Canton Опубліковано: В понеділок в 15:58 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 15:58 😲Ізмєнєнія. ... Частенько, в таких случаях пишуть длінні, "все подробно об'ясняющі" портянки, "підводять підсумки", шось там бажають і "перевертають сторінки". 3 11 вересня я не інструктор. Всігда було шо протівопоставить злу, а як бороться з гнусностью, мєлочностью, "візантійщиною" і комплєксами "посадових осіб" навчального центру (обратив вніманіє шо тилове воінство старається не називать себе "офіцерами" і "командірами", а іспользує в основному термін "посадова особа") - не знаю. Несмотря на ***ову ногу я по прєжньому можу зносить будки, але будки зносить в армії ніззя... та й не рішить це ніяких вопросів. Я "слішком ярко свєтіл" (с), того були дойобки, скандали, розйоби, догани, неділя на пошуки нового місця служби і "обходний" на 22 підписи за три часа. Це все. Хуйню про "посадових осіб" в фейсбуках я писать не буду, а про общє состояніє, якість інструкторсько-викладацького складу, психологічне, медичне, побутове та матеріальне забезпечення БЗВП, це нада окрему доповідь комусь робить, чи інтерв'ю якесь давать, але я знаю шо на підготовку всим по***. Шо за себе? А шо? Я і на костилях, в "непростих умовах" проходження служби готовив людей. Готовив, кричав, лічив, ховав от лісоповала і других хуячок, розйобував, хвалив, давав ляща, водив стрілять, возив на свіданки до рідних і зайобував тактікой. У тих людей і їх командірів за мене як інструктора можна попитать. Тим часом война не кончається, на тєріторії України є живий протівнік, ми пока не вмерли, значіть, погнали дальше. Сергей Сергеевич, позывной Сайгон 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: В понеділок в 16:14 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:14 Прилетіла вже на жаль… звична новина. Начебто звільнено командуючого 20 армійським корпусом, полковника Максима Кітугіна. Напевне немає сенсу знов обговорювати той факт, що зміна командирів бригад по першому чиху, а зараз і командирів корпусів, це МАКСИМАЛЬНО безглузда практика! Бо треба розбиратись, в кожному випадку. Чому? Як? За яких обставин? Невірна оцінка обстановки? Недостатньо сил та засобів? А може комкор, вирішив зманеврувати, розуміючи, що утримуючи заздалегідь незручну позицію, він зараз покладе там нах батальон і… всеодно не втримає. Так може краще відтягнутися на заздалегідь підготовлений рубіж (ну вони ж потужно готувались?!), і там зупинити окупантів? Я не знаю, за що саме зняли Кітугіна! Але три «Богдани» так просто не дають. Ба більше, колись він був начальником штабу бригади в якій я служив до добровільного переходу в ДШВ! Не довго. Лише декілька місяців, але ж. Що скажу? Максимально… адекватний офіцер. Без лобової броні в чотири пальці, а потім потилиця. Офіцер, який вміє слухати та чути. Людина, яка чудово розуміє, що ті, хто нехтує тисячами, потім починають рахувати десятки! Судячи з усього, вумні, якщо хочете, та по-військовому хитрі полковники зараз не потрібні. Ставка на банальних виконавців, жукових нашого часу. Бо посада важливіша. Та й погони також… Якщо б воювали не чинами та званнями, а хитрістю та розумом, (я впевнений, що так воював полковник Максим Кітугін), лінія фронту виглядала б зовсім інакше. Честь, пане полковнику. Позывной Кот 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В понеділок в 16:16 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:16 2 часа назад, US7IGN сказал: так більша частина поляків з критичним мисленням є меншістю. як і будь-які розумні люди в будь-якому суспільстві. Мабуть, працює 25-ий кадр. Деколи здається, що Трамп, Навроцький і путен працюють у одній команді. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 16:19 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:19 2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Мабуть, працює 25-ий кадр. Деколи здається, що Трамп, Навроцький і путен працюють у одній команді. Ви забули одного маленького огидного зеленого пасіпаку... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В понеділок в 16:19 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:19 25 минут назад, Фрай сказал: А що тут смішного? Знову списати на пройопи чи все ж таки зрадники сидять навколо аж до верху? …якийсь чиновник перекинув весь пакет документів назад до Херсонського управління Державної міграційної служби, яке багато років гальмує оформлення українського громадянства Еялю. Коло замкнулося. У пакет потрапили й папери з конфіденційним описом конкретних бойових заслуг Ісраелі в період окупації Херсона. ви вважаєте, це випадковістю чи все ж таки злий намір якоїсь криси? яку виявити як два пальці… а де я там сміюся ? взагалі то - = шокований Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В понеділок в 16:21 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:21 Цитата росія цілеспрямовано атакує ключові вузлові станції та вокзали, прагнучи зруйнувати залізничну мережу України, — Укрзалізниця. Від липня атаки на залізничну інфраструктуру лише посилилися і отримали системний характер. "Практично по всій країні вони б’ють по вузлових станціях. Це комплексні атаки, коли під удар потрапляють і енергетичні підстанції, і локомотивні депо, і пасажирські вокзали", — зазначив голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Перцовський. в новинах тиша. всі ракети збито. а потім отаке заяляють. ітого: 1. енергетика потріпана 2. газова потріпана 3. жд потріпано питання часу, коли це все складеться до купи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В понеділок в 16:22 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:22 1 минуту назад, US7IGN сказал: забули одного маленького огидного зеленого пасіпаку... Я ніколи нічого не забуваю. Хиба другим інсультом гримне. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В понеділок в 16:37 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:37 1 година тому, Бездомный сказав: lb.ua/society/2025/09/12/695803_supergeroy_z_faudi_viyni_proti.html?fbclid=IwY2xjawM1AlpleHRuA2FlbQIxMABicmlkETE1d0JPUDA0bGp3R2hpSTBlAR7usbOBYrSN-Tb3OLyqzCFU7cneva6axoZkRR37BdL3eVzIOEd2cfUOvRf_sQ_aem_iMAdRxb38qD3SKCli-q8YQ#mfibg2jcwu4wnh5p78b агентами Росії були начальник регіональної СБУ та його заступник, а також мер (у 2002–2012 роках. — Ред.) Володимир Сальдо. Через зраду не підірвали мости через Дніпро — і російські війська швидко захопили Херсон. А хто їх призначав та затверджував, і чому ці люди досі не на лаві підсудних? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В понеділок в 16:55 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:55 (змінено) 10 часов назад, kim chen lhoran сказал: А ось це що було? А що ось так ніхто з форумних NEXTA не дивиться? Я був біля того заводу у 90-их роках. Колись він виробляв пороха, сілікагель, інші складники військового призначення. Змінено В понеділок в 16:56 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В понеділок в 17:01 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:01 1 година тому, Фрай сказав: вважаєте, це випадковістю чи все ж таки злий намір якоїсь криси? Баклана? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: В понеділок в 17:12 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:12 3 години тому, karbo сказав: Що зараз на цьому конкретному форумі превалює, яка ідея, що проповідується? - ухилянство помножене на власний добробут. Усяко дискредитується ідея перемоги України в будь-яких проявах: чи то виготовленя власної зброї чи проведення успішних операцій. Бажано щоб до таких тез одразу додавався одразу власний приклад. Ви от не ухилянт чи хоча б активно підтримуєте армію, авжеж? Як саме? А так то ви праві - писанина в цій темі давно втратила сенс. Одні лижуть дупу Зеленському, інші обсерають Україну, українців чи топлять за похуїзм, розділяють за будь-якої нагоди {як от ви}, треті вірять що Петро це щось оригінальне і свіже, ну і кілька умовно адекватних (хоча що тут гріха таїти - мізки поплавило вже більшості давно). Ми в тій фазі де треба системність і складні/комплексні рішення, а не писанина лайна по 100му колу. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В понеділок в 17:19 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:19 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В понеділок в 17:32 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:32 19 минут назад, loader сказал: Бажано щоб до таких тез одразу додавався одразу власний приклад. Ви от не ухилянт чи хоча б активно підтримуєте армію, авжеж? Як саме? А так то ви праві - писанина в цій темі давно втратила сенс. Одні лижуть дупу Зеленському, інші обсерають Україну, українців чи топлять за похуїзм, розділяють за будь-якої нагоди {як от ви}, треті вірять що Петро це щось оригінальне і свіже, ну і кілька умовно адекватних (хоча що тут гріха таїти - мізки поплавило вже більшості давно). Ми в тій фазі де треба системність і складні/комплексні рішення, а не писанина лайна по 100му колу. Та я тебе зрозумів, якщо не хочеш обсирати зсу, то плати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 17:51 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:51 1 година тому, akineo сказав: питання часу, коли це все складеться до купи ви мали на увазі - до дупи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В понеділок в 18:28 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:28 Він не мав жодного шансу. Хіба мудрий наріт за це проголосує? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: В понеділок в 18:34 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 18:34 1 година тому, karbo сказав: Та я тебе зрозумів Та навряд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 19:25 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:25 1 годину тому, US7IGN сказав: ви мали на увазі - до дупи? 01.11.2024 в 09:36, vadimv сказав: Ви до психолога давно зверталися? На тему "анальна фіксація як різновид девіантної поведінки". 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 19:30 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:30 4 хвилини тому, vadimv сказав: зі всього різноманіття моїх поведінкових реакцій ви чомусь тригерите тільки на анальну тематику Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 19:33 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:33 (змінено) 10 годин тому, US7IGN сказав: зі всього різноманіття моїх поведінкових реакцій ви чомусь тригерите тільки на анальну тематику Вона у вас займає приблизно 90-95% Так би мовити - основа ідентичності Змінено 23 години тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 19:40 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:40 6 хвилин тому, vadimv сказав: Вона у вас займає приблизно 90-95% дістаньте свій ніс з моєї дупи і можливо побачите щось ще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В понеділок в 19:48 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:48 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Він не мав жодного шансу. так не в народе дело...дело в нем и только в нем...да еще и в таких, каких играете Вы))) - идолопоклонниках... ничего один никто сделать не сможет без команды единомышленников имеющих ресурсы как человеческие, так и другие...имея это все - быстро не получится, т.к. народ пару десятилетий деградировали по полной...быстро - это не про законность и демократичность... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 19:48 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:48 (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: дістаньте свій ніс з моєї дупи Це хіба що засунути вас в список ігнору ) Разом з іншими любитеми тикати )) Цитата Когда в тихом уединении делают то, к чему лежат их души, кто возразит? Но они устраивают факельные шествия и приковывают себя к фонарям на набережной, дудят в дудки, бьют в барабаны и кричат, чтобы все знали про их нрав Змінено В понеділок в 19:53 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 19:49 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:49 (змінено) 18 хвилин тому, Бармалей сказав: так не в народе дело... Мне вот тоже подумалось, что от народа слишком много хотят Ну или слишком много хотят на него повесить... Цитата Індія приєдналась до російсько-білоруських військових навчань, чим «перетнула червону лінію», пише The Times. Моді направив 65 своїх військових для участі у навчаннях «Захід» на тлі погіршення відносин між Нью-Делі та Вашингтоном. Це підтверджує і індійське Міноборони, уточнюючи, що країна має на меті і «зміцнення збройного співробітництва та дух взаємної довіри між Індією та росією». Мало було корейців з китайцями, тепер нова напасть - індуси... Змінено В понеділок в 20:08 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В понеділок в 20:42 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:42 в українській мові потрібно заборонити слово ПОТУЖНІТСЬ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: В понеділок в 20:56 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:56 15 хвилин тому, akineo сказав: в українській мові потрібно заборонити слово ПОТУЖНІТСЬ і як тоді в розділі електрика спілкуватись? а що зі словом незламний(на)(ні) ? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз