anabioz Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 4 хвилини тому, vadimv сказав: Це дуже зручне пояснення, ним можна пояснити практично все навкруги. Наприклад, древні греки так пояснювали атмосферні явища. Ваше мислення вкладається в одну фразу "ситий голодного не зрозуміє", проте, я б трохи змінив її - "голодний ситого не розуміє". 10 хвилин тому, vadimv сказав: Це "майбутнє" було "вже зараз" більше 100 років тому. Ще О Генрі, який помер у 1910 році, писав про електричне таксі. Цитата Зараз, коли суспільство з кожним днем робить все впевненіші кроки в бік технологічно розвиненого майбутнього, окуляри та шоломи віртуальної реальності вже не здаються чимось фантастичним. Це вже звичний гаджет (безумовно, дозволити його собі може не кожен). Історія його починається ще в 1929 році, коли був створений механізм Link Trainer, важільний тренажер, який використовували для авіасімуляцій (з його допомогою можна було міняти швидкість і коригувати рух, що нагадувало процес польоту). Потім, у 50-х роках минулого століття, презентували апарат Sensorama — по суті, аналог сучасних 4D кінотеатрів, а невдовзі і Headsight компанії Philco, який є першим шоломом віртуальної реальності. І шо з того? Це показує Вашу зацикленість і нерозуміння технологічних процесів. Подивіться короткометражку 1917 року. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 4 хвилини тому, anabioz сказав: "ситий голодного не зрозуміє", проте, я б трохи змінив її - "голодний ситого не розуміє". Голодні не будують будинки і не катаються на Мальдіви. 4 хвилини тому, anabioz сказав: І шо з того? З того те, що поки запас ходу, швидкість заряджання і вартість не зрівняються - кіна не буде. Хоча, звісно, можна тупо заборонити ДВЗ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 1 хвилину тому, vadimv сказав: Голодні не будують будинки і не катаються на Мальдіви. 8 хвилин тому, anabioz сказав: Ось саме через це, Ви нічого не розумієте ) 1 хвилину тому, vadimv сказав: З того те, що поки запас ходу, швидкість заряджання і вартість не зрівняються - кіна не буде. Хоча, звісно, можна тупо заборонити ДВЗ. Вийдіть з дрімучого лісу "Мальдів", Ви там пробули дуже довго! Поки не буде грошей і логічного мислення - для Вас кіна точно не буде. Або навпаки, Ви тільки в кіно будете бачити найсучасніші телефони, ноутбуки, автівки, готелі, літаки та інші гаджети та механізми. Та щ там балакати, Ви ж жодного разу теслою не подорожували. Бо "а навіщо?" ) ---> повертамося на початок ---> бо грошей нема! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 (змінено) 8 хвилин тому, anabioz сказав: Ви ж жодного разу теслою не подорожували. Нагадую, тут у нас приклад, коли гроші є, тесла є, а подорожувати доводиться Ікстрейлом. ) 6 хвилин тому, anabioz сказав: Ви тільки в кіно будете бачити найсучасніші телефони, ноутбуки У мене найсучасніший ноутбук був ще в 1995, а флагманський смартфон - у 2010. Змінено 25 червня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 (змінено) 8 хвилин тому, vadimv сказав: Нагадую, тут у нас приклад, коли гроші є, тесла є, а подорожувати доводиться Ікстрейлом. ) 12 хвилин тому, anabioz сказав: Вадім, Ікстрейл - то не про гроші, вибачте ) І Ви вже визначтеся, у Вас вони є, чи вони в непотрібному будинку. 8 хвилин тому, vadimv сказав: У мене найсучасніший ноутбук був ще в 1995, а флагманський смартфон - у 2010. І пісюн у Вас в 95 був трохи інший ніж зараз. Але, молодість уходить, як і гроші, коли не вмієш їх заробляти, інвестувати, або красти ) Змінено 25 червня 2023 користувачем anabioz 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 1 хвилину тому, anabioz сказав: Вадім, Ікстрейл - то не про гроші, вибачте ) І Ви вже визначтеся, у Вас вони є, чи вони в непотрібному будинку. Це ви визначтеся - у вас тут тема про мої гроші, чи про те, що замість тесли подорожують ікстрейлами. 1 хвилину тому, anabioz сказав: І пісюн у Вас в 95 був трохи інший ніж зараз. Я так зрозумів, що питання "Ви тільки в кіно будете бачити" закрито. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 2 хвилини тому, vadimv сказав: Це ви визначтеся - у вас тут тема про мої гроші, чи про те, що замість тесли подорожують ікстрейлами. 6 хвилин тому, anabioz сказав: Нема грошей - нема тесли! 4 хвилини тому, vadimv сказав: Я так зрозумів, що питання "Ви тільки в кіно будете бачити" закрито. Не зовсім. Одне питання, Ви теслу тільки в кіно(на вулиці) бачили? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 2 хвилини тому, anabioz сказав: Нема грошей - нема тесли! Є тесла - подорожуємо ікстрейлом! 2 хвилини тому, anabioz сказав: Ви теслу тільки в кіно(на вулиці) бачили? Звісно, я ж давно перестав все пробувати на зуб. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 15 хвилин тому, anabioz сказав: Ви теслу тільки в кіно(на вулиці) бачили? В вікіпедії. Це не жарт і не сарказм. Мені колись був аргумент , що вікіпедія так пише 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 36 минут назад, vadimv сказал: У мене найсучасніший ноутбук був ще в 1995, а флагманський смартфон - у 2010. Який же це найсучасніший, що й досі є? )) Цитата IKEA Ингвар Кампрад… Одним из его любимых автомобилей был Volvo 240 GL, выпущенный еще в 1993 году. Кто-то там ездил на Ниве, кто-то скупался только на распродажах в своих же супермаркетах и шо? На мій погляд то є типова жидовська скнарість, бо справжні євреї на собі не економлять і живуть із задоволенням. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 45 хвилин тому, anabioz сказав: Нема грошей - нема тесли! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 7 часов назад, vadimv сказал: ввиду ограниченности Ну если короче написать😂,занимались бы вы делом, вместо того что бы годами по форуму топить про то что ввиду вашей ограниченности даже во сне не доступно), то может и ограниченность бы закончилась🤣. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 6 часов назад, vadimv сказал: Найважче пережити, коли у жінки довше. Капец, ну надо же было с этого начинать то😂, я Вадим вас не осуждаю просто думала с обычным мужчиной общаюсь и не понимала как он такой бред топиь годами может))). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 Только что, seksinika сказал: просто думала с обычным мужчиной общаюсь о! ви вже визнаєте що він незвичайний! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 2 часа назад, vadimv сказал: У мене найсучасніший ноутбук був ще в 1995, а флагманський смартфон - у 2010. Это на пике распродажи наслдственного майна не иначе😂??? Забыли дописать, что тот же флагманский смартфон у вас и в 2022 был. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 (змінено) 3 години тому, allanek сказав: Мені колись був аргумент , що вікіпедія так пише Для володарок тесл, які взагалі не знають, які бувають тесли, буквар - саме то. 3 години тому, Фрай сказав: Який же це найсучасніший, що й досі є? )) Досі є той, що куплений в 2007, а найсучасніший був в 1995, читати уважно треба. 2 години тому, seksinika сказав: Это на пике распродажи наслдственного майна не иначе😂??? Нит, иначе. 2 години тому, seksinika сказав: Забыли дописать, что тот же флагманский смартфон у вас и в 2022 был. В 2022 был J5, это не флагман. Змінено 25 червня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 1 час назад, US7IGN сказал: о! ви вже визнаєте що він незвичайний! Это я давно поняла, но что бы настолько))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 58 хвилин тому, vadimv сказав: Для володарок тесл, які взагалі не знають, які бувають тесли, буквар - саме то. Дивно, а коли цитував вікіпедію, то був дуже здивований, що я насміхалась над тим, що вікіпедію використовував , як посібник для вивчення Тесли. Невже, нарешті, хтось підказав, що посилатись на вікіпедію, це виставляти себе невігласом . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 (змінено) 35 хвилин тому, allanek сказав: Невже, нарешті, хтось підказав, що посилатись на вікіпедію, це виставляти себе невігласом . Виставляти себе невігласом - це не знати елементарних речей, які можна дізнатися, просто почитавши буквар. А коли таких речей про теслу не знає володарка тесли - то вже повний абзац. Змінено 25 червня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 (змінено) 15 годин тому, vadimv сказав: Звісно, я ж давно перестав все пробувати на зуб. Я вже бачу, що зубів нема з тієї ж причини, що і тесли.) Змінено 25 червня 2023 користувачем anabioz 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 31 хвилину тому, vadimv сказав: Виставляти себе невігласом - це не знати елементарних речей, Словник синонімів - НЕВІ́ГЛАС (неосвічена людина), НЕ́УК, ПРОФА́Н (у якій-небудь галузі); ТЕМНОТА́зневажл. (про неосвічену або відсталу людину); НЕДО́УК (малоосвічена, погано обізнана з чим-небудь людина); НЕЗНА́ЙКО розм. Добре, якщо вам не подобається, що ви невіглас, який знає про тесли , читаючи вікіпедію, можна замінити на недоук. Суттево це нічого не змінює для вас. 36 хвилин тому, vadimv сказав: А коли таких речей не знає володарка тесли - то вже повний абзац. Яких речей? Про що ви весь час торочите?Дійсно, не дуже приємно, коли тебе пикою макають в те, що щось прочитати про теслу в вікіпедії і потім тут розповідати про це, це смішно. Але цього вже не змінити. Це було і вікіпедія ваше всЬО. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 25 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2023 Вадим еще эксперт по путешествиям, Мальдивы исшерстил и вдоль и впоперек😂, ВиКи она такая🤣, особенно с 4 дюймового экрана флагманского смартфона 2010 года выпуска, если человек талантлив то талантлив во всем это вам не шубу из "Мексиканского Тушкана" в рейтузы с Барабашки заправлять. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 25.06.2023 в 05:55, vadimv сказав: А в мене і досі працює Асус 2007 року. Задля розуміння, яка операційна система встановлена? Потужності лептопа вистачає для чого саме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Задля розуміння, яка операційна система встановлена? ХР 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Потужності лептопа вистачає для чого саме? Слухати музику і дивитися мультики 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 26 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2023 + немного пофлудить на форуме). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення