Offroad Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Лічильник на вулиці? Самгаз G2.5 RS/2001-22P? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Лічильник на вулиці. В квитанції в примітках вказано, що "згідно постанови НКРЕКП №84 від 26.01.2017 року інформуємо про обсяг енергії спожитого газу 240,45куб.м. в 2541,6 кВт/год, 2,18534 Гкал, 9149,6 МДж. з урахуванням величини теплоти згорання 10,57 кВт.год/м3 та коефіцієнту приведення до стандартних умов K=1,05" Але в графі коригування пусто і сума до сплати = Споживання*тариф Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Щось цифра 240,45 м.куб мені підказує, що Ви показали в цьому місяці 229 м.куб. (229*1,05=240,45) і коефіцієнт теж застосували... Я передавав 162 м.куб. В мене в графі Інформація по споживачу -> Спожито стоїть 170,1 м.куб і розшифрування: Об’єм у робочих умовах, м3 162 Коефіцієнт приведення до стандартних умов 1,050 Об’єм у стандартних умовах, м3 170,1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BrotherSam Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Щось цифра 240,45 м.куб мені підказує, що Ви показали в цьому місяці 229 м.куб. (229*1,05=240,45) і коефіцієнт теж застосували... Я передавав 162 м.куб. В мене в графі Інформація по споживачу -> Спожито стоїть 170,1 м.куб і розшифрування: Об’єм у робочих умовах, м3 162 Коефіцієнт приведення до стандартних умов 1,050 Об’єм у стандартних умовах, м3 170,1 240 ніде не фігурує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Щось цифра 240,45 м.куб мені підказує, що Ви показали в цьому місяці 229 м.куб. (229*1,05=240,45) і коефіцієнт теж застосували... Я передавав 162 м.куб. В мене в графі Інформація по споживачу -> Спожито стоїть 170,1 м.куб і розшифрування: Об’єм у робочих умовах, м3 162 Коефіцієнт приведення до стандартних умов 1,050 Об’єм у стандартних умовах, м3 170,1 У нас вообще ничего не расшифровывают... Догадывайся сам... Показания передавались 10 кубов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Змініть назву теми, тепер "7188 грн/1т. куб. м" - це розкіш до якої ми ніколи не повернемося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 У нас вообще ничего не расшифровывают..Эточё, местного фирташгаза платёжка? Мне просто ещё не приходила новая, а в старой показания были. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Лічильник на вулиці. В квитанції в примітках вказано, що "згідно постанови НКРЕКП №84 від 26.01.2017 року інформуємо про обсяг енергії спожитого газу 240,45куб.м. в 2541,6 кВт/год, 2,18534 Гкал, 9149,6 МДж. з урахуванням величини теплоти згорання 10,57 кВт.год/м3 та коефіцієнту приведення до стандартних умов K=1,05" Але в графі коригування пусто і сума до сплати = Споживання*тариф Дивно, в мене коефіціент 1.03. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 тепер "7188 грн/1т. куб. м" - це розкіш до якої ми ніколи не повернемося. Та ладно. Коли буде вільний ринок газу - може й повернемося. Коли форумчани, які прагнуть низької ціни за газ, куплять бурову й почнуть продавати населенню газ по 2 грн. А ще можна Юля обрати президентом - то буде по 4 грн. Вибір завжди є . 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Эточё, местного фирташгаза платёжка? Мне просто ещё не приходила новая, а в старой показания были. Давно уже такие... Я даже и не помню с какого момента Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Щось цифра 240,45 м.куб мені підказує, що Ви показали в цьому місяці 229 м.куб. (229*1,05=240,45) і коефіцієнт теж застосували... Я передавав 162 м.куб. В мене в графі Інформація по споживачу -> Спожито стоїть 170,1 м.куб і розшифрування: Об’єм у робочих умовах, м3 162 Коефіцієнт приведення до стандартних умов 1,050 Об’єм у стандартних умовах, м3 170,1 Не має такого бути. Не можуть куби змінювати. Можуть кінцеву ціну з врахуванням цих коефіцієнтів. Типа лічильник 100 ціна 10 коефіцієнт 1.1 до сплати 1100 гривень. Так як якщо змінити куби то отримаємо переплату та нестиковки з лічильником ;) Як потім кінці шукати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Як потім кінці шукати? Навіщо їх шукати? Не треба нічого шукати. Платіть скільки намалювали й мовчіть. Міністр юстиції Австрії дорого коштує - треба трошки скинутися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Давно уже такие... Я даже и не помню с какого моментаГм, да. Я тоже не заметил с каких пор. Не можуть куби змінювати. Можуть кінцеву ціну з врахуванням цих коефіцієнтів.Тем не менее факт. Як потім кінці шукати?Их это не волнует. От слова совсем. там правду не докажешь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blin09 Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Интересно, а вот у меня счетчик в отапливаемом помещении, по таблице кооф 0.99 и что-то я не вижу при расчете меньше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vodinoy Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 добавили 5 процентов kv.104.ua/ua/services/zaplatiti-za-gaz/coefficients/id/jak-privesti-objem-spozhitogo-gazu-do-standartnih--21669#accordion-off 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blin09 Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Чисто физически привести состояния газа до нормальных условий как бы мне понятно. Вопрос в другом почему например в отапливаемом помещении в одной области кооф 1,00 а в другой области 1,03? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 опрос в другом почему например в отапливаемом помещении в одной области кооф 1,00 а в другой области 1,03?Потому что местный фирташгаз попросил себе такой коэффициент. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Посмотрите, есть ли корреляция со среднемесячной температурой по областям. Чем холоднее в области - тем должен быть выше коэффициент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blin09 Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Чем холоднее в области - тем должен быть выше коэффициент. То есть принимаем что отапливаемое помещение оно разное в разных областях? То есть в более холодной области человек себе меньше греет помещение? Как по мне это ж явно уклон в сторону где больше потребляют там и больше выставим кооф. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Нет, где ниже температура там холоднее газ и больше разница с н.у. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Цікаво, є лічильники з термокоректорами - Ельстер, Самгаз - їх власникам теж плюсують? Судя по последней таблице zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0346-04 то одним будут минусовать, а другим плюсовать. Какая там логика непонятно... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Посмотрите, есть ли корреляция со среднемесячной температурой по областям. Чем холоднее в области - тем должен быть выше коэффициент. ... и высота над уровнем моря... Давление тоже в формуле учавствует Добавлено через 8 минут Судя по последней таблице zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0346-04 то одним будут минусовать, а другим плюсовать. Какая там логика непонятно... Там есть гораздо более интересные вещи - данная методика НЕ КАСАЕТСЯ газа для нужд населения... "Дія цієї Методики поширюється на суб'єкти господарювання, які у господарсько - виробничій діяльності для вимірювання об'єму спожитого газу використовують лічильники, крім випадків використання газу за показами лічильників громадянами - підприємцями для власних потреб". (С) " Споживач газу Юридична особа та громадянин - підприємець без статусу юридичної особи, які використовують лічильник для визначення об'єму спожитого газу" (С) Добавлено через 1 минуту Судя по последней таблице zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0346-04 то одним будут минусовать, а другим плюсовать. Какая там логика непонятно... По так называемым коэффициентам будет собираться НКРЕП 23 ноября. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Там есть гораздо более интересные вещи - данная методика НЕ КАСАЕТСЯ газа для нужд населения...Самое интересное: показания счётчика есть. С коэффициентом пока не разобрался, подожду платёжку за октябрь, что там напишут. Коэффициент-то указан, а вот его влияние есть или нет, пока не вычислил. Добавлено через 43 секунды По так называемым коэффициентам будет собираться НКРЕП 23 ноября.Фирташгазы, как всегда, спешат вперёд. Чтоб потом задним числом свой беспредел обосновать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 С коэффициентом пока не разобрался, подожду платёжку за октябрь, что там напишут. В Кабинете на 104 уже есть Добавлено через 14 минут Гм, да. Я тоже не заметил с каких пор. Глянул в архиве С ноября 2017-го Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 20 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Глянул в архиве С ноября 2017-гоДа? Но вот интересно: до сих пор на сумму «к оплате» у меня это не влияло. Добавлено через 1 минуту В Кабинете на 104 уже естьЯ не подключаю дом к «кабинету». На квартиру после этого, например, прекратили приходить счета. Совсем прекратили. Зачем мне этот цирк? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз