рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, vadimv сказал: А есть ли там фраза "Я послан Я тебе уже говорил , повторю : посоревнуйся в своем словоблудии с кем другим. Если научишься общению - обращайся . А пока считай , что ты послан . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 26 хвилин тому, vadimv сказав: Концтабір. Суворість режиму і режим харчування варіабельн www.instagram.com/reel/DRu-WEKDCpM/?igsh=NHh3dzdtZmNvamd4 І про шлюб і про цінності Змінено 1 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 53 хвилини тому, Canton сказав: Маловато будет (С) Невже таки смерека? Чи оце? Змінено 1 година тому користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 59 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Як тільки якийсь сонцесяйний не справляється (обсирається) його треба міняти. З вашим це вже було. І як ви його зібрались міняти? Нагадаю зараз військовий стан, бойові дії в розпалі. Це вже не кажучи про те що по суті нічого не змінилось, плівки Труби коли там були, ще в 2019? З того часу інцидентів рівня "обісрався" було дуже багато. Чи відмазувати Татарова то було ок?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, loader сказав: І як ви його зібрались міняти? Нагадаю зараз військовий стан, бойові дії в розпалі. Це вже не кажучи про те що по суті нічого не змінилось, плівки Труби коли там були, ще в 2019? З того часу інцидентів рівня "обісрався" було дуже багато. Чи відмазувати Татарова то було ок?) На наступних виборах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, рыбак сказав: Я тебе уже говорил , повторю : посоревнуйся в своем словоблудии с кем другим. Если научишься общению - обращайся . Тю, уже и спросить нельзя ) Какие нервные сектанты пошли, как током от электрички ударенные )) 7 хвилин тому, рыбак сказав: А пока считай , что ты послан . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 33 хвилини тому, Canton сказав: Подивився на перемовини у виконанні Умєрова. Це навіть гірше, ніж було у виконанні Єрмака, хоча важко було в цьому його переплюнути. Взагалі, наразі західний вектор нашої зовнішньої політики, який забезпечував роботу української дипломатії на ключових напрямках — у США та Європі — фактично не функціонує. Уся ця діяльність була монополізована Єрмаком і він її здійснював та контролював. Зеленський самоусунувся і його все влаштовувало. Міністр закордонних справ України сьогодні має реальні повноваження лише щодо східних та африканських напрямків, але без азійського та ізраїльского. І то не завжди навіть так. Сибіга навіть не брав участі у переговорах щодо «гарантій безпеки» для України в Майамі і не залучався до перемовин зі США чи провідними європейськими державами. Це наслідки дій Єрмака. І це було погоджено Зеленським. Зарвз ситуація стрімко погіршилася. У президента України зараз фактично немає жодного дієздатного перемовника з питань оборонної стратегії та ключових міжнародних союзів. Він нікого не підключає з тих, хто міг би взяти на себе цей функціонал та має компетенції. І якщо не знайдуться в найближчій час, то ситуація буде лише погіршуватися. Але шоумен не звик швидко реагувати. Єрмак привчив. “A nation is great not by its size alone. It is the will, the cohesion, the stamina, the discipline of its people and the quality of their leaders which ensure it an honourable place in history.” ― Kuan Yew Lee, The Wit and Wisdom of Lee Kuan Yew не треба все валити на татар. в Україні чудове поєднання гідних один другого влади та народу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DRu-WEKDCpM/?igsh=NHh3dzdtZmNvamd4 І про шлюб і про цінності А ті "цінності" - то для лохів ) Як і шлюб )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: На наступних виборах. У якій країні? Країні мрій блазня, якого обрав мудрий наріт аби не парашенка? Дблблд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: На наступних виборах. ...через 2-3 неділі... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому США створили клон "Шахеда" і вже розгортають підрозділ дронщиків біля Ірану, - ЗМІ share.google/mRXnshDRuM9QmTbRU Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 57 минут назад, Вячеслав63 сказал: На наступних виборах. До певного моменту я підтримував ідею недоцільності перевиборів в Україні під час війни. Помилявся. Вже біля року я вважаю, що вибори мусять відбутися, попри колосальні ризики, які вони несуть. Тому що це чи не єдиний шлях припинити це безглуздя і казнокрадство. Україна стала заручником абсолютно неадекватних рішень Зеленського, який повинен подати у відставку і цим зробити хоч щось добре для цієї країни. Натомість мені у відповідь навіть нормальні люди кажуть: то що буде Стефанчук? Ні, ні, в жодному разі! Так, ніби це щось погане. Так, ніби Зеленський на білому коні розсікає по лінії фронту, а Стефанчук на коня не вилізе, тому не може бути президентом. Але це не більше ніж телекартинка. Це нераціонально. В образі "героя в камуфляжі" немаж жодного сенсу. Вибачте, але керувати країною має не той, хто вилізе на коня, а того хто здатен бути притомним. Пост не про вибори і не про Стефанчука, це була передмова про притомність в світлі "поріцанія товаріща Брежнєва", тобто Єрмака. Тепер, після його відставки, виявилося, що Єрмак і з росіянами спілкувався (обожи який сюрприз), і завалював міжнародні зв'язки, і незаконно керував силовиками і незаконними методами погрожував, розбирався з невинними людьми. В всі мовчали. Нові обличчя. За це всі голосували в 2019? Я ніколи схвально не ставився до вибору українців в 2019, але по-моєму вони (багато, принаймні основна частина) голосували за протилежне. То ж у мене одне просте питання: а Зеленський, який його призначив, де був? Він в комі лежав? Він цього знову не бачив? Наскільки особа, яка "не бачить" під своїм носом може адекватно керувати країною? Mason Lemberg 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому Сьогодні ухвалили бюджет, де базове грошове забезпечення, зі слів окремих нардепів, знову не збільшать протягом усього 2026 року. По-перше, РЕАЛЬНЕ грошове забезпечення військовослужбовців з 2023 року упало більш ніж на 25%. (Я рахую інфляцію з офіційних джерел, котра за підсумками поточного року може сягнути 7.5%, і за 2023 склала 5.1%, а за 2024 - 12%.) Отже, ФАКТИЧНЕ грошове забезпечення військовослужбовця з 2023 року ЗМЕНШИЛОСЯ НА ЧЕТВЕРТЬ. Друге. Як зростала СЕРЕДНЯ ЗАРПЛАТА по країні за аналогічний період? Відповідь: поки у військовослужбовців грошове забезпечення стояло, як вкопане, на місці, середня зарплата по країні зросла - приблизно УДВІЧІ. Ще немає підсумків цього року, але, за даними Пенсійного фонду, у липні цього року вона склала 26 499 грн, що на 96% більше, ніж у липні 2022 року. Отже, я грубо прогнозую, що грудень 2022 до грудня 2025 буде не сильно відрізнятися. Таким чином, ми маємо зниження оплати "праці" солдатів у багатьох вимірах. Ті з них, хто отримує лише "базу", стали біднішими за ці роки як в абсолютних вимірах, через інфляцію, так і у порівнянні зі своїми співгромадянами, котрі лишилися жити цивільне життя. Джерело: https://censor.net/ua/b3588529 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому Жалюгідні одкровення Мендель і Кулеби Після учорашнього камінґ-ауту Юлії Мендель про "небезпечного Єрмака", який маніпулював президентом, колеги нагадали її ж заяви, але з того часу, коли старий лев ще не був повєржен і копнути його ногою було невигідно. З усієї патоки, яка лилась на Єрмака, мене зацікавила ось ця фраза Мендель: "Андрєй Борісовіч разрєшал нам звучать". Разрєшал! Тобто чеснота керівника Офісу полягала в тому, що він не забороняв речниці президента виконувати свою роботу. А міг же заборонити, заткнути рота, принизити, поламати домовленості із західними медіа, а він разрєєшіл, слава йому і вдячність. І от мені цікаво, а хто нормалізував такий стан речей? Хто на нього погодився і прийняв до тої міри, що дозвіл на виконання професійних обов'язків подавався як чеснота? І ось тепер виявляється, що іншою рукою Єрмак блокував доручення президента, маніпулював інформацією, переконав президента, що війни не буде, тощо-тощо. Абсолютно посередній чиновник (без особливих талантів, інтелекту, досвіду, красномовства у жодній мові) узурпував владу завдяки людям всередині системи, які погоджувалися на цю узурпацію, не відчували приниження від "разрєшенія" на професію, не мали людської і професійної гідності повстати проти такого стилю керівництва. Я колись в ефірі запитала міністра закордонних справ Дмитра Кулебу, чи не принизливо для нього бути ад’ютантом Єрмака? Він, як завжди, відповідав щось на кшталт того, що йому неважливо, в якому ряду стояти на фотографіях і дрібниці його не цікавлять. І ось тепер виявляється, що таки важливо і що не такі це й дрібниці. Тепер, над політичним трупом Єрмака, Кулеба розповідає, що ще півтора роки тому хотів налагодити контакт з ключовим переговірником Кушнером, але "вислухав монолог, що я нічого не розумію в "розкладах" в Америці,… що я не знаю очевидних фактів, що Кушнер "не при ділах", що на Кушнера ставку робити не потрібно. Ми упустили цю можливість через внутрішні інтриги всередині країни, які нас знищують". Ну що тут скажеш, весь цей диктат однієї посередності, який наробив стільки проблем і який нас справді знищує, став можливим через мовчання, лицемірство і боягузтво тих, хто роками пробував добровільно пристосовується до такої системи речей. Сьогоднішній одкровення цих людей виглядають жалюгідно. Джерело: https://censor.net/ua/b3588549 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Невже таки смерека? Ближайший столб подойдет...еще дерево паскудить... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 8 хвилин тому, Canton сказав: Ближайший столб подойдет...еще дерево паскудить... www.instagram.com/reel/DRkPxe3iLm2/?igsh=MTE5OTY5NG5neWZ1YQ== 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому Юрій Луценко У 1258 монгольський хан Хулагу захопив Багдад. Він замкнув халіфа на 3 дні без іжі та води у скарбниці палацу і запропонував їсти золото та коштовне каміння з перс скарбниці. «Навіщо багатство, якщо нема армії!» - відповів монгол на крики поваленого владики Сходу. У 2025 слуги народу та їх союзники в українському парламенті прийняли бюджет, яким вдвічі собі виплати до рівня 200 тис грн. А ще виділили - додаткові 60 млрд на кешбек, вовину тисячу - 13,7 млрд на невідомі інвестиційні проекти - 12 млрд на чергове будівництво доріг - 11,4 млрд на збільшення витрат держорганів - 10 млрд на скрінінг здоров'я - 9 млрд на збільшити зарплат чиновників та прокурорів - 5,6 млрд на Телемарафон та стратегічні комунікації - 4,3 млрд на придбання пасажирських вагонів - 2 млрд на фонд регіонального розвитку В Багдаді все спокійно… Коли вже нажеруться слуги безумного халіфа? таке відчуття що влада готуе країну до швидких мирних перемовин. якщо точніше, до здачі 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 1 година тому, vadimv сказав: А ті "цінності" - то для лохів ) Як і шлюб )) www.instagram.com/reel/DQxCXW-COh7/?igsh=NTY1aGEwZ3gxZ3Bm 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому Мои же вы бубочки-лапочки!!! www.rnbo.gov.ua/ua/Sklad-Rady-natsionalnoi-bezpeky-i-oborony-Ukrainy.html?fbclid=IwY2xjawOeLCZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFtR003aDdiTERiOGtZZDZvc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHj6vobEod0Rl9Ey5V0bD_guo4NnyS4gu1V4nc0Ms6niz5oBhHFJ9yeNpXibG_aem_iZtmooO76OWVs_MyckGWWA Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Юрій Луценко У 1258 монгольський хан Хулагу захопив Багдад. Він замкнув халіфа на 3 дні без іжі та води у скарбниці палацу і запропонував їсти золото та коштовне каміння з перс скарбниці. «Навіщо багатство, якщо нема армії!» - відповів монгол на крики поваленого владики Сходу. У 2025 слуги народу та їх союзники в українському парламенті прийняли бюджет, яким вдвічі собі виплати до рівня 200 тис грн. А ще виділили - додаткові 60 млрд на кешбек, вовину тисячу - 13,7 млрд на невідомі інвестиційні проекти - 12 млрд на чергове будівництво доріг - 11,4 млрд на збільшення витрат держорганів - 10 млрд на скрінінг здоров'я - 9 млрд на збільшити зарплат чиновників та прокурорів - 5,6 млрд на Телемарафон та стратегічні комунікації - 4,3 млрд на придбання пасажирських вагонів - 2 млрд на фонд регіонального розвитку В Багдаді все спокійно… Коли вже нажеруться слуги безумного халіфа? таке відчуття що влада готуе країну до швидких мирних перемовин. якщо точніше, до здачі Можна приймати що завгодно якщо не збираєшся те виконувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 26 хвилин тому, Canton сказав: До певного моменту я підтримував ідею недоцільності перевиборів в Україні під час війни. Помилявся. Вже біля року я вважаю, що вибори мусять відбутися, попри колосальні ризики, які вони несуть. Тому що це чи не єдиний шлях припинити це безглуздя і казнокрадство. Україна стала заручником абсолютно неадекватних рішень Зеленського, який повинен подати у відставку і цим зробити хоч щось добре для цієї країни. Натомість мені у відповідь навіть нормальні люди кажуть: то що буде Стефанчук? Ні, ні, в жодному разі! Так, ніби це щось погане. Так, ніби Зеленський на білому коні розсікає по лінії фронту, а Стефанчук на коня не вилізе, тому не може бути президентом. Але це не більше ніж телекартинка. Це нераціонально. В образі "героя в камуфляжі" немаж жодного сенсу. Вибачте, але керувати країною має не той, хто вилізе на коня, а того хто здатен бути притомним. Пост не про вибори і не про Стефанчука, це була передмова про притомність в світлі "поріцанія товаріща Брежнєва", тобто Єрмака. Тепер, після його відставки, виявилося, що Єрмак і з росіянами спілкувався (обожи який сюрприз), і завалював міжнародні зв'язки, і незаконно керував силовиками і незаконними методами погрожував, розбирався з невинними людьми. В всі мовчали. Нові обличчя. За це всі голосували в 2019? Я ніколи схвально не ставився до вибору українців в 2019, але по-моєму вони (багато, принаймні основна частина) голосували за протилежне. То ж у мене одне просте питання: а Зеленський, який його призначив, де був? Він в комі лежав? Він цього знову не бачив? Наскільки особа, яка "не бачить" під своїм носом може адекватно керувати країною? Mason Lemberg Інтерв’ю з «порохоботом» Данило РоманчукГоловний редактор Хто такі «порохоботи», чи отримують вони гроші за свої пости та яку роль вони відіграли у поразці Петра Порошенка - про все це #Букви поговорили з відомим блогером Mason Lemberg, який для багатьох став символом «порохоботів». mezha.net/ua/mysli/interv-ju-z-porohobotom/ Так хочеться знову до "корита". 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому 33 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Сьогодні ухвалили бюджет, де базове грошове забезпечення, зі слів окремих нардепів, знову не збільшать протягом усього 2026 року. По-перше, РЕАЛЬНЕ грошове забезпечення військовослужбовців з 2023 року упало більш ніж на 25%. (Я рахую інфляцію з офіційних джерел, котра за підсумками поточного року може сягнути 7.5%, і за 2023 склала 5.1%, а за 2024 - 12%.) Отже, ФАКТИЧНЕ грошове забезпечення військовослужбовця з 2023 року ЗМЕНШИЛОСЯ НА ЧЕТВЕРТЬ. Друге. Як зростала СЕРЕДНЯ ЗАРПЛАТА по країні за аналогічний період? Відповідь: поки у військовослужбовців грошове забезпечення стояло, як вкопане, на місці, середня зарплата по країні зросла - приблизно УДВІЧІ. Ще немає підсумків цього року, але, за даними Пенсійного фонду, у липні цього року вона склала 26 499 грн, що на 96% більше, ніж у липні 2022 року. Отже, я грубо прогнозую, що грудень 2022 до грудня 2025 буде не сильно відрізнятися. Таким чином, ми маємо зниження оплати "праці" солдатів у багатьох вимірах. Ті з них, хто отримує лише "базу", стали біднішими за ці роки як в абсолютних вимірах, через інфляцію, так і у порівнянні зі своїми співгромадянами, котрі лишилися жити цивільне життя. Джерело: https://censor.net/ua/b3588529 Росіяни мають на меті проводити лінію розколу між військовими, владою та цивільними, і пік активності цього очікується протягом зими. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив Андрій Коваленко, керівник Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України. www.unian.ua/society/viyna-v-ukrajini-v-rnbo-rozkrili-pidstupni-plani-rf-na-zimu-13216290.html?utm_source=ukrnet_news Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Інтерв’ю з «порохоботом» Данило РоманчукГоловний редактор Хто такі «порохоботи», чи отримують вони гроші за свої пости та яку роль вони відіграли у поразці Петра Порошенка - про все це #Букви поговорили з відомим блогером Mason Lemberg, який для багатьох став символом «порохоботів». mezha.net/ua/mysli/interv-ju-z-porohobotom/ Так хочеться знову до "корита". тобі хочеться до корита, відсунули? заздриш? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Де я писав врятувати? Я про причини конфлікту із трампом. назву відео, яке ви поширюєте, читали? Цитата Палацовий переворот: то чому ж ніхто не врятував Єрмака? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому трамп каже, що дуже задоволений перемовинами в рф Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз