Maryan_bhfz Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому ІМХО. Я за рішення, що потребують мінімуму маніпуляцій для досягнення прийнятного результату, тому спробував би купити чашки максимальної висоти, які знайдете. Якщо знайдете висотою більше 30 мм, то і прилягання до стіни буде нормальне, і різьба майже вся сховається. Ну а якщо вже щось і різати (якщо ні чашок ні ексцентриків прийнятних не знайдете), то підрізати муфту в стіні відкладіть на самий кінець, бо далі тільки додатковий незапланований ремонт в ванній, зі зварочними роботами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Підрізання ексцентрика це мінімум і є. якщо є болгарка. все інше то довго і/або муторно. Ще й по фото там і так досить глубокі розети встановлені. А виставляти по новій ексцентрики то взагалі не кожному за легко... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 23 хвилини тому, SantehnikPPR100 сказав: Ще й по фото там і так досить глубокі розети встановлені але все рівно до плитки вони не докручуються, тому потрібні глибші. В інтернеті знаходяться глибиною 30 мм (існуючі по фото - 25 мм), думаю варто пошукати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 часов назад, АлександрБ. сказал: Прошу дати посилання, та де можна купити в Києві. Особисто, не через інтернет. Я не знаю. Ще й особисто. Шукайте, Ось варіант 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Варіант 1 - викрутити ексцентрики і поміряти міжцентрову відстань - може там 1 із N випадків, коли чітко 150 мм і можна використати прості ніпелі 1/2"х3/4", які коротші ексцентриків, із комплектними чашками Варіант 2 - на Півдюйма є розетки глибиною 60 мм - Ghidini 15266. Вони не під змішувач, але отвір 26 мм, можна акуратно прилаштувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 53 минуты назад, murava сказал: Я не знаю. Ще й особисто. Шукайте, Ось варіант До речі, дуже зручна штука. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Варіант 3 - у ВЛМЗ є екцентрики 36 мм, код Б3202А, продаються навіть в Епі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 хвилин тому, B.S.V. сказав: До речі, дуже зручна штука. Дядя Саша, реально зручна штука, там є не тільки по 9тис грн, можна й дешевше, всього по 8тис. Панове фахівці, поясніть, будь ласка, чому не можна укорочувати ексцентрики? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Можно и нужно и не парить мозги с розетами и торцевателями Есть одно но (кроме кривых рук) - там может быть встроенный сетчатый фильтр. Но это редкость дикая. Змінено 2 години тому користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) , Змінено 1 година тому користувачем Vitaliy67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, Vitaliy67 сказал: Или такой. Змінено 1 година тому користувачем Vitaliy67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, murava сказал: Ось варіант Йой, то є дуже круто. За такі гроші буду півдня пиляти ножовков ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз