МакДо Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 хвилин тому, mib сказав: Ну вот странно, а как их тогда в квартирах ставят где заземление чудо чудное диво дивное Мені один мудрий чоловік сказав, що в квартирах їх заземлюють на щит, що у підʼїзді… Змінено 1 година тому користувачем МакДо 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 49 хвилин тому, Vikctor сказав: В мене теж. В обидва боки. Тому ввечорі ми завжди знаємо коли зникло чи з'явилося світло. Доволі зручно). Маст доречі перемикався без блимання. я розглядав це як додатковий захист від розробників деї. Бо розробникі маста такими дрібницями точно собі мізкі не сушили. Я можу помилятись, але мені здається що блимання в мене почалось після того як я китайцям сказав оновити прошивку. А до оновлення все перемикалось та не блимало. Хоча можу й помилятись, може раніше я того не помічав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, k-master сказал: Я можу помилятись, але мені здається що блимання в мене почалось після того як я китайцям сказав оновити прошивку. А до оновлення все перемикалось та не блимало. Хоча можу й помилятись, може раніше я того не помічав. В мене точно одразу блимало - мене це хвилювало й тому я перевірив ледь налаштувавші інвертор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, МакДо сказав: Заміряв потенціал між N та корпусом та отримав 110в. якщо ваш той загальний нуль обірвали автоматом, а заземлення (занулення) нема, то нічого дивного. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 18 хвилин тому, beavis сказав: якщо ваш той загальний нуль обірвали автоматом, а заземлення (занулення) нема, то нічого дивного. Отож. Нуль не розривали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 2 хвилини тому, МакДо сказав: Отож. Нуль не розривали. я про нуль, який приходить з гріду 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 2 хвилини тому, beavis сказав: я про нуль, який приходить з гріду Я так і зрозумів. Нулі обʼєднані на колодці у «щитку». АВ однополюсний і ніяким чином не розривається. Чи я тебе не правильно розумію? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 1 хвилину тому, МакДо сказав: Я так і зрозумів. Нулі обʼєднані на колодці у «щитку». АВ однополюсний і ніяким чином не розривається. Чи я тебе не правильно розумію? та наче вірно) тоді хз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 2 хвилини тому, beavis сказав: та наче вірно) тоді хз Знаю, ти правильний чоловіче і в тебе заземлено (?) не хочеш спробувати відʼєднати від нього PE, щоб розставити крапки над «і»? 😁 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 2 минуты назад, МакДо сказал: Знаю, ти правильний чоловіче і в тебе заземлено (?) не хочеш спробувати відʼєднати від нього PE, щоб розставити крапки над «і»? 😁 Попередньо наливші трішкі води на підлогу і вставши туди босяка. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз