МакДо Опубліковано: 5 червня 2025 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2025 4 години тому, yur43 сказав: в мене 3,5м, 22сек Думав DCшні швидші 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MVV Опубліковано: 4 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2025 (змінено) Добрий день! Прийшов час робити фасадний паркан. І хочу почути думку спеціалістів. Стовпи паркану будуть з бетонних декоративних блоків і зашивка металом типу "ранчо". Також плануються відкатні ворота. Як краще і практичніше монтувати ворота - на закладні до стовпа з блоків (всередині підсиленого трубою 80 - 100мм) чи поставити окремі металеві стовпи для воріт як на картинці? Ворота "стандартного" розміру - 4м. За друге рішення відсутність навантажень на декоративні стовпи і можливість незалежного монтажу колись потім. Плюси першого чисто естетичні. Чи я ще чогось не враховую? Змінено 4 липня 2025 користувачем MVV Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 4 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2025 Эстетика дело хорошее, но ваши декор.блоки вряд выдержат постоянного механического дергания от ворот, они скорее начнут трещать или по шву расходиться. Я бы делал второй вариант. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 4 липня 2025 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2025 Робіть нормально армування всередині, випускайте закладні крізь шов На поверхню декоративного блока - буде ок. До закладних потім приваряться нащільники тощо. Тільки закладні робіть ширшими за трубу нащільника. Зробите 7 см в горизонті - не прогадаєте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 10:15 Поділитись Опубліковано: учора в 10:15 27.02.2024 в 11:44, muvic сказав: Всі брешуть (с) @muvic, а за днюху також брешуть чи таки так? тоді Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ambaluk Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Друзі привіт. Берусь до нової будови. Взяв Дуплекс. Питання, як організувати ворота коли не багато місця перед гаражем? на відкатні місця нема(7.91м та ще фіртку потрібно). Розпашні теж ні, попереду тротуар одразу. Можливо зробити навіс та гаражні покласти? поділіться ідеями при таких умовах. Мій крайній справа дуплекс. Змінено 2 години тому користувачем ambaluk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Пошукайте в темах, тут є спеціальні ворота для таких випадків Змінено 1 година тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз