yur43 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому ПВУ Вентс крутиться поки чотири рочки, не вимикаючись. Думаю що комплектуючі кругом однаково китайські. А про ентальпійні теплообмінники всі кажуть, що він ентальпійний поки новий, потім пори забиваються і він стає звичайним. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 25 хвилин тому, standov сказав: ну справедливості заради чув багато кейсів про то що компоненти вентс це великий рендом "що є на складі в поточний момент", може це вже не актуально, бо це меня розповідали років 5 тому. Я теж таке чув, але не так, щоб на полиці лежала купа різного і вони рандомно беруть якийсь компонент. З того що я знаю, то від партії до партії можуть бути зміни дрібних компонентів, але не таких важливих як ТО або ж вітряки. А ще чув, що в них є вдалі моделі ПВУ та не дуже. Ота що не дуже - в мене через кілька причин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз