Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

хамас, ігіл, талібан та бедуїни не дуже погоджуються. звичайно, краще високоточкою та роботами. але калашмат + відсутність страху вмерти все ще небезпечний коктейль. 

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 годин тому, US7IGN сказав:

тисячі років культури ті самі. той же Даліо про це постійно згадує...

https://ru.wikipedia.org/wiki/Список_изобретений,_сделанных_в_Китае

Посилання на коментар

7 часов назад, katso сказал:

Вы и 7351 мысль не поняли. Мысль в том что эта нищета никак не повлияет на их армию, а не в том как там класно будет жить. Жить будет там плохо-очереди и т.п., это да (но кстати отмечу что магазины "для своих" при заводах это не новость -они были даже в Киеве относительно недавно, и медсанчасть без очередей, и даже жд кассы).

вообще-то я в са был с 82ого по 89ый. и мне было пох на службу, когда надо было добыть молока для дочки. на армию все влияет.

Посилання на коментар

Дети копируют взрослых.

Вижу ролик , как дети играют в тцкашников. 

Как там говорил номерной пропагандист : - Продовжуйте , не зупиняйтесь.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Бггггггг🤣 Виявляється ЗЕлені більшовики ТАКОЖ заборонили Петро Порошенко входити його авіаносцями до портів України! На цілком зрозуміле зустрічне запитання, яке фактично складалось з одних знаків… «???????», незламний вʼюноша, представник Банкової, відповів наступне, «Ну ми ж не знаємо, чим ви будете займатись в майбутньому». 

«Шок і трепет, моя прелессссть» (с)

Нууууууу…  В такому випадку тут одразу видно, що Зе і Ко потужно недопрацьовують! Бо той же Петро Порошенко, може в майбутньому своїми атомними субмаринами заходити в порти України. А в санкціях щось є з цього приводу? Ні! Жодного слова про субмарини! Зальот!… Ой тільки не треба мені зараз свистіти про «Нафіга в Чорному морі атомні субмарини?». А дванадцять (чи скільки їх у нього) авіаносців Пороха там нафіга? І про конвенцію Монтре також, не треба мені тут отетеотвсьо.

Пропоную Банковій, окремим документом прописати заборону космічним фрегатам дванадцятого флоту «Шалена бджілка», заходити (чи вже залітати?) в український порт на морі Прибуття в північній частині Альфи Центавра! Що кажете, «Не існує такого?». Пфффф… Так це сьогодні не існує, а санкції ж на перспективу! Хто зна, що той Порошенко задумав?! 

Також пропоную заборонити йому, на перспективу звісно ж… ммммммм… що дивитесь, друзі? Допомагайте давайте, бо потужну та незламну траву я не палю, а фантазія чомусь закінчилась! Що кажете, а якщо його триста тисяч верблюдів почнуть шаритися Сахарою? Хм! Варіант! Треба заборонити. А то нічого, що верблюдів у нього немає і навіть один квадратний сантиметр Сахари не належить Україні. Тут же всьо на перспективу. Хоча, верблюди то складно. Постійно ревуть, жеруть та серуть. Краще все ж таки варто Банковій повернутись до космічного флоту Пороха. Заборона ж стосується дванадцятого? А де ще одинадцять? 

Угу! І вам, друзі доброго ранку! 😉 Позывной Кот

photo_2025-08-20_08-33-35.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...