Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

40 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

38 минут назад, Gonchik сказал:

Так не треба ГБО на прямий вприск ставити і все) Безгеморне закінчилось на четвертому поколінні. Ну і руки установщика щоб росли з правильного місця.

А 3300 доларів за нього платити, то взагалі дурощі ( блажь по-вашому).

Правильно, хоть что то по делу пишите уже :lol:, а то ДЕШМАН поставила),а где впрыск прямой ну я смотрю как всегда, если эксперт по во всем эксперт :hlop:речь шла о ХЕММИ МАГНУМ, той вот брички), там распределенный(многоточечный) MPI / EFI .

AD173EA3-D112-4D60-B070-EDAF63FFFCDB.thumb.jpeg.d9b59617768c97d867e838c9e0359e5b.jpeg

На фото кстати обе мои крайние машины с ДВС+ГБО.

Ну а насчет глупостей согласна), но я на него ГБО не ставила, только фильтр меняла.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

45 минут назад, seksinika сказал:

Правильно, хоть что то по делу пишите уже :lol:, а то ДЕШМАН поставила),а где впрыск прямой ну я смотрю как всегда, если эксперт по во всем эксперт :hlop:речь шла о ХЕММИ МАГНУМ, той вот брички), там распределенный(многоточечный) MPI / EFI .

AD173EA3-D112-4D60-B070-EDAF63FFFCDB.thumb.jpeg.d9b59617768c97d867e838c9e0359e5b.jpeg

На фото кстати обе мои крайние машины с ДВС+ГБО.

Ну а насчет глупостей согласна), но я на него ГБО не ставила, только фильтр меняла.

Так а для чого на розподілений вам втулили vsi-3di? Він же для прямого. В чому секрет?

Посилання на коментар

От куда я знаю), пишу же я только фильтр меняла, денег некуда было деть вот видать и втулили), с теми же вводными еще и лямда двери сделали))).

IMG_2366.thumb.JPG.ddfdbbe791e7ad2db1798958d57f6fbd.JPG

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...