Дорофеев Сергей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 7 часов назад, DimaF сказал: Ну так это нормально, и самый безгеморойный вариант. Я так в квартире ремонт делал, электрик и сантехник сами с ЖЭКом утрясли все вопросы. С РЭС может решать только человек на котором лицевой счет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, Дорофеев Сергей сказал: С РЭС может решать только человек на котором лицевой счет Это понятно, я в общем) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Варили біля сонячної панелі, мабуть хляпнуло... Серповидна довжелезна тріщина нижнього скла. Верхнє ціле. Забити, міняти, клеїти? Думав заклеїти для герметизації. Питання чим і як? Скотчем поверх? Якимось спецклеєм для скла? Але яким саме? Гуглив - або цианокрилат (варіант так собі, враховуючи, що на вітрі і при термодеформаціях може грати. Він крихкий) Ще є якийсь з затвердінняс від УФ. Ну і автомобільні дорогущі. Хтось стикався? Як то краще - простіше зробити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 минуты назад, DimaF сказал: Это понятно, я в общем) С ЖЕКом нужно уметь разговаривать. Стояки менять, и шоб воду откллючили по реальным ценам. Я знаю способ. Прибегаешь в ЖЕК. Нужно дышать как запыхавшись. И причитаешь, труба течет. Какая? Не знаю. Такая толстая, а от нее тонкая отходит. 100% начальник посылает сантехника перекрыть воду. А на месте с ним решить дешевле. А в районе где тебя знают, там заходишь в жек - сразу цену ломят. По воде, гады, считают сразу за 3 стояка. Ото лезеш в подвал, сам бахаеш. Раз на "штраф" за самовольное отключение нарвались. После хозяина с собой звали. Он стоит перед колодцем, пока резьбы режем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 46 хвилин тому, porterlv сказав: Ще є якийсь з затвердінняс від УФ. Ну і автомобільні дорогущ Посмотрите смолу для 3д принтеров УФ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 13 годин тому, Игорь&Ира сказав: Перенесення лічильника - це проект. Проект — це коли ви замовляєте виконання робіт в когось і робота має бути виконана згідно проекту. Я зараз переношу лічильник з будинку на опору самостійно без жодного проекту і РЕМ з тим окей. Я їм заплатив за монтаж кабеля до лічильника, а також за розпломбування та пломбування і більше нічого мене не хвилює. Розпломбування, до речі, робив сам і РЕМ просто сказав зберегти пломби. Вузол обліку вже майже готовий і завтра піде в бокс на опору: 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз