MaxS Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, vadimv сказав: Знайдіть бодай одне "припущення", що Тесли - це не недомобілі )) Мене ваші сексінікуальні проблеми не хвилюють Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) улюблене скиглення улюбленого жидокацапа ( впн ) Спойлер Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Якось все тяжче ухилянтів лоаити: Пи. Си. Хто колеса вилами пробиває?! 🤦♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, vadimv сказал: Теслам S и X уже гаплык ) Знайдіть бодай одне "припущення", що Тесли - це не недомобілі )) Або що війни не буде. Вже ж було сказано - коли загине 1% населення. Не в Україні - в мордорі... Просто озвучивает очевидные вещи. А есть более прозорливые, но менее говорливые - например, Точкин... 1% погибших. Это не мое предположение, это так наука говорит. Буквально за десятт днів у Львові дві аварії з Теслами, вчора особисто одну бачив. В обидвох випадках по дві полоси в одном напрямку, рівні ділянки. Дві машини на узбіччі тротуарі. Таке враження, що Тесли починали випереджатм лівим рядом, а потім підрізали сусідні машини, так що обидві вилітали на право. Як таке можна зробити, я ХЗ?! Може автопілот Глючить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, sergio сказав: Буквально за десятт днів у Львові дві аварії з Теслами, вчора особисто одну бачив. В обидвох випадках по дві полоси в одном напрямку, рівні ділянки. Дві машини на узбіччі тротуарі. Таке враження, що Тесли починали випереджатм лівим рядом, а потім підрізали сусідні машини, так що обидві вилітали на право. Як таке можна зробити, я ХЗ?! Може автопілот Глючить? А який придурок в Україні користується автопілотом? Ну так, як же це я забув схематозники🤣 Змінено 2 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 23 минуты назад, karbo сказал: А який придурок в Україні користується автопілотом? Ну так, як же це я забув схематозники🤣 Ну, може не автрпілот, але ХЗ що треба було робити, щоб таке вчудити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Наступ по трьох напрямках це гарантована невдача. Попередження натівських генералів. А хто ж вирішив розпорошити сили? Думай те. Якщо ж мізки. Як блазень зірвав контрнаступ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз