DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, dvr002 сказал: трамп каже, що дуже задоволений перемовинами в рф То и ви кажить.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 хвилини тому, dvr002 сказав: трамп каже, що дуже задоволений перемовинами в рф може він дійсно задоволений. ми ж не знаємо його дійсної мети на перемовинах? не факт що вона збігається з нашими побажаннями. скоріше усього так і є. Змінено 1 година тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 23 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: тобі хочеться до корита, відсунули? заздриш? Не міряй по собі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 34 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Так хочеться знову до "корита". Это Ваше некомпететнтное, непрофессиональное, заангажированное, и поэтому не имеющее никакой ценности, мнение 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 18 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: може він дійсно задоволений. ми ж не знаємо його дійсної мети на перемовинах? не факт що вона збігається з нашими побажаннями. скоріше усього так і є. з його висловів - закінчити війну. і, напевно, байдуже як. думаєте люди не хочуть закінчення війни? зеля сам сказав, що військовим методом звільнення земель вже не можливе. хочуть припинення вогню і проводити 100500 зустрій за наступні десятки років. Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: Єрмак блокував доручення президента, маніпулював інформацією, переконав президента, що війни не буде, І його ще й досі не арештували? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 хвилин тому, DimaF сказав: То и ви кажить.. Та якби ж то так. Трамп вважає, що Путін хоче завершити війну, але "для танго потрібні двоє" 04.12.2025, 11:00 • 9 • 0 Президент США Дональд Трамп стверджує, що його переговірники із зустрічі в Москві винесли враження, що російський правитель Владімір Путін хоче завершити війну, але в той же час він не знає, що буде далі. Про це він сказав під час спілкування з журналістами в Овальному кабінеті, передає "Європейська правда", інформує UAINFO.org. Він охарактеризував зустріч своїх представників із Путіним, яка відбулася 2 грудня у Москві, як хорошу. "Президент Путін мав гарну зустріч з Джаредом Кушнером і Стівом Віткоффом. Я не можу сказати вам, що вийде з цієї зустрічі, бо для танго потрібні двоє", – заявив Трамп. "Коли я був у цьому офісі і казав про відсутність карт – тоді був кращий час для врегулювання. Але вони вирішили не робити цього. Тепер багато речей проти них", – зазначив президент США, вочевидь маючи на увазі сумнозвісну зустріч з президентом Володимиром Зеленським в останній день зими. Водночас, додав Трамп, з Україною провели багато роботи і "вони були задоволені". Президент США також ствердно відповів на уточнювальне питання журналіста, чи склалося у Кушнера і Віткоффа враження, що Путін хоче миру. "Він хотів би завершити війну – це було їх враження. Думаю, він би хотів повернутися до нормального життя, торгівлі з США замість того, щоб втрачати тисячі солдатів щотижня. У них було сильне враження, що він хоче укласти угоду", – заявив Трамп. Коротше кажучи - вся проблема в Зеленському, він не погоджується на капітуляцію і заважає нам відновити бізнес-партнерські відносини в повному обсязі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 5 минут назад, Vinsol2009 сказал: І його ще й досі не арештували? Пре(пиз)дента? Какой это в жопу глава, если никуа не знает, что под носом творится? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому (змінено) 8 минут назад, Вячеслав63 сказал: "Коли я був у цьому офісі і казав про відсутність карт – тоді був кращий час для врегулювання. Але вони вирішили не робити цього. Тепер багато речей проти них", – зазначив президент США, вочевидь маючи на увазі сумнозвісну зустріч з президентом Володимиром Зеленським в останній день зими. А вот правильный перевод... "Знаете, когда я был в этом офисе и говорил об отсутствии "карт"... Я сказал: "У вас нет карт". Вот тогда и нужно было договариваться. Думаю, это было бы намного лучшее время для договоренностей, но их "мудрейшество" решило этого не делать. Сейчас у них против них самих много факторов", – сказал Трамп. Змінено 56 хвилин тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому (змінено) 2 години тому, Вячеслав63 сказав: На наступних виборах. Простий приклад: У вас в автомобілі від агресивної їзди, раніше чим ви планували, стерлися гальмівні колодки та не виконують свої функції. Ваші дії: 1) так і їздити до наступного планового ТО. 2) поміняти колодки. ВФЯ не дасть збрехати - це не така складна та довга процедура. Змінено 43 хвилини тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому Рада не розглядатиме запровадження ПДВ для ФОП, – "слуга народу" Фріс | Бізнес Цензор share.google/rnUYIqO58rs2jD9l6 Купи козу, продай козу, налякай козою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: так з'являться натурали без смартфонів та дій ні, натурали то з іншого сайту. норміки! безкукушники ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Простий приклад: У вас в автомобілі від агресивної їзди, раніше чим ви планували, стерлися гальмівні колодки та не виконують свої функції. Ваші дії: 1) так і їздити до наступного планового ТО. 2) поміняти колодки. ВФЯ не дасть збрехати - це не така довга процедура. Планове то вже рік як проїбали. Але це так по українські. Купити битка чи бляху та удавати з себе щось 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому Тільки що, US7IGN сказав: це так по українські. Купити битка чи бляху та удавати з себе щось але найкраще це вдається донькам савєйських окупантів... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: але найкраще це вдається донькам савєйських окупантів... Quod licet Iovi, non licet bovi Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 1 година тому, Вячеслав63 сказав: хочеться знову до "корита". Так хочеться знову невігласів Бенюка до корита "я не зациклююсь на тій персоні. Я – за Україну, я за сильну Україну. Цю місію свого часу реалізовував, і досить успішно, Порошенко, тому я його підтримую." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Рада не розглядатиме запровадження ПДВ для ФОП, – "слуга народу" Фріс | Бізнес Цензор share.google/rnUYIqO58rs2jD9l6 Купи козу, продай козу, налякай козою То дійсно були лякалки або від дурної голови (друге імовірніше), я навіть не звертав уваги 😉 Коротко - дуже багато функціоналу треба міняти, роботи на кілька років. 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Планове то вже рік як проїбали. Але це так по українські. Купити битка чи бляху та удавати з себе щось Вже купили, вже проїбали, вже відрефлексували (психічно стабільні). Тобто питання "хто винуватий" - то вже для окремої категорії громадян, а я на це витрачати дорогоцінний час свого життя не збираюсь 😜 Залишається питання "що робити" 🧘♂️ Що буду робити я - я знаю, в кількох варіантах розвитку подій і давно. Але цікаво потеревенити про "що робити країні та суспільству", заразом попрактикуюсь в написанні українською. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому (змінено) 12 годин тому, 988888 сказав: Це вже майдан? ГУР пи**ить військових в Конча-Заспі... це повернення до старого доброго грінмейлу, коли на одному об'єкті конкуренти замість тітушні могли собі дозволити Беркут на Внутрішні війська натравлювати чи навпаки... Змінено 12 хвилин тому користувачем MaxS 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому (змінено) 1 час назад, akineo сказал: ... думаєте люди не хочуть закінчення війни? ... Доречі, на днях був на ювілеї в знайомих. Там були присутні і хлопці (родичі ювелярки) з "передка" (відпустили з бойових частин). Я їм поставив "просте" питання: хлопці, якщо завтра референдум, ви за припинення "по лінії"/замороження чи за продовження?... Була довга дискусія (кацапи знову нападуть, полеглі побратими, скалічені, згвалтовані, зруйновані домівки... і оте все пробачить?)... Але в "сухому остатку" всі як один - за припинення (заморожування) війни. Більше того. Серед цих співрозмовників був доброволець, що вже на другий день війни був з автоматом. Ще 4 місяці тому він мені говорив, що якби повернутись в часі назад, в лютий 22-го, він зробив-би так само. Сьогодні він із злістю говорить - НІ, знаючи про сьогодення в армії (як командири "обнуляють" неугодних; як командири торгують паливом, зброєю, данними...) я б гарантовано НЕ пішов-би. Змінено 6 хвилин тому користувачем 988888 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз