Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Костянтин Машовець

9 ч. ·

Там китайСЯ дуже сильно розповідає про свою перемогу над Японією...

Ось фото церемонії підписання Акта про капітуляцію Японії...

дата - 2-го вересня 1945-го року

Однак, на ній, окрім капітулюючих японців, якісь трохі не звичні переможці-китаЙСІ... "чомусь" всі, майже поголовно, у американській військово-морській формі... й очі не вузенькі, а круглі...

А справа в тому, що це дійство відбувається на борту АМЕРИКАНСЬКОГО лінкора "Міссурі" типу "Айова", третій в серії (бортовий ВВ-63), або як його прозвали в американських ВМС "Великий Мо"...

Це ж виходить, що "мілітаристька Японія" капітулювала, на борту не китайського, а американського корабля...

А китайці, які "зробили основний внесок" у перемогу над Японією (за думкою нинішнього Пекінського режиму), лише при тому були присутні... Якось воно не дуже узгоджується із нинішніми пекінськими воплями

Mamoru_Shigemitsu_signs_the_Instrument_of_Surrender,_officially_ending_the_Second_World_War.jpg

Missouri_post_refit.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

:o Думаю... Якщо представити собі, що кацапія от прямо зараз підписує акт про капітуляцію... то на фото буде приблизно таке саме: щось писатиме лисий карлик, за столом сидітиме самовдоволений рудий півень... можливо наш потужний потрапить в кадр стоячи десь в кутку. 

Змінено користувачем 988888
  • Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 годин тому, DmiVady сказав:

До сорока років фізкультура то є задоволення, а після сорока - необхідність. Спорт - не моє )

"- Мужик, сигарету?" – "Не курю"

– "Водки?" – "Не пью"

– "Может, травки?" – "Не дую"

– "Слы, мужик, а как ты расслабляешься?"

– "А я и не напрягаюсь."  😉

Мені колись, дуже давно, мій ментор і старший партнер сказав приблизно таке: "Якщо після 30-35 років ти витрачатимеш на роботу більше ніж 2-4 години на день, то ти не навчаємий дурень, і я даремно витратив на тебе час"... Сподіваюся, він, дивлячись на мене з небес, задоволено усміхається. Не заздріть 😉
Це не означає, що я не вмію, коли треба і за гроші, працювати по 14 годин на добу - просто зараз мені це не потрібно.
У Олеговича є непогане оповідання з цього приводу, дуже зайшло свого часу: Timeout, или Вечерняя Москва

Виключення, гадаю - коли робота то є твоє хобі, та приносить неабияке задоволення, тоді ти на роботі цілодобово)

без роботи тупієш

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 годин тому, DmiVady сказав:

До сорока років фізкультура то є задоволення, а після сорока - необхідність. Спорт - не моє )

"- Мужик, сигарету?" – "Не курю"

– "Водки?" – "Не пью"

– "Может, травки?" – "Не дую"

– "Слы, мужик, а как ты расслабляешься?"

– "А я и не напрягаюсь."  😉

Мені колись, дуже давно, мій ментор і старший партнер сказав приблизно таке: "Якщо після 30-35 років ти витрачатимеш на роботу більше ніж 2-4 години на день, то ти не навчаємий дурень, і я даремно витратив на тебе час"... Сподіваюся, він, дивлячись на мене з небес, задоволено усміхається. Не заздріть 😉
Це не означає, що я не вмію, коли треба і за гроші, працювати по 14 годин на добу - просто зараз мені це не потрібно.
У Олеговича є непогане оповідання з цього приводу, дуже зайшло свого часу: Timeout, или Вечерняя Москва

Виключення, гадаю - коли робота то є твоє хобі, та приносить неабияке задоволення, тоді ти на роботі цілодобово)

У музикантів в ресторані робота була в задоволення і 4 години.  І це не від того, що всі музиканти такі розумні, просто так співпало. Ловлю себе на думці, що я, окрім одного року в музичній школі, все життя так ніде по-справжньому і не працював, якось вдалося пропетляти. Оце тільки з будинком прийшлося освоїти будівельні професії. Частенько приходилося і по 14 годин на добу працювати. Але, ж то для себе і своєї сім'ї. Теж, як хобі і в неабияке задоволення. Правда, зараз це хобі вже не приносить того задоволення, бо здоров'я вже не те. Звісно, витрачати життя на будівництво  - така собі ідея. Але, краще за тебе ніякий будівельник-заробітчанин це не зробить. Неоднократно перевірено на практиці. 

• Лайк 5
Посилання на коментар

12 хвилин тому, US7IGN сказав:

без роботи тупієш

У кожного свій досвід. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

9 годин тому, Бездомный сказав:

а  все буде - кінець кінцем , кацапи з Кабулу , Лурдесу , Камрані ,  Берліну , Праги , Варшави , Будапешту  , Вільнюсу , Риги , Талліна , Мінську , Києва , Кишинева , Тбілісі , Єревану , Баку , Алма-Ати , Бішкеку , Душанбе , Ташкенту , Грозного  ,  тікали втрачаючи капці , і якби янкі з німцями  не рятували кацапів - не було б вже кацапії 

у нас 40 млрд доларів на рік потреба і якось ще система живе

а щодо ракет, ви віртие, що буде 250 крилатих ракет на місяць? 

Посилання на коментар

8 годин тому, DmiVady сказав:

"Є шанс дожити до 150 років". Путін і Сі Цзіньпін обговорили довголіття, безсмертя та пересадку органів

а теоретично це діє? якщо всі органи нові, переливання крові, то яке слабке місце? мозок? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

У музикантів в ресторані робота була в задоволення і 4 години

Самая лучшая профессия - это высокооплачиваемое хобби...

• Лайк 6
Посилання на коментар

23 минуты назад, akineo сказал:

а теоретично це діє? якщо всі органи нові, переливання крові, то яке слабке місце? мозок? 

це і є теоретична межа, 140-150 , далі теломера вже не фуричить. не дай боже, звичайно.

• Лайк 2
Посилання на коментар

подивися в чора на зустріч ***ла і китайця плюс індія і кндр і не розумію як ми проти такого тандему зможемо щось зробити?

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 час назад, akineo сказал:

Утопия, просто свихнувшиеся деды хотят править вечно, но это их фантазии...

Посилання на коментар

6 хвилин тому, karlito сказав:

це і є теоретична межа, 140-150 , далі теломера вже не фуричить. не дай боже, звичайно.

ну раз острологи оголосили тиждень футурологів, то вставлю два посилання як це може виглядати :lol:

uk.wikipedia.org/wiki/Видозмінений_вуглець_(роман)

en.wikipedia.org/wiki/Fall;_or,_Dodge_in_Hell

Посилання на коментар

5 хвилин тому, dvr002 сказав:

подивися в чора на зустріч ***ла і китайця плюс індія і кндр і не розумію як ми проти такого тандему зможемо щось зробити?

брати китай як приклад - розвивати освіту та науку, розстрілювати десяток корупціонерів і як мінімум пару генералів щороку і так далі...

• Хаха 2
Посилання на коментар

Визнання, що йшовши на роботу ,де є броня є шанс поїхати працювати в окоп)

Рада підтримала у першому читанні законопроект 13335, що дозволяє оборонним підприємствам зі статусом критичності одразу бронювати нових співробітників на 45 днів, щоб їх не мобілізували при оформленні, а вже після роботи над оформленням постійної броні.

Про це повідомляє нардеп Федієнко.

Працевлаштуватись таким чином зможуть навіть чоловіки без оновлених військово-облікових даних.

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

Країна мрий Зеленскава, вси ми презіденти....

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, МаТраС сказал:

Рада підтримала у першому читанні законопроект 13335, що дозволяє оборонним підприємствам зі статусом критичності одразу бронювати нових співробітників на 45 днів, щоб їх не мобілізували при оформленні, а вже після роботи над оформленням постійної броні.

Працевлаштуватись таким чином зможуть навіть чоловіки без оновлених військово-облікових даних.

Все ніяк не можуть порахувати усіх рабів))

• Лайк 2
Посилання на коментар

хтось дуже любить кацапогроші :pozor:

Президент УЄФА Александер Чеферін підтвердив, що раніше була ідея повернути у великий футбол юнацькі збірні росії, починаючи з U-17, однак зробити це поки що не виходить.

«Ми хотіли повернути дитячі та юнацькі збірні росії U-17, виконавчий комітет підтримав, але почалася така політична істерія, такий тиск, що довелося це питання відкласти».

«Наша думка не змінилася, але витримувати це було неможливо. Мені здається, дітей слід оцінювати інакше. Діти не голосують під час виборів», – сказав Чеферін.

Раніше була інформація, що цю ідею не підтримали авторитетні європейські федерації на чолі з Англією, Швецією та іншими, а також федерації Японії, Південної Кореї та інших країн регіону.

Справа в тому що дійсно перед самою війною кацапи домовилися  з чиферіним щоб не було санкцій в футболі .той пообіцяв що все буде добре .Так би і було .24 лютого 2022 коли бомбили міста України бетіс грав проти спартака .чиферін і не збирався гнати  кацапські команди.Все зламав Роберт Левандовькі .Одна людина вигнала  кацапів , а не Уєфа

Можна уявити які хабарі отримав чіферін :crazy:

orig_794043.jpg

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

брати китай як приклад - розвивати освіту та науку, розстрілювати десяток корупціонерів і як мінімум пару генералів щороку і так далі...

південну Корею , Тайвань , Сингапур -

червона піхвоокія - мерзенна потвора , вигодованя янкі на власну голову

• Лайк 1
Посилання на коментар

Ну шанс попасти на роботу. Колега казав, наче організація робить якусь писульку і потім вже представник організації разом з кандидатом йдуть в тцк))

Посилання на коментар

10 минут назад, МаТраС сказал:

Грати з укргнидами у підкидного дурачка, то треба мати вавку у голові.

• Лайк 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, akineo сказал:

теоретично умираем не от старости, а от болезней и выхода из строя различных органов, как бы меняя их можно продлить жизнь, но возникают другие сложности, приживление, адаптация, выход из строя других органов, в следствии изменения биохимии и т.д. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, dvr002 сказал:

там серпентарій  спільників , єдине , що їх об'єднує - ненависть до західних демократій , а ... ну ще знижки на кацапські сировинні ресурси 

• Лайк 1
Посилання на коментар

40 хвилин тому, dvr002 сказав:

Печаль.  що китайців. Тисяч 100, корейців можуть підігнати ...

Посилання на коментар

14 хвилин тому, hause сказав:

Грати з укргнидами у підкидного дурачка, то треба мати вавку у голові.

ну так за 45 днів якраз встигне стати на облік, пройти влк та оформити всі документи :flag1:

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...