Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дом возле Бучи (начало строительства май 2009)

Andrey-Bucha

Рекомендовані повідомлення

Цікаво наскількі надійні такі виносні кріплення враховуючи матеріал стін. Виглядає чесно кажучи іграшково. Я бачив у нас на торговому центрі виносний монтаж віконних конструкцій і там такі кремезни металеві конструкції застосовуються, що прямо видима надійність. Я розумію що масштаби будівель та площі скління незрівнянні.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 20.01.2025 в 13:21, murava сказал:

Якщо закриєте мокрий/вологий бетон гідрою, не давши йому висохнути, через пару років то все триматиме лише плитка і фуга, а решта розсиплеться на складові - по суті на пісок.

У мене так було, зарізану плитку ту що на підлозі зірвало, і ти стаєш на неї і вода хлюпає :) Добре що у 2023р мій плиточник ще не звалив у Кьольн. Прийшов переробив все, майже безкоштовно. Зараз дзвонив на НР каже тяжко на чужині, треба працювати із ранку до ночі :( в Україні міг пів дня, чи взагалі не вийти :)

3 часа назад, Andrey-Bucha сказал:

фух, завершився що один досить кошторисний етап

Доречі я до війни платив 5000 за піддон, і тільки за низ і встановлення скляних перегородок, і з умовою що допоможу скло тримати. Без гідроізоляції. Хотів 7000, але так як був підписаний на весь будинок, зійшлись дешевше. А і тут ще вина тік ток там про ціни розповідають :) а всі швидко вчаться.

Змінено користувачем kvintich
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Vstar сказал:

Широкі вікна без інпосту виглядають класно і ціна не висока ). Єдине глухі.

ну на висоті 4-5 метрів толку мало від відкривання :)

я і так трошки освітлення зменшив порівняно з проектом  

DH-400.pdf

Змінено користувачем Andrey-Bucha
  • Лайк 1
Посилання на коментар

В 22.01.2025 в 18:33, Andrey-Bucha сказал:

тільки прийшлося пообіцяти дружині, що я маю їх мити сам раз на пів року (вона точно на 4,5 м не полізе 😉 ).

если с крыши можно дотянуться - купите робота мойщика. он конечно не идеально вымывает в углах, но в принципе и стоит не особо дорого.

• Лайк 2
Посилання на коментар

продовжуємо роботи

дружина учора закінчила чернову шпаклівку стін

я паяв труби на санвузол. зашив  все як планував у санвузлі. скоро заармую та можно буде плиткаря з адекватними цінами шукати

сьогодні переходимо до даху. будемо пробувати листи ППС 1000*2000*200 кріпити до несучого профлиста.

IMG_20250125_193029361.jpg

IMG_20250125_193019314.jpg

IMG_20250124_173555772_HDR.jpg

IMG_20250125_191529910.jpg

IMG_20250125_191518575.jpg

• Лайк 7
Посилання на коментар

3 часа назад, Andrey-Bucha сказал:

скоро заармую та можно буде плиткаря з адекватними цінами шукати

Адекватные, это ниже среднерыночных?

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 часов назад, shneider_vova сказал:

А чому б не випробувати систему тиском перед тим, як закривати труби/з'єднання?

тому що мінус ще буває. у квітні протестую, потім плитка. зараз до всього ще можно добратися.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Vitaliy67 сказал:

Адекватные, это ниже среднерыночных?

ну не ті які дают інтерв'ю що заробляють 250 т на місяц. як не крути, у країні середня ЗП 25 т. грязними, потім ще -23%.

в мене є один такий. працював на біля 16-18 т до війни. зараз десь охороняє у своєму місті склад. отримує 38. приходив, казав що звільняється. є підстави. і хоче 45 заробляти. ми відповіли, що на той посаді 25. йди шукай далі. зараз дійсно хаос на ринку труда, але якщо пошукати то є варіанти 

ось на приклад була купа бригад штукатурів 190-220 грн за кВ.м. відмовив, вже є ті яки готові 110 грн за кВ.м. зробити.

але мені треба зараз доробити дах, та потім мембрану натягнути, щоб 2 стінки не намокали.

до речі на мембрану приїжджав майстер на мерсі електричці EQS 😉 у директорів машини попростіше 

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

25 минут назад, Andrey-Bucha сказал:

тому що мінус ще буває. у квітні протестую, потім плитка. зараз до всього ще можно добратися.

Тиск досягається й повітрям.

• Лайк 3
Посилання на коментар

21 минуту назад, Vikctor сказал:

Тиск досягається й повітрям.

навіть не думав про такє. але і компресора такого немає. почекаю квітня і дам воду

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Andrey-Bucha сказав:

навіть не думав про такє. але і компресора такого немає. почекаю квітня і дам воду

автомобільний для підкачки шин підійде

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, BugS сказал:

автомобільний для підкачки шин підійде

в мене є купа робіт попереду, щоб ще мудрити з компресором. через 1,5-2 місяца підключу воду.

Посилання на коментар

53 минуты назад, Andrey-Bucha сказал:

ну не ті які дают інтерв'ю що заробляють 250 т на місяц. як не крути, у країні середня ЗП 25 т. грязними, потім ще -23%.

в мене є один такий. працював на біля 16-18 т до війни. зараз десь охороняє у своєму місті склад. отримує 38. приходив, казав що звільняється. є підстави. і хоче 45 заробляти. ми відповіли, що на той посаді 25. йди шукай далі. зараз дійсно хаос на ринку труда, але якщо пошукати то є варіанти 

ось на приклад була купа бригад штукатурів 190-220 грн за кВ.м. відмовив, вже є ті яки готові 110 грн за кВ.м. зробити.

але мені треба зараз доробити дах, та потім мембрану натягнути, щоб 2 стінки не намокали.

до речі на мембрану приїжджав майстер на мерсі електричці EQS 😉 у директорів машини попростіше 

Дело конечно Ваше.

Только все немного не так.

И это "не так" может боком вылезти именно у Вас.

• Лайк 2
Посилання на коментар

7 минут назад, Vitaliy67 сказал:

Дело конечно Ваше.

Только все немного не так.

И это "не так" может боком вылезти именно у Вас.

В сенсі пліточні работи то найбільш відповідальна частина оздоблення будинку чи навіть саме на цьому будинок зазвичай і тримається?

Посилання на коментар

Я не про это.

Плиточные работы ничем не отличаются от других работ.

Просто на все есть среднерыночные расценки.

Они не просто так..

Если на ту же машинную штукатурку цена колеблется в районе 200гр, а кто Вам предлагает за 110 я бы , как минимум задумался .

Посилання на коментар

Я работал одновременно со шукатурами, и понимаю сколько они зарабатывают в день, без ущерба по качеству.

Я знаю сколько можно уложить плитки именно в квартире или доме, опять же без ущерба по качеству.

Поэтому и написал, что все немного не так..

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

Если на ту же машинную штукатурку цена колеблется в районе 200гр, а кто Вам предлагает за 110 я бы , как минимум задумался .

А если та же штукатурная техника принадлежит не фирме, а конкретному мастеру и его устраивает цена 110?

Хотя бы потому, что работая через фирму или посредника он получает те же 110 ибо остальные 90 зазор не его.

так может быть?

• Лайк 1
Посилання на коментар

Машинка стоит денег, как и ее обслуживание.

Шнековая пара сейчас стои дурных денег.

Простой работяга, которого устраивает 110 просто не в состоянии стать владельцем такого счастья.

Змінено користувачем Vitaliy67
  • Лайк 1
Посилання на коментар

15 минут назад, Vitaliy67 сказал:

При цене, условно, 200 грн за квадрат, работяга имеет где то 2000-2500 в день.

Щось замало як для власника електричного мерса EQS. Навіть вживаного бітка з америки.

На форумі власників електричек (значно скромніше за EQS) є мешканці Ужгорода. Хлопці пишуть, що через "переселенців" з Дніпра, Харківа та інших міст ціни на будівельні работи реально космічні. Доходи майстрів порівнюють з заробітками айтівців.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...