ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Рижиків нема? Гарний гриб. Особливо солений. Ну на тих місцях, що я знаю, то кацапів забагато було. Практично нема, поодинокі екземпляри. Зате багато нових грибів з'явилось, яких раніше не було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, Dmitriy_S сказав: Не помітив, щоб ліс відновлювали. Можна дізнатися де саме це відбувалося? В Дарницькому лісництві до 2022 року бачив на власні очі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому чому в закритій пляшці вивітрюється пиво? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, MaxS сказав: Ви реально бачили що в останні роки засаджено більше ніж вирубано? Де ці чудові місця? Я по Житомирській і Київській області бачу тільки вирубку. І я бачу і бачив мабуть більше за вас, бо мої захоплення були повʼязані з перебуванням по всій Україні, але ж ми за інше говорили чи не так? Ось вище згаданий Полтавський лісгосп когось там цікавить? Без питань, тримайте: Не скажу багато це чи мало та робота ведеться, тому не варто срати на все лише тому, щоб зайвий раз насмердіти. (це не до вас) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Рижиків нема? Гарний гриб. Особливо солений. Ну на тих місцях, що я знаю, то кацапів забагато було. Сол О ний))). Але не зважайте))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, XL.pro сказав: Сол О ний))). СолОний це смак, а солЕний це спосіб приготування. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому (змінено) Цитата За даними видання, президент не зацікавлений в обговоренні плану Трампа й прибув із власною пропозицією, підготовленою разом з європейськими партнерами, тому попросив проводити переговори за участю європейських країн. та блть 😱 ще відосика запиши бл Змінено 51 хвилин тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 1 хвилину тому, akineo сказав: та блть 😱 ще відосика запиши бл Чому Зеленський повернеться вже в іншу Україну www.bbc.com/ukrainian/articles/c0exe1d0jl0o Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому (змінено) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Чому Зеленський повернеться вже в іншу Україну www.bbc.com/ukrainian/articles/c0exe1d0jl0o та може і не повертатись. смисл? Змінено 47 хвилин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 2 часа назад, US7IGN сказал: інтерв'ю колишнього власника бедный...еле еле насобирали себе на квартиру, но купили сестре жены чтоб она осталась работать в киевском СБУ🤣 чувак в схемах с начала трудовой карьеры... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз