vovarpd Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня (змінено) 47 хвилин тому, US7IGN сказав: мені здається що для 3 дитячих крісла на другому ряді то не євродроч, а буси чи щось типу toyota sienna. електричні буси вже є якщо це так принципово В ідеалі все воно так. Але є реалії. Бус чи щось типу сієни це величезна машина. Вона займе майже весь мій гараж в якому ще треба знайти місце для велосипедів, і купи супутнього мотлоху який завжди десь береться з дітьми, з парковкою в дворі (в мене квартира і гараж під нею) завжди проблеми як і всюди. Більшість часу я їжджу по місту сам, тобто вожу повітря, і такі габаритні машини якось недуже хотілося, та і хотілося випробувати електричку а не двз. Наразі прийняв таке рішення, може воно й хибне, час покаже, може прийдеться і на бус пересісти. Змінено 15 квітня користувачем vovarpd 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 3 хвилини тому, vovarpd сказав: В ідеалі все воно так. Але є реалії. Бус чи щось типу сієни це величезна машина. Вона займе майже весь мій гараж в якому ще треба знайти місце для велосипедів, і купи супутнього мотлоху який завжди десь береться з дітьми, з парковкою в дворі завжди проблеми як і всюди. Більшість часу я їжджу по місту сам, тобто вожу повітря, і такі габаритні машини якось недуже хотілося, та і хотілося випробувати електричку а не двз. Наразі прийняв таке рішення, може воно й хибне, час покаже, може прийдеться і на бус пересісти. ну тут або комфорт або компроміси. щодо бусів. мені здається останнім часом їздити на бусі таке ж кармічне западло як на теслі під сусіднім офісом стоїть нова сієна. не потрібна, але дуже подобається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня Хто наступний? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 1 годину тому, shneider_vova сказав: Є британська компанія, що робить зтроєні крісла на загальній рамі, що кріпляться до 4 ізофіксів. Там негуманний цінник, але якщо немає варіантів - то спрацює Ось навіть в такий же Enyaq хтось поставив той дорогущий Multimac, але він пише в коментарях що `love it and hate it` 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня Вот), а если вернуться к Маску и купить Х шести или 7 местный, то и места всем хватит и даже на пополнение пойти можно), а с тремя детьми можно и на море летом поехать так как впускают, а там могут за отсутствие кресла и нагнуть дорого), хотя я со своими без кресел везде езжу но у меня уже подращённые 10 и 14. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня Да и если таки и ехать за границу электричкой то нужно понимать сколько ее быстрый порт взять в состоянии + какой ее реальный пробег на 80кВт и вот у Маска с этим то и все прогнозируемо а не как в том же Е-Троне который и не едет то ни фига со старта но при этом жрет те кВт как не в себя. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня (змінено) 24 хвилини тому, seksinika сказав: Да и если таки и ехать за границу электричкой то нужно понимать сколько ее быстрый порт взять в состоянии + какой ее реальный пробег на 80кВт и вот у Маска с этим то и все прогнозируемо а не как в том же Е-Троне который и не едет то ни фига со старта но при этом жрет те кВт как не в себя. Єтрон не розглядав з причин прожорливості, ну і все ж ауді є ауді - там цінник вищий ніж на шкоду при прочих рівних (вік, пробіг, комплектація), мені ця марка поки що не по кишені. Шкода наче як економічніша, хоча б по причині менш потужного мотору (він там один ззаду) і заднього приводу. Ну тобто їде десь так само з 80квт батареєю, як єтрон з 95квт. Скоро перевірим. 400км по трасі якщо не навалювати то мала б їхати. Зарядки йшли спочатку 50квт, а 125квт пропонувалася як опція, а через якийсь час вже цю опцію зробили безплатною. Яка зарядка в моїй машині навіть і незнаю. Може й прийдеться доплатити за програмний апгрейд, але незнаю чи є сенс (хіба якщо недорого), бо ті 125квт воно і так приймає десь в межах 20-60% SOC а далі йде падіння. Змінено 15 квітня користувачем vovarpd 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня (змінено) 13 годин тому, seksinika сказав: Да и если таки и ехать за границу электричкой то нужно понимать сколько ее быстрый порт взять в состоянии + какой ее реальный пробег на 80кВт и вот у Маска с этим то и все прогнозируемо а не как в том же Е-Троне который и не едет то ни фига со старта но при этом жрет те кВт как не в себя. Крім цього ще і маршрут вибудовує самий оптимальний. І що суттєво - ціна кВт на суперчарджерах значно дешевша за інші комерційні зарядки. Я там вище викладала звіт чоловіка з Польщі до Чорногорії, з цифрами. Змінено 16 квітня користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lecter Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня 14 часов назад, vovarpd сказал: Єтрон не розглядав з причин прожорливості, ну і все ж ауді є ауді - там цінник вищий ніж на шкоду при прочих рівних (вік, пробіг, комплектація), мені ця марка поки що не по кишені. VW ID6 ? Він здається шестимісний. Але тільки з Китаю, без варіантів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня 8 часов назад, allanek сказал: Крім цього ще і маршрут вибудовує самий оптимальний. І що суттєво - ціна кВт на суперчарджерах значно дешевша за інші комерційні зарядки. Я там вище викладала звіт чоловіка з Польщі до Чорногорії, з цифрами. Мой Х 2018 года был с пожизненным бесплатным суперчарджем по всей Европе, под какую то акцию его первый хозяин в салоне покупал). Вообще под 2+3 с креслами 6 местный вариант просто шикарный, да и машина тоже мне ее автоматических дверей с доводчиками и посадки в Ске очень не хватает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня Не знаю кто мне верит, а кто нет но у меня много разных машин было в том числе и электрических) и вот я после С и Х единсвенное на что заглядываюсь это Rivian R1S с батарейкой на 180кВт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня 23 хвилини тому, seksinika сказав: Мой Х 2018 года был с пожизненным бесплатным суперчарджем по всей Европе, под какую то акцию его первый хозяин в салоне покупал). Там до якогось року випуску у всіх Тесел був безкоштовний суперчарджер. Чи назавжди, то не скажу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня Был но в 2018 году его уже не было, там видно под какую то акцию попал) в 2020 был момент раздавали эту плюшку). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня Цікавий розбір по теслі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня По-перше. Таки подивилась ролик. Зазвичай, то оминаю їх. Чому "таки" - буде далі. Там нема нічого такого, що не можна б було сказати про будь яку іншу автівку. Головна думка, що, не дивлячись на відсутність маркетингу, Тесла впливає на весь ринок автівок. Стосовно України. Купляти Теслу в салоні і купляти Теслу на заводі в Німеччині, то ціна може суттєво відрізнятись. Це з власного досвіду. По-друге. Вже писала колись. Серед тесловодів посилатись та дивитись ролики TSK вважається дурним тоном. Це пов'язано з дуже огидними діями цієї контори стосовно волонтерства та грошей ще на самому початку повномасштабки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня у родственника тесла 3 . сказал ,что за пару лет много денег сэкономил на топливе ( по сравнение с авто на 3.5 литра бензин ) ,типа доволен . Да пробеги у него не малые , у меня на работе заправляется электроэнергией бесплатно по сути , дома по ночному тарифу . Но то так сложилось........ Интересно насколько само авто подешевело ? Хотя он ими занимается , может и не "попадет на деньги " . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 1 час назад, Made in USSR сказал: Интересно насколько само авто подешевело ? А щас есть авто которые дорожают со временем!?) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня Есть. У Ники. Она всегда покупает, покатается и продает дороже. 1 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 1 хвилину тому, Vitaliy67 сказав: Есть. У Ники. Она всегда покупает, покатается и продает дороже. Я теж колись так пару раз зробив, а потім почав купляти нові в салоні. Не цікавим для мене такий "бізнес" виявився 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 1 час назад, Vitaliy67 сказал: Она всегда покупает, покатается и продает дороже. Это не то) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 4 часа назад, DimaF сказал: А щас есть авто которые дорожают со временем!?) Є, але це не мас маркет. Наприкдад за збережені екземпляри мх5 правлять стільки, скільки вони коштували на старті продаж поточного покоління, в 2016-му. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 4 години тому, Vitaliy67 сказав: Есть. У Ники. Она всегда покупает, покатается и продает дороже. І кожен новий биток позитивніший за попередній))) 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 3 хвилини тому, XL.pro сказав: І кожен новий биток позитивніший за попередній))) Вас ніколи не хвилювали і не збуджували фантазії на тему чия дупа сиділа раніше на сидінні позитивного битка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня (змінено) Якась відносно реактивна доставка з Норвегії. Повезло напевно. Гроші проплатив 7 квітня українській фірмі. Ті далі в Норвегію. Сьогодні 17 квітня вже скинули фото з митниці в Україні. 10 днів наразі, менше 2 тижнів, якщо сьогодні-завтра не встигнуть розмитнити то напевно вже з вівторка зможу забрати і поставити на облік. Якщо комусь цікаво то потім відпишу детальніше саму процедуру покупки і доставки як все пройшло. Бо процес з боку тих хто професійно займається пригоном виглядає трошки інакше чим процес з точки зору покупця який то замовляє вперше. Змінено 17 квітня користувачем vovarpd 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 7 часов назад, Vitaliy67 сказал: Есть. У Ники. Она всегда покупает, покатается и продает дороже. Ну не всегда, с Х наоборот за 37000 привезла и аз 29500 продала через год, ну то аномальный падеж был но сразу мне за него 42000 давали как привезла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз