Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Только что, dvr002 сказал:

трамп каже, що дуже задоволений перемовинами в рф

То и ви кажить..

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, dvr002 сказав:

трамп каже, що дуже задоволений перемовинами в рф

може він дійсно задоволений. ми ж не знаємо його дійсної мети на перемовинах?  не факт що вона збігається з нашими побажаннями. скоріше усього так і є.  

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

тобі хочеться до корита, відсунули? заздриш?  

Не міряй по собі.

Посилання на коментар

34 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Так хочеться знову до "корита".

Это Ваше некомпететнтное, непрофессиональное, заангажированное, и поэтому не имеющее никакой ценности, мнение

• Хаха 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

може він дійсно задоволений. ми ж не знаємо його дійсної мети на перемовинах?  не факт що вона збігається з нашими побажаннями. скоріше усього так і є.  

з його висловів - закінчити війну. і, напевно, байдуже як. 

думаєте люди не хочуть закінчення війни? зеля сам сказав, що військовим методом звільнення земель вже не можливе. хочуть припинення вогню і проводити 100500 зустрій за наступні десятки років. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

1 година тому, Александр Аврамчук сказав:

Єрмак блокував доручення президента, маніпулював інформацією, переконав президента, що війни не буде,

І його ще й досі не арештували?

Посилання на коментар

17 хвилин тому, DimaF сказав:

То и ви кажить..

Та якби ж то так.

Трамп вважає, що Путін хоче завершити війну, але "для танго потрібні двоє"

04.12.2025, 11:00 • 9 • 0

Президент США Дональд Трамп стверджує, що його переговірники із зустрічі в Москві винесли враження, що російський правитель Владімір Путін хоче завершити війну, але в той же час він не знає, що буде далі.

Про це він сказав під час спілкування з журналістами в Овальному кабінеті, передає "Європейська правда", інформує UAINFO.org.

Він охарактеризував зустріч своїх представників із Путіним, яка відбулася 2 грудня у Москві, як хорошу.

"Президент Путін мав гарну зустріч з Джаредом Кушнером і Стівом Віткоффом. Я не можу сказати вам, що вийде з цієї зустрічі, бо для танго потрібні двоє", – заявив Трамп.

"Коли я був у цьому офісі і казав про відсутність карт – тоді був кращий час для врегулювання. Але вони вирішили не робити цього. Тепер багато речей проти них", – зазначив президент США, вочевидь маючи на увазі сумнозвісну зустріч з президентом Володимиром Зеленським в останній день зими.

Водночас, додав Трамп, з Україною провели багато роботи і "вони були задоволені".

Президент США також ствердно відповів на уточнювальне питання журналіста, чи склалося у Кушнера і Віткоффа враження, що Путін хоче миру.

"Він хотів би завершити війну – це було їх враження. Думаю, він би хотів повернутися до нормального життя, торгівлі з США замість того, щоб втрачати тисячі солдатів щотижня. У них було сильне враження, що він хоче укласти угоду", – заявив Трамп.

Коротше кажучи - вся проблема в Зеленському, він не погоджується на капітуляцію і заважає нам відновити бізнес-партнерські відносини в повному обсязі. 

Посилання на коментар

5 минут назад, Vinsol2009 сказал:

І його ще й досі не арештували?

Пре(пиз)дента? Какой это в жопу глава, если никуа не знает, что под носом творится?

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Вячеслав63 сказал:

"Коли я був у цьому офісі і казав про відсутність карт – тоді був кращий час для врегулювання. Але вони вирішили не робити цього. Тепер багато речей проти них", – зазначив президент США, вочевидь маючи на увазі сумнозвісну зустріч з президентом Володимиром Зеленським в останній день зими.

А вот правильный перевод...

"Знаете, когда я был в этом офисе и говорил об отсутствии "карт"... Я сказал: "У вас нет карт". Вот тогда и нужно было договариваться. Думаю, это было бы намного лучшее время для договоренностей, но их "мудрейшество" решило этого не делать. Сейчас у них против них самих много факторов", – сказал Трамп.

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

2 години тому, Вячеслав63 сказав:

На наступних виборах.

Простий приклад:

У вас в автомобілі від агресивної їзди, раніше чим ви планували, стерлися гальмівні колодки та не виконують свої функції. 

Ваші дії:

1) так і їздити до наступного планового ТО. 

2) поміняти колодки.

ВФЯ не дасть збрехати - це не така складна та довга процедура.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Рада не розглядатиме запровадження ПДВ для ФОП, – "слуга народу" Фріс | Бізнес Цензор share.google/rnUYIqO58rs2jD9l6

Купи козу, продай козу, налякай козою :lol:

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

так з'являться натурали без смартфонів та дій :lol:

ні, натурали то з іншого сайту. норміки! :flag1:

безкукушники )

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Простий приклад:

У вас в автомобілі від агресивної їзди, раніше чим ви планували, стерлися гальмівні колодки та не виконують свої функції. 

Ваші дії:

1) так і їздити до наступного планового ТО. 

2) поміняти колодки.

ВФЯ не дасть збрехати - це не така довга процедура.

Планове то вже рік як проїбали. Але це так по українські. Купити битка чи бляху та удавати з себе щось :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...