ЯД Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 23.05.2025 в 11:01, Vitaliy67 сказав: Судя по фото, проблема, о которой я говорил, уже есть Правило пошло на взлет из-за задирания концов стяжки. И если Вы не свяжите эти плоскости в вертикали оно так и будет гулять в зависимости от своего настроения. Это не край задирает, а просто кривая стяжка. Если бы приподнялся край у шва - был бы зуб. А тут просто с одной стороны мало стяжки насыпали Змінено 20 годин тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Поржал от души!Вы хоть в курсе,что стяжка делается правилом всплошную и только после этого нарезается шов? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 годину тому, мастерок сказав: Поржал от души!Вы хоть в курсе,что стяжка делается правилом всплошную Я в курсі , що стяжка робиться по маяках і відстань між ними залежить від довжини правила. Я не розумію , що таке "суцільно". Я не був присутній при влаштуванні іменно цієї стяжки і не знаю як вони її робили. Скоріш за все прої...али рівень. Може погано ущільнювали і вертоліт (якщо це напівсуха) присадив її. А так як (ми робим 100-500 квадратів в день) то ніхто перевіркою та виправленнями не займався. ПС... Коли я бачу в кінці речення значок питання , то розумію , що людина не просто так його поставила і прагне отримати відповідь. Не ржати , не задавати зустрічні питання , а спочатку дати відповідь. Ви можете робити так само ? 2 години тому, мастерок сказав: и только после этого нарезается шов? Я не працював над влащтуванням стяжок на великих промислових об`єктах , тому мені ніколи не доводилось нарізати шви. Судячи з цього питання , ви погано розумієте для чого нарізають такі шви. А як спеціаліст по стяжках мали б знати про деформаційні шви все і ще трішки. Нарізаються виключно усадкові шви . І нарізаються вони на 1/2 , 1/3 товщини стяжки. Всі інші шви влаштовуються по іншому , так як потребують розділення по всій товщині стяжки. Нарізаються такі шви для зняття напруги (от для запобігання оцих ваших керлінгів та інших напруг) з стяжок під час їх висихання і нарізаються вони на великих форматах (коли стяжка перевищує певну довжину або ширину) , що в приватному будівництві трапляється досить рідко. І після повного висихання такий шов герметизується , при чому герметизується з силовим замиканням (наглухо зашпакльовується). Особливо це буде цікаво автору на тлі того , чи потрібно дублювати такий шов на фінішному покритті. ІМХО. Як тільки побачив фото такого шва посеред кімнати , одразу виникло питання , а нхіба він там потрібен. Звісно я не бачу весь план. Може там контура ТП таким чином розділенні , може ще щось. Але судячи з того що там радіатор і шов такий рівненький , то це нарізаний усадковий шов , який можна зашпаклювати і дублювати його на фінішному покритті не треба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз