Vstar Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня Широкі вікна без інпосту виглядають класно і ціна не висока ). Єдине глухі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня Цікаво наскількі надійні такі виносні кріплення враховуючи матеріал стін. Виглядає чесно кажучи іграшково. Я бачив у нас на торговому центрі виносний монтаж віконних конструкцій і там такі кремезни металеві конструкції застосовуються, що прямо видима надійність. Я розумію що масштаби будівель та площі скління незрівнянні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) В 20.01.2025 в 13:21, murava сказал: Якщо закриєте мокрий/вологий бетон гідрою, не давши йому висохнути, через пару років то все триматиме лише плитка і фуга, а решта розсиплеться на складові - по суті на пісок. У мене так було, зарізану плитку ту що на підлозі зірвало, і ти стаєш на неї і вода хлюпає Добре що у 2023р мій плиточник ще не звалив у Кьольн. Прийшов переробив все, майже безкоштовно. Зараз дзвонив на НР каже тяжко на чужині, треба працювати із ранку до ночі в Україні міг пів дня, чи взагалі не вийти 3 часа назад, Andrey-Bucha сказал: фух, завершився що один досить кошторисний етап Доречі я до війни платив 5000 за піддон, і тільки за низ і встановлення скляних перегородок, і з умовою що допоможу скло тримати. Без гідроізоляції. Хотів 7000, але так як був підписаний на весь будинок, зійшлись дешевше. А і тут ще вина тік ток там про ціни розповідають а всі швидко вчаться. Змінено 22 січня користувачем kvintich 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 22 січня Автор Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) 1 час назад, Vstar сказал: Широкі вікна без інпосту виглядають класно і ціна не висока ). Єдине глухі. ну на висоті 4-5 метрів толку мало від відкривання я і так трошки освітлення зменшив порівняно з проектом DH-400.pdf Змінено 22 січня користувачем Andrey-Bucha 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня зато легче мыть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 23 січня Автор Поділитись Опубліковано: 23 січня як внутрі виглядає основна кімната з другим світом 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня В 22.01.2025 в 18:33, Andrey-Bucha сказал: тільки прийшлося пообіцяти дружині, що я маю їх мити сам раз на пів року (вона точно на 4,5 м не полізе 😉 ). если с крыши можно дотянуться - купите робота мойщика. он конечно не идеально вымывает в углах, но в принципе и стоит не особо дорого. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 січня Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня продовжуємо роботи дружина учора закінчила чернову шпаклівку стін я паяв труби на санвузол. зашив все як планував у санвузлі. скоро заармую та можно буде плиткаря з адекватними цінами шукати сьогодні переходимо до даху. будемо пробувати листи ППС 1000*2000*200 кріпити до несучого профлиста. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня А чому б не випробувати систему тиском перед тим, як закривати труби/з'єднання? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 3 часа назад, Andrey-Bucha сказал: скоро заармую та можно буде плиткаря з адекватними цінами шукати Адекватные, это ниже среднерыночных? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 січня Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня 7 часов назад, shneider_vova сказал: А чому б не випробувати систему тиском перед тим, як закривати труби/з'єднання? тому що мінус ще буває. у квітні протестую, потім плитка. зараз до всього ще можно добратися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 січня Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня 4 часа назад, Vitaliy67 сказал: Адекватные, это ниже среднерыночных? ну не ті які дают інтерв'ю що заробляють 250 т на місяц. як не крути, у країні середня ЗП 25 т. грязними, потім ще -23%. в мене є один такий. працював на біля 16-18 т до війни. зараз десь охороняє у своєму місті склад. отримує 38. приходив, казав що звільняється. є підстави. і хоче 45 заробляти. ми відповіли, що на той посаді 25. йди шукай далі. зараз дійсно хаос на ринку труда, але якщо пошукати то є варіанти ось на приклад була купа бригад штукатурів 190-220 грн за кВ.м. відмовив, вже є ті яки готові 110 грн за кВ.м. зробити. але мені треба зараз доробити дах, та потім мембрану натягнути, щоб 2 стінки не намокали. до речі на мембрану приїжджав майстер на мерсі електричці EQS 😉 у директорів машини попростіше 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 25 минут назад, Andrey-Bucha сказал: тому що мінус ще буває. у квітні протестую, потім плитка. зараз до всього ще можно добратися. Тиск досягається й повітрям. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 січня Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня 21 минуту назад, Vikctor сказал: Тиск досягається й повітрям. навіть не думав про такє. але і компресора такого немає. почекаю квітня і дам воду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 4 хвилини тому, Andrey-Bucha сказав: навіть не думав про такє. але і компресора такого немає. почекаю квітня і дам воду автомобільний для підкачки шин підійде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 26 січня Автор Поділитись Опубліковано: 26 січня 8 минут назад, BugS сказал: автомобільний для підкачки шин підійде в мене є купа робіт попереду, щоб ще мудрити з компресором. через 1,5-2 місяца підключу воду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 53 минуты назад, Andrey-Bucha сказал: ну не ті які дают інтерв'ю що заробляють 250 т на місяц. як не крути, у країні середня ЗП 25 т. грязними, потім ще -23%. в мене є один такий. працював на біля 16-18 т до війни. зараз десь охороняє у своєму місті склад. отримує 38. приходив, казав що звільняється. є підстави. і хоче 45 заробляти. ми відповіли, що на той посаді 25. йди шукай далі. зараз дійсно хаос на ринку труда, але якщо пошукати то є варіанти ось на приклад була купа бригад штукатурів 190-220 грн за кВ.м. відмовив, вже є ті яки готові 110 грн за кВ.м. зробити. але мені треба зараз доробити дах, та потім мембрану натягнути, щоб 2 стінки не намокали. до речі на мембрану приїжджав майстер на мерсі електричці EQS 😉 у директорів машини попростіше Дело конечно Ваше. Только все немного не так. И это "не так" может боком вылезти именно у Вас. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 7 минут назад, Vitaliy67 сказал: Дело конечно Ваше. Только все немного не так. И это "не так" может боком вылезти именно у Вас. В сенсі пліточні работи то найбільш відповідальна частина оздоблення будинку чи навіть саме на цьому будинок зазвичай і тримається? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня Я не про это. Плиточные работы ничем не отличаются от других работ. Просто на все есть среднерыночные расценки. Они не просто так.. Если на ту же машинную штукатурку цена колеблется в районе 200гр, а кто Вам предлагает за 110 я бы , как минимум задумался . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня Я работал одновременно со шукатурами, и понимаю сколько они зарабатывают в день, без ущерба по качеству. Я знаю сколько можно уложить плитки именно в квартире или доме, опять же без ущерба по качеству. Поэтому и написал, что все немного не так.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 14 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Если на ту же машинную штукатурку цена колеблется в районе 200гр, а кто Вам предлагает за 110 я бы , как минимум задумался . А если та же штукатурная техника принадлежит не фирме, а конкретному мастеру и его устраивает цена 110? Хотя бы потому, что работая через фирму или посредника он получает те же 110 ибо остальные 90 зазор не его. так может быть? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня (змінено) Машинка стоит денег, как и ее обслуживание. Шнековая пара сейчас стои дурных денег. Простой работяга, которого устраивает 110 просто не в состоянии стать владельцем такого счастья. Змінено 26 січня користувачем Vitaliy67 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня При цене, условно, 200 грн за квадрат, работяга имеет где то 2000-2500 в день. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 15 минут назад, Vitaliy67 сказал: При цене, условно, 200 грн за квадрат, работяга имеет где то 2000-2500 в день. Щось замало як для власника електричного мерса EQS. Навіть вживаного бітка з америки. На форумі власників електричек (значно скромніше за EQS) є мешканці Ужгорода. Хлопці пишуть, що через "переселенців" з Дніпра, Харківа та інших міст ціни на будівельні работи реально космічні. Доходи майстрів порівнюють з заробітками айтівців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня Чего сидим. Айда в Ужгород. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз