/карплей. Навряд вони мають розширений функціонал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: У вівторок в 10:21 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 10:21 29 хвилин тому, beavis сказав: Так соліс і на нконі є, навіть доставка трохи дешевша) Так солис на 7 кг легче, потому и доставка дешевле Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: У вівторок в 10:33 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 10:33 (змінено) 44 хвилини тому, beavis сказав: Так соліс і на нконі є, навіть доставка трохи дешевша) то стара версія Зараз такі bezpeka-veritas.in.ua/ua/p2881900765-gibridnyj-invertor-solis.html?source=merchant_center&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=m_pmax_korzina&utm_content=&utm_term=&gad_source=1&gad_campaignid=22106775534&gbraid=0AAAAAoyIf4t87axzQKJuvR_KxpzaC3-YZ&gclid=Cj0KCQiAtfXMBhDzARIsAJ0jp3DR-Cg0JgffRN6eiml71q0lqkk08syhFMyVSVep5aC4WC_4zW4v0gMaApBqEALw_wcB Змінено У вівторок в 10:36 користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: У вівторок в 11:31 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:31 1 годину тому, Vikctor сказав: Дивно. Наші всі хто встановили собі той костиль ютуб точно спокійно виводять на екран. Прихований текст бо це костиль, і він не бере до уваги вимоги законодавства. Я би то теж міг зробити через github і всякі кастомні костилі але щось ліньки ) Youtube Music доречі є, а відео нема. Власне в тому і суть що Victron свій додаток адаптував і зробив рідну підтримку. Нетреба нічого вигадувати, поставив додаток на телефон і воно доступне в авто відразу. Ладно то вже трохи від теми відволіклись )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: У вівторок в 11:42 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:42 8 минут назад, vovarpd сказал: Поставив додаток на телефон і воно доступне в авто відразу. Зрозуміти б ще нащо воно на екрані автівки.) Стосовно протоколів безпеки та вимого законодавства - в мене є доволі легкий спосіб входу в сервісне меню, де я можу активувати перегляд відео на головному мультімедійному екрані під час руху. Інша справа що мені то не потрібно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому З якої сторінки треба читати цю тему, щоб зрозуміти який інвертор мені треба ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 хвилин тому, Dendnepr сказав: З якої сторінки треба читати цю тему, щоб зрозуміти який інвертор мені треба ? Простіше описати потреби, мож скинемось підказками) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 45 минут назад, Dendnepr сказал: З якої сторінки треба читати цю тему, щоб зрозуміти який інвертор мені треба ? Тут секта Deye, перш за все. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, 90BCO сказал: Тут секта Deye, перш за все. Я тут случайно)) Приехали в июле 24-года установщики, повесили и поставили перед фактом, я толком ничего и не выбирал, ибо тему даже не начал курить)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, DimaF сказал: Я тут случайно)) Приехали в июле 24-года установщики, повесили и поставили перед фактом... Ви хоч вдома були ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 59 минут назад, Dendnepr сказал: З якої сторінки треба читати цю тему, щоб зрозуміти який інвертор мені треба ? Ну, добре. 1.Deye 3Ф 12к робить пересічного українця щасливим; 2.Deye 3Ф 15к і більше - рівень "Бог". 🙏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, 90BCO сказал: Ви хоч вдома були ? Так Було на вулице +37, и я пацанам воду с холодильника носив)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, 90BCO сказав: Ну, добре. 1.Deye 3Ф 12к робить пересічного українця щасливим; 2.Deye 3Ф 15к і більше - рівень "Бог". 🙏 Ви б спитали спочатку скіки там фаз. тому і кажу - треба спочатку потреби почути 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, 90BCO сказал: .Deye 3Ф 12к робить пересічного українця щасливим; Я такой, но я сразу на ЗТ нацелен был, = мощности от РЭС) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, beavis сказал: Ви б спитали спочатку скіки там фаз. тому і кажу - треба спочатку потреби почути Головне - вступити до секти, а там вже докупити три фази, потужність, ел.мобіль і т.д.... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, 90BCO сказал: Головне - вступити до секти, а там вже докупити три фази, потужність, ел.мобіль і т.д.... Самое главное - сапомальная сборка АКБ из ячеек купленых на нконе!☝️ Тогда уже звание сенсея! 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, DimaF сказал: Самое главное - сапомальная сборка АКБ из ячеек купленых на нконе!☝️ Бажано - Grade B, тоді одразу до святих великомучеників... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Дома три фази 19,5 Квт договірна потужність. Індукційна плита, бойлер, Електрокотел Протерм. Але є і твердотоп та камін. В планах Кондеї зима-лето. АПо роботі стикнувся з Дея 12 кВт три фази та аккум 15 кВт. Все добре, поки не виникла необхідність підключити генератор Конен Сонен 3 фази 11 кВт. Перекос фаз, просадка напруги і дея викидувала генератор. Довелося ставити великий дизель 16,6 кВт номінал. І з ним були приколи, бо мешканці не контролюють навантаження і бува дея ругалася по перенавантаженню. Додому, мабуть хочу однофазник. щоб не було приколів з перекосами фаз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, Dendnepr сказав: Додому, мабуть хочу однофазник. щоб не було приколів з перекосами фаз. 3*6к? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 18 минут назад, Dendnepr сказал: Додому, мабуть хочу однофазник. щоб не було приколів з перекосами фаз. Нє, ну це не серйозно! Ми тут рихтуємо ті фази, стаби ставимо, нулі шукаємо, а ви вирішили сприснути? 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 35 минут назад, Dendnepr сказал: Додому, мабуть хочу однофазник. щоб не було приколів з перекосами фаз. Та навіщо? Можна встановити трифазні сонячні панелі згодом 🙄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 3 хвилини тому, 90BCO сказав: Та навіщо? Можна встановити трифазні сонячні панелі згодом 🙄 шо? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз