МакДо Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня 4 години тому, yur43 сказав: в мене 3,5м, 22сек Думав DCшні швидші 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MVV Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Добрий день! Прийшов час робити фасадний паркан. І хочу почути думку спеціалістів. Стовпи паркану будуть з бетонних декоративних блоків і зашивка металом типу "ранчо". Також плануються відкатні ворота. Як краще і практичніше монтувати ворота - на закладні до стовпа з блоків (всередині підсиленого трубою 80 - 100мм) чи поставити окремі металеві стовпи для воріт як на картинці? Ворота "стандартного" розміру - 4м. За друге рішення відсутність навантажень на декоративні стовпи і можливість незалежного монтажу колись потім. Плюси першого чисто естетичні. Чи я ще чогось не враховую? Змінено 6 годин тому користувачем MVV Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Эстетика дело хорошее, но ваши декор.блоки вряд выдержат постоянного механического дергания от ворот, они скорее начнут трещать или по шву расходиться. Я бы делал второй вариант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз