volomoto Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 45.4 😎 1090 кВт*год з 24 кВт панелей, з яких: 9 кВт – схід 6.5 – захід 8.5 – південь Якщо б вчасно почистив сніг на східній стороні, то було б трохи більше, але вже як є. З появою південних полів все стало набагато веселіше: На графіку нема двох південних полів по дві панелі, які ніби великої погоди не роблять, але в сумі дали 13% від всієї генерації. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, mib сказав: Аж стыдно писать, но я наверно чутли не единственный кто снег не чистил Общее 170 14,65 с 1квт панелей Я даже не пытался его чистить)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Дел Змінено 59 хвилин тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 15 минут назад, ЯД сказал: Я даже не пытался его чистить)) ну может угол больше и оно как то там само у меня на ендове все еще лед лежит и угрожающе свесает, глыбой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 12 хвилин тому, mib сказав: ну может угол больше и оно как то там само у меня на ендове все еще лед лежит и угрожающе свесает, глыбой Я думаю больше наличие сети на продажу) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз