Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 минут назад, Vinsol2009 сказал: Але починати треба із лисого і баклана, бо Люся вже втік. До речі, ну ось за півтора роки військовий геній піар-головнокомандуючого, титанічна робота з організації штабної вертикалі, нарощування кількості нових бригад, блискуча кадрова політика, геніальна стратегія приданих підрозділів почали приносити стабільні результати. Особливо в районі Добропілля. А. Шор 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, DimaF сказав: Та ничого вони не видчувают. Надо ебошить по жилим домам, больницах и пр. Да вы, батенька, экстремист. В 22м по наивности своей предполагал, что когда количество черных пакетов перевалит за сто тысяч кацапы задумаются. Не я один, как выяснилось. Но похоже другого пути нет. Пока в Москве не будет регулярных пролетов,...¹ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 18 минут назад, 7351 сказал: x.com/OstapYarysh/status/1954946686716875200 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, US7IGN сказав: а хіба мова не про героїчно завойовані курщину та білгородщину, на яку геніальний генерал поклав купу кращих резервів? Не смійте, це був геніальний план Найвеличнішого, відволікти сили ворога. Ну трошки не склалося, буває. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, sergio сказав: На Сумщині наоборот наші наступають. Телами дырки затыкают, деньга на оборонные укрепления спижжены. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 30 хвилин тому, миг сказав: ... Так а шо там слышно про 10 км прорыв? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Так а шо там слышно про 10 км прорыв? Та о цей 5 років дві по пів області ледь стримував. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, US7IGN сказав: Генштаб на вас чекає "Мой взгляд упал на верхнюю часть картона, где помещалось нечто напоминающее план сражения, как их обычно рисуют в учебниках истории. В центре плана помещался заштрихованный синий овал, на котором было крупно написано «ШИЗОФРЕНИЯ». К нему сверху шли три широких красных стрелки – одна прямо упиралась в овал, а две другие, изгибаясь, впивались в его бока. На стрелках было написано «инсулин», «аминазин» и «сульфазин», а от овала вниз уходила прерывистая синяя стрелка, под которой было написано «болезнь отступает»." © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, yrport сказал: . Сусіди по під'їзду, всі ці милі люди. Дядя Саша, який дарував тобі цукерки, поки ти був малим, тьотя Оля зі своїми котами, Дімка, з яким ви лазили по сусіднім садам і ходили до дівчат – всі ці милі люди о Прослезился. Какие добрые эти дяди и тети , ах , какие сладкие и вкусные , в красивых обертках, были ихние конфеты. Разве можно было их не скушать. В это время у дяди сынок уже учился на стоматолога.))) А Димка, гад , стал котом.)) Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 годин тому, рыбак сказав: Мне за время службы в са довелось поменять несколько подразделений , в которых были различные типы неуставняка : землячество, дедовщина и групповщина . Были и смешанные типы. Помогало мое гражданское полу криминальное прошлое. А вот солдат из интеллигентных семей чмирили нещадно и больше всех - москвичей, они такие , в большинстве, нежные и манерные. "Духом" в карантине столкнулся с землячеством , в казарме в головах располагались два абхаза , один худой и выше среднего и второй низкий , у обоих были на гражданке , судя по поведению и "базару" , криминальное окружению. Обычно наезды делятся на два типа : " братан , подшей мне воротничек , по- братски, у меня рука , нога , жопа болит- не могу сам себе подшить" . И второй -"эй суда иди , да , подшей воротничек даа". Я скентовался с солдатом из Новонрад - Волынска , он хоть и был высокий и не хилой , но из интеллигентной семьи и не знал как вырулить из таких сттуаций. Вот первый наезд к нему абхазы и попытались применить. Пришлось соседям проводить воспитательное мероприятие . Через месяц нас скомплектовали из желающих и отправили сводным батальоном( 3 полноценных роты) в Армению, вот там я столкнулся с дедовщиной. Первый месяц мы , " духи " были отдельным взводом. А потом нас распределили по подразделениям. Нас , 11 духов , отправили в самый " отпетый" взвод, там у них присутствовал беспредельный неуставняк. Сразу 7 человек помчались в штаб молить перевести в другие взвода. Для меня обращаться к начальству с просьбами и жалобами- западло . Вопщем , в итоге, нас духанов отсталось -4. Мы себя отстояли , хоть и выгребли несколько раз пи..дулей от дедов некисло " и чмырями во взводе остались " черпаки" , те , которых и до этого припахивали. В этом взводе , у нас , были разведчики , 3 из них люберецкие - здоровые хлопцы. Эти долго не били. А вот был один из Западной Украины, самый высокий во взводе , вот этот , сучка , никак не унимался , вечно пытался западляну какую устроить. Самый избитый наезд был " помой котелок" , мы ведь питались в походных условиях, исключительно из походных кухонь. Один раз в палатке я этому " дышле" - землячку нормально так попал , шо тот "ушел отдыхать " с грохотом в палаточный загашник, с котелками, на входе. Был среди "черпаков" один зачмошенный и кличка у него была Барнаул . Я все время считал, что он из России , но впоследствии выяснилось , что из Черкас. Вопщем историй за службу было всяких веселых и не очень . Важкі травми юності По ходу у вас в авторитеті кримінальні і напівкримінальні елементи, або такі що їм не корились тими самими методами - ці можливо навіть в більшому авторитеті ніж кримінальні Західна Україна має специфічний менталітет, історично більш розвинений індивідуалізм на відміну від дніпровсько донецько кацапського "душа рубашка", навіть вплив сссра не зміг вкорінити свої метастази Це вже розбирали - крім монгольського коріння у вас велика щільність населення що накладає відбиток "з вовками жить по вовчи вить", і звідси ненависть до західняків і українства бо це по вашому "селюки" - а як селюки можуть бути в авторитеті у "правильних" пацанів, адже у них в авторитеті люберецькі урки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 7 годин тому, Александр Аврамчук сказав: інформують Патріоти України. Кончений ресурс, пишуть вся хню обізвавшись Патріотами України Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому (змінено) 23 минуты назад, Дощ сказал: Важкі травми юності По ходу у вас в авторитеті кримінальні і напівкримінальні елементи, або такі що їм не корились тими самими методами - ці можливо навіть в більшому авторитеті ніж кримінальні Західна Україна має специфічний менталітет, історично більш розвинений індивідуалізм на відміну від дніпровсько донецько кацапського "душа рубашка", навіть вплив сссра не зміг вкорінити свої метастази Це вже розбирали - крім монгольського коріння у вас велика щільність населення що накладає відбиток "з вовками жить по вовчи вить", і звідси ненависть до західняків і українства бо це по вашому "селюки" - а як селюки можуть бути в авторитеті у "правильних" пацанів, адже у них в авторитеті люберецькі урки Какие еще донецкие- схидняки ? У меня вся родня и по папе и по маме с Житомирской области. Батьку то я не знал, до армии . Мама - инвалид с детства. Маленькой еще в селе в погреб упала и травма позвоночника на всю жизнь. А я по детдомах и интернатах. Ну и улица , в центральной части города проживали. В кентах были и урки " сидячие" в прошлом. Шо было то было. Не у всех же были мамы и папы - инженера и учителя. ..и при чем тут " ненависть к западенцам" ? Я до армии их знать не знал. У меня был еще кент армейский из Надворной- классный пацан, без этих " патриотичных" заплывов в голове. Змінено 36 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому От хочеться спитати, на ху я ви створювали містратегпром блять якщо навіть рейнметал не здатні нормально забезпечити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 2 години тому, Бармалей сказав: гнать нужно руководство всу почти все от генштаба до командования на местах... Прийди заміни, гнун 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 27 минут назад, рыбак сказал: меня был еще кент армейский из Надворной- классный пацан, без этих " патриотичных" заплывов в голове. Якби ви, кацапи, не полізли, то їх у нікого би не було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому 26 хвилин тому, рыбак сказав: Какие еще донецкие- схидняки ? У меня вся родня и по папе и по маме с Житомирской области. Батьку то я не знал, до армии . Мама - инвалид с детства. Маленькой еще в селе в погреб упала и травма позвоночника на всю жизнь. А я по детдомах и интернатах. Ну и улица , в центральной части города проживали. В кентах были и урки " сидячие" в прошлом. Шо было то было. Не у всех же были мамы и папы - инженера и учителя. ..и при чем тут " ненависть к западенцам" ? Я до армии их знать не знал. У меня был еще кент армейский из Надворной- классный пацан, без этих " патриотичных" заплывов в голове. Та, могли й не писати, все й так ясно До речі Коростень Житомирської області - скільки там зон суворого режиму було/є? Вони діють З.і. знаєте як москалі на Надвірну кажуть? - надворна -повбивав би Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 10.08.2025 в 22:40, рыбак сказав: Ну вот , это именно тот , кто нужен государству- безумный и бездушный робот- убийца. Не люблю раздавать советы, кто бы мне самому что дельное посоветовал, но тут не удержусь- сходите на кладбище , только один, там , может , и ответы на некоторые вопросы найдете. Желательно сходить и на старое военное кладбище , некоторые из них уже заброшены и заросли. Був я на кладовищах З поваги до полеглих ми не припинимо боротись, кожен кацап знатиме що його чекає в Україні. Колись складали пісні про афган - то невинні квіточки у порівнянні з тим що отримали в Україні. Ми продовжимо знищувати ворогів які вдерлись у наш дім. За переважаючих сил ворога у нас немає іншого виходу окрім як завдавати максимальних втрат І да, я зі штурмового підрозділу, славетна Галицька бригада із Західної України, яка ваших хвалених псковських і люберецьких десантників вкатала в землю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз