volomoto Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 хвилин тому, Vikctor сказав: Відносно води це точна інформація? Останній пункт тут прямо говорить: 10 хвилин тому, Vikctor сказав: Бо бачив на фото, де пан далєт чи як там його встановлював інвертори на фасадах будинків клієнтів. Так ніби далєта тут на форумі ніколи не ловили на балабольстві 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Вночі в мене тут локально відгоріло кілька дротів на трьох прольотах високовольтних опор. Не знаю чи всі дроти відгоріли, але навіть якщо так то не одразу. Інвертор миттєво відрубив грід і почав сигналити, хоча діод АС світився ще хвилин 40. Через якийсь час червоний діод помилки зник, але грід все одно не вмикався і сигнал продовжував волати аж доки мережу не вимкнули. Цікаво що автівка заживлена до інвертору й продовжувала заряджатись поки не зникла мережа. Напруга на тієї фазі була більш-менш, враховуючи обставини - 190-205В. Скільки було на інших двох не відомо, але в місцевій групі писали і про 90 і про 110. Тож може й нуль відгорів. Як би там не було лінію досі не відремонтували, але завдяки сонцю я з електрикою. Коли червоний діод згаснув на екрані з'явилася помилка, що свідчить про зміну фазіровки чи щось подібне (на фото). Я навіть перемкнув фази в налаштуваннях, але це не допомогло і я повернув все назад. Тож у мене є привід втішатись, що інвертор настільки крутий, що вчасно відпрацював і не дозволив пошкодженій мережі щось спалити, включно з собою. І є запитання - раптом хтось з цім жахливим сигналом щось вирішував. Немає можливості його вимкнути? Бо він 40 хвилин безперервно волав. З котельні нам то було майже не чутно, але все одно неприємно. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, volomoto сказал: Так ніби далєта тут на форумі ніколи не ловили на балабольстві Як би то було з його слів, то я це відповідно й сприймав би, але ж були й фотодокази. І це ще до розповсюдження ШІ. Хоча фотошоп вже давно існував. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, Vikctor сказав: Як би то було з його слів, то я це відповідно й сприймав би, але ж були й фотодокази. І це ще до розповсюдження ШІ. Хоча фотошоп вже давно існував. Я знаю цей випадок і балабольством було те, що далєт говорив, що ті інвертори створені для такого монтажу, хоча із самого початку в інструкції писало, що не можна монтувати на прямому сонці і під опадами. 15 хвилин тому, Vikctor сказав: Немає можливості його вимкнути? Є, в Basic settings забрати галочку Beep 16 хвилин тому, Vikctor сказав: Я навіть перемкнув фази в налаштуваннях, але це не допомогло і я повернув все назад. Коли є великий перекос фаз, то наслідком є додатковий їх зсув, тобто не рівномірно по 120 градусів, а якась каша, тому ні зміна налаштувань, ні передикання дротів в такій ситуації не допоможе. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому в когось спостерігається тихе клацання інвертора с періодичністю десь 10 секунд? може продовжуватися хвилину чи п'ять. навантаження невелике. здається, тільки тоді, коли мережа відсутня. пробував в цей момент вимикати і автомат ввідний - клацання продовжується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, shneider_vova сказал: в когось спостерігається тихе клацання інвертора с періодичністю десь 10 секунд? може продовжуватися хвилину чи п'ять. навантаження невелике. здається, тільки тоді, коли мережа відсутня. пробував в цей момент вимикати і автомат ввідний - клацання продовжується. Можливо, сонце на межі увімкнення/вимкнення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 16 хвилин тому, yurriy сказав: Можливо, сонце на межі увімкнення/вимкнення? можливо. спробую відслідити. але клацало і за таких умов, а думаю, там ловити було нічого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз