demtaric Опубліковано: В середу в 10:38 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:38 Так навіщо переобляти стрінг з 400? Візьміть наприклад Victron Energy SmartSolar MPPT RS 450/100-MC4 На nkon зараз 800 евро Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: В середу в 15:00 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 15:00 (змінено) 4 часа назад, demtaric сказал: Так навіщо переобляти стрінг з 400? Візьміть наприклад Victron Energy SmartSolar MPPT RS 450/100-MC4 На nkon зараз 800 евро ну це дуже запасний варіант, по перше дорого по друге дуже забагато по потужності, там два таких стрінга як мені треба один, ну і , чисто теоретично, мені розділити поле на 2 може бути доцільно бо ще пару років нижній ряд може почне затінятися верхівками дерев. Але якщо не вийде це зробити за дешево/просто то доведеться шось таке. ну або може віктрон щось нове зробить Змінено В середу в 15:14 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 19 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Нарешті "довгий" експеримент з газом. Вулиця -3 -5 Генератор працює 2.5 голини, виглядає трошки так собі, але поки працює. З'явилася перша газова фобія, виявилося що заправщик дуже сильно перезаправив, вдув в 18л балон 10 кг газу, що по всім калькуляторам просто овердохера, я того не знав редуктор на плитці не впорався і даванув факел з усіх щілин, тож тепер виніс на вулицю балон, остудив ніч і тепер генератором випалюю "зайвий газ". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 19 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 3 години, плчав глохнути, схоже редуктор замерз остаточно ) за 3 години, на потужності десь 2.2квт випалило 4кг газу, що десь на 15% більше ніж порахувала продажна женщіна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Volodimir Roshchook Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 годин тому, standov сказав: З'явилася перша газова фобія, виявилося що заправщик дуже сильно перезаправив, вдув в 18л балон 10 кг газу фігасє? а як це вийшло? чи давили до посного? Я на заправці заливаю 70-80% від заявленого об"єму балону, поки що за два роки експлуатації тьфу тьфу все ок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 29 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 1 час назад, Volodimir Roshchook сказал: фігасє? а як це вийшло? чи давили до посного? Я на заправці заливаю 70-80% від заявленого об"єму балону, поки що за два роки експлуатації тьфу тьфу все ок Схоже на то, мабуть -15 тому допомогло, я-ж не досвідчений, не проконтролював. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 19 годин тому, standov сказав: 3 години, плчав глохнути, схоже редуктор замерз остаточно Гадаю, що так довго працював завдяки матеріалу балону, металевий би здох набагато раніше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз