ЯД Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 Собрал ещё 1, в корпусе с олх. Норм корпус 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 13 часов назад, ЯД сказал: Собрал ещё 1, в корпусе с олх. Норм корпус Бачив що для багатьох основним недоліком цього корпусу була неможливість використати міжрядний бусбар з нкону через шпильки посередині, але в вас наче саме такий бусбар встановлений. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 10 хвилин тому, Vikctor сказав: Бачив що для багатьох основним недоліком цього корпусу була неможливість використати міжрядний бусбар з нкону через шпильки посередині, але в вас наче саме такий бусбар встановлений. Здається у автора не перехідна перемичка, а звичайна комплектна, бо закріплена на 1 гвинт. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 5 минут назад, МакДо сказал: Здається у автора не перехідна перемичка, а звичайна комплектна, бо закріплена на 1 гвинт. О, тоді це так собі варік. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 1 година тому, Vikctor сказав: Бачив що для багатьох основним недоліком цього корпусу була неможливість використати міжрядний бусбар з нкону через шпильки посередині, але в вас наче саме такий бусбар встановлений. Как правильно заметили - у меня там обычный. Межрядный можно поставить только если ячейки впритык На 314 постах вроде 2 обычные можно поставить, тут 2 не помещаются 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 А якщо отвір вбік розточити? Але і одного має вистачити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня (змінено) Мій варіант двохповерхової конструкції Змінено 1 січня користувачем Dmode 14 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня А підкажіть інверторну бмс на 4s? Є такі? Наразі просто цікавлюсь два акума 12v в паралель і по can до інвертора але щоб вони ще між собою дружили на подобі pylontech. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня 1 хвилину тому, vovarpd сказав: А підкажіть інверторну бмс на 4s? Є такі? Наразі просто цікавлюсь два акума 12v в паралель і по can до інвертора але щоб вони ще між собою дружили на подобі pylontech. інверторна - та яка керує інвертором. А який інвертор є на 12в з комунікацією з БМС ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня (змінено) 13 хвилин тому, yur43 сказав: інверторна - та яка керує інвертором. А який інвертор є на 12в з комунікацією з БМС ? Victron Multiplus 12/3000/120 (пік 6квт) Одна бмс його не стягне по струму, тому думаю краще два акума з окремими бмс, але щоб ті бмс між собою комунікували. На крайняк піде і проста JK (яка нормально буде комунікувати з інвертором через драйвер) на 300A але щось лячно ))) навряд чи та JK стільки потягне в номіналі. Тому думаю дві бмски і два окремі акума. Змінено 2 січня користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня 8 хвилин тому, vovarpd сказав: Victron Multiplus 12/3000/120 (пік 6квт) 6кВт при 12в +20%(втрати) = 600А , ой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня (змінено) 26 хвилин тому, yur43 сказав: 6кВт при 12в +20%(втрати) = 600А , ой 6квт це пік на пару секунд. Номінал 2.4квт, до півгодини 3квт. Рекомендований виробником запобіжник 400A. Тому хочу 2 акума в паралель з окремими бмсками, струм на них буде пополам. Змінено 2 січня користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня 39 хвилин тому, vovarpd сказав: Тому хочу 2 акума в паралель з окремими бмсками, струм на них буде пополам. я не думаю, що існує ще такий досвід. Зазвичай люди ростуть і в напрузі, спочатку 12, потім 24, далі 48, або HV. Єдине, в чому я впевнений, правильне балансування і калібрування LFP можливе тільки в зв'язку БМС-інвертор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня 1 хвилину тому, yur43 сказав: Єдине, в чому я впевнений, правильне балансування і калібрування LFP можливе тільки в зв'язку БМС-інвертор. BMS-інвертор це само собою, з тим проблем нема. Крім зв'язку bms інвертор, треба ще звязок master-slave між акумами. Як на пілонтеках наприклад. JK щось там анонсують на 12-48в якусь нову генерацію, але в продажу ще не можу знайти ніде. Тому суть питання була в спробі знайти інверторні 4s bms. www.jkbms.com/products/new-generation-active-bms-series/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня (змінено) 14 хвилин тому, vovarpd сказав: Крім зв'язку bms інвертор, треба ще звязок master-slave між акумами. github.com/Sleeper85/esphome-yambms цей проект працює з простими JK, може поєднувати навіть БМС різних виробників diysolarforum.com/threads/yambms-jk-bms-can-with-new-cut-off-charging-logic-open-source.79325/ гілка розробника Змінено 2 січня користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня 36 хвилин тому, yur43 сказав: github.com/Sleeper85/esphome-yambms цей проект працює з простими JK, може поєднувати навіть БМС різних виробників diysolarforum.com/threads/yambms-jk-bms-can-with-new-cut-off-charging-logic-open-source.79325/ гілка розробника ніби як підходить, треба розбиратись.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня (змінено) А чому так? В руснявій версії та англійській різні ціни? Чи то для європейців врахований податок? До того ж сьогодні не можу залогінитися в руснявому інтерфейсі, лише в англійському. Змінено 2 січня користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 січня Поділитись Опубліковано: 2 січня 6 минут назад, МакДо сказал: А чому так? В руснявій версії та англійській різні ціни? Чи то для європейців врахований податок? До того ж сьогодні не можу залогінитися в руснявому інтерфейсі, лише в англійському. Обирайте nonEU і буде ціна така само як для русні. Бо в обох випадках не рахують податок. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня Сьогодні прийшла нова pb2a16s20p для моєї майбутньої збірки. З цікавого, у моєї pb1a16s10p кабель bat+ товстіший і з розʼємом (16awg), в новій же - просто дріт (18awg) з наконечником. Маю питання: які наконечники ліпше замовити для балансувальних проводів? Можливо є перевірений виробник? А також - чим краще обтискати, бо в наявності лише дешманська обжимка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня 5 хвилин тому, МакДо сказав: які наконечники ліпше замовити для балансувальних проводів? Можливо є перевірений виробник? Кращих за ці по якості та товщині металу не бачив. Європа. Але дорожче ніж Китай. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня 45 хвилин тому, Dmode сказав: Кращих за ці по якості та товщині металу не бачив. Європа. Але дорожче ніж Китай. Я брал "такие же", но bm group. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня 35 хвилин тому, Dmode сказав: Кращих за ці по якості та товщині металу не бачив. Вони добре обтискають ту тонку жилу балансувального дроту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня 19 хвилин тому, volomoto сказав: Вони добре обтискають ту тонку жилу балансувального дроту? Якщо вставляти зачищений кінець балансувального дроту зігнутою петлею, то він вставляється у накінечник досить щільно і обтискається добре. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня я точно такі наконечники припаяв. тонкі дроти важко гарантовано обжати . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня 1 годину тому, МакДо сказав: А також - чим краще обтискати, бо в наявності лише дешманська обжимка. паяльником 😀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз