Дорофеев Сергей Опубліковано: учора в 14:26 Поділитись Опубліковано: учора в 14:26 7 часов назад, DimaF сказал: Ну так это нормально, и самый безгеморойный вариант. Я так в квартире ремонт делал, электрик и сантехник сами с ЖЭКом утрясли все вопросы. С РЭС может решать только человек на котором лицевой счет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: учора в 15:30 Поділитись Опубліковано: учора в 15:30 1 час назад, Дорофеев Сергей сказал: С РЭС может решать только человек на котором лицевой счет Это понятно, я в общем) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: учора в 15:45 Поділитись Опубліковано: учора в 15:45 Варили біля сонячної панелі, мабуть хляпнуло... Серповидна довжелезна тріщина нижнього скла. Верхнє ціле. Забити, міняти, клеїти? Думав заклеїти для герметизації. Питання чим і як? Скотчем поверх? Якимось спецклеєм для скла? Але яким саме? Гуглив - або цианокрилат (варіант так собі, враховуючи, що на вітрі і при термодеформаціях може грати. Він крихкий) Ще є якийсь з затвердінняс від УФ. Ну і автомобільні дорогущі. Хтось стикався? Як то краще - простіше зробити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: учора в 15:46 Поділитись Опубліковано: учора в 15:46 4 минуты назад, DimaF сказал: Это понятно, я в общем) С ЖЕКом нужно уметь разговаривать. Стояки менять, и шоб воду откллючили по реальным ценам. Я знаю способ. Прибегаешь в ЖЕК. Нужно дышать как запыхавшись. И причитаешь, труба течет. Какая? Не знаю. Такая толстая, а от нее тонкая отходит. 100% начальник посылает сантехника перекрыть воду. А на месте с ним решить дешевле. А в районе где тебя знают, там заходишь в жек - сразу цену ломят. По воде, гады, считают сразу за 3 стояка. Ото лезеш в подвал, сам бахаеш. Раз на "штраф" за самовольное отключение нарвались. После хозяина с собой звали. Он стоит перед колодцем, пока резьбы режем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: учора в 16:32 Поділитись Опубліковано: учора в 16:32 46 хвилин тому, porterlv сказав: Ще є якийсь з затвердінняс від УФ. Ну і автомобільні дорогущ Посмотрите смолу для 3д принтеров УФ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: учора в 19:45 Поділитись Опубліковано: учора в 19:45 13 годин тому, Игорь&Ира сказав: Перенесення лічильника - це проект. Проект — це коли ви замовляєте виконання робіт в когось і робота має бути виконана згідно проекту. Я зараз переношу лічильник з будинку на опору самостійно без жодного проекту і РЕМ з тим окей. Я їм заплатив за монтаж кабеля до лічильника, а також за розпломбування та пломбування і більше нічого мене не хвилює. Розпломбування, до речі, робив сам і РЕМ просто сказав зберегти пломби. Вузол обліку вже майже готовий і завтра піде в бокс на опору: 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 22 години тому, Игорь&Ира сказав: Перенесення лічильника - це проект. Далеко не завжди. В першу чергу облаштування вузла обліку проводиться згідно типових проектних рішень (ОСР повинні вам запропонувати їх в першу чергу). Звісно, ОСР відразу вимагатиме грошенят за розробку проекту, але модна відбитись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Це я по аналогії: хотів переоформити споживання газу з опалення на приготування їжі (не жив), так сказали, що необхідно переробити проект; просив опломбувати та зробити запис в проекті, не погодилися; залишив як є (зараз живу). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
2003 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 19 годин тому, volomoto сказав: Проект — це коли ви замовляєте виконання робіт в когось і робота має бути виконана згідно проекту. Я зараз переношу лічильник з будинку на опору самостійно без жодного проекту і РЕМ з тим окей. Я їм заплатив за монтаж кабеля до лічильника, а також за розпломбування та пломбування і більше нічого мене не хвилює. Розпломбування, до речі, робив сам і РЕМ просто сказав зберегти пломби. Вузол обліку вже майже готовий і завтра піде в бокс на опору: Я би виніс зубр за пломбування. Змінено 5 годин тому користувачем 2003 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
2003 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Я би виніс зубр за пломбування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, 2003 сказав: Я би виніс зубр за пломбування. Якщо б то було можливо, то я б поставив реле напруги в хаті, але це РКН є частиною вузла обліку ЕЕ якщо оформлено зелений тариф. Вся суть заморочки з тим боксом, що РКН має бути під тою самою пломбою, що й лічильник, і типово РКН ставиться в окремий бокс поряд з типовим боксом для лічильника і все обв'язується одним пломбувальним дротом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) volomoto, з усією повагою, але це повна нісенітниця! Незалежно від того чи домовитесь ви з ДТЕКом про таку заміну та ще й без проекту, але опору ставиться лічильник з авто вимикачем на струм згідно ТУ. Решта в будинку в розподільчому щитку, або біля будинка. (Принаймі мені так порадили і я так зробив та й проект на це не потрібен) Змінено 3 години тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 минут назад, Фрай сказал: volomoto, з усією повагою, але це повна нісенітниця! Незалежно від того чи домовитесь ви з ДТЕКом про таку заміну та ще й без проекту, але опору ставиться лічильник з авто вимикачем на струм згідно ТУ. Решта в будинку в розподільчому щитку, або біля будинка. (Принаймі мені так порадили і я так зробив та й проект на це не потрібен) То як реле під пломбами гавкне, то будуть сидіти без світла тиждень. Поки з РЕС люди подумають собі прийти і пломби зрізати, щоб його замінити була можливість) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 минут назад, Energon сказал: То як реле під пломбами гавкне, то будуть сидіти без світла тиждень. Поки з РЕС люди подумають собі прийти і пломби зрізати, щоб його замінити була можливість) А який альтернативний варіант? Це в Києві РКН під пломбою не вимагають при ЗТ, а в регіоні пана volomoto як і в моєму без цього ЗТ не оформити. В мене окремий бокс з РКН встановлений і опломбований в будинку, але так само якщо зубр раптом зіпсується, то сидітиму без електрики з мережі до приїзду представників РЕСу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, Vikctor сказал: В мене окремий бокс з РКН встановлений і опломбований в будинку, але так само якщо зубр раптом зіпсується, то сидітиму без електрики з мережі до приїзду представників РЕСу. А часто вообще срабатывает? У вас вроде три отдельных? Интересно как у тех у кого стоит трехфазный, настроен ли там перекос? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 35 хвилин тому, Фрай сказав: volomoto, з усією повагою, але це повна нісенітниця! Незалежно від того чи домовитесь ви з ДТЕКом про таку заміну та ще й без проекту, але опору ставиться лічильник з авто вимикачем на струм згідно ТУ. Решта в будинку в розподільчому щитку, або біля будинка. (Принаймі мені так порадили і я так зробив та й проект на це не потрібен) Гадаю у пана Дея налаштована таким чином, що при піднятті напруги через експорт інвертор знижує віддачу, тим самим не дозволяючи перейти через раніше визначений поріг напруги Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 минут назад, mib сказал: А часто вообще срабатывает? У вас вроде три отдельных? Интересно как у тех у кого стоит трехфазный, настроен ли там перекос? РКН не спрацьовують, бо мережа в мене не погана, а ось інвертор іноді відрубає мережу. Наприклад коли заряджається автівка по однієї фазі (і відчутно просаджує її скажемо з 230 до 200) і працює електрокотел на всю потужність, то трапляється через різницю напруги по фазах більшу за максимально допустиму інвертор це все припиняє на пару хвилин. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 минуты назад, Vikctor сказал: РКН не спрацьовують, бо мережа в мене не погана, а ось інвертор іноді відрубає мережу. Наприклад коли заряджається автівка по однієї фазі (і відчутно просаджує її скажемо з 230 до 200) і працює електрокотел на всю потужність, то трапляється через різницю напруги по фазах більшу за максимально допустиму інвертор це все припиняє на пару хвилин. А галочка стоит что бы из сети брал равномерно? Мне правда она не помогает, так как сеть просажена еще до трансформатора, не то что бы я ее просаживал или соседи, а еще на 10ке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 32 минуты назад, mib сказал: А галочка стоит что бы из сети брал равномерно? Не впевнений. Я не пам'ятаю де вона там повинна стояти. Якщо стояла при заводських налаштуваннях, то я точно не вимикав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз