рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, Вячеслав63 сказал: Не міряй всіх по собі, "мутіла". В мене пенсії, взагалі, немає з-за відсутності потрібного стажу. Я працював у ресторанах, власники яких платили зарплату, але без оформлення. Лише один власник оформив мене і клавішніка на одну ставку. Та і служить в оркестр, вірніше, керувати ним, я попав випадково. Просто прапорщика, який керував оркестром, вирішили використати по його прямій спеціальності, а так, як я керував ВІА, то мені і оркестр навісили, хоча я не спеціаліст по духовим. А в керівники ВІА попав завдяки тому, що непогано заспівав, коли сержант в частині проводив відбір - хто вміє грати, співати. А так я - телеграфіст ЗАС, якого вчили швидко друкувати всліпу десятьма пальцями. Пригодилося, можу з будь-ким посперечатися в швидкості друку, бо я був кращим телеграфістом в частині. Матерівльно мені небагато треба, бо не п'ю(бухаю), не курю, одягу, взуття до смерті, мабуть вистачить. Я багато чого купив, коли їздив в Німеччину. Багато чого вирощуєма на городі. Раніше, взагалі, вирощували курей, кролів. Були періоди, коли не було роботи, а виживати якось треба було і дітей у вишах вчити. І зараз підторговуємо фруктами, виноградом, якого у мене сортів з 50. Син допомагає, сонячні панелі встановив, завдяки чому у нас немає проблем з електрикою. Живи і радуйся, якби не ці кляті кацапи, яких деякі намгаються захищати. Покидьки. Да припомнил , что ты писал , что на пенсии , вот и попытался сложить . Значит ошибся , признаю. Но вообще у меня вопрос был , а не утверждение. Это не отрицает того , что ты приспособленец. это для тебя не критично , вокруг таких полно. Ты и при тех же " кацапах" приспособишься неплохо. Опыт твой из ссср остался . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, рыбак сказал: Да припомнил , что ты писал , что на пенсии , вот и попытался сложить . Значит ошибся , признаю. Но вообще у меня вопрос был , а не утверждение. Это не отрицает того , что ты приспособленец. это для тебя не критично , вокруг таких полно. Ты и при тех же " кацапах" приспособишься неплохо. Опыт твой из ссср остался . Не суди - и не судимы будете... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, Вячеслав63 сказал: Не міряй всіх по собі, "мутіла". Эсли бы я был " мутилой" , то в армии служил бы оркестре , почтальоном или каптерщиком, а не в пехоте . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) ефект метелика фільм дивились? Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 годин тому, Дощ сказав: З і. Вчетверте питати якось не з руки, але все ж - хто автор фейку жму руку обнімаю? Ви вирішили мене задовбати питанням, відповідь на яке є очевидною? Відповідь від ШІ - Автором та першоджерелом публікації аудіозапису з фразою «Жму руку, обнимаю» є колишній народний депутат України Андрій Деркач. 9 липня 2020 року він оприлюднив запис, який назвав телефонною розмовою п’ятого президента України Петра Порошенка з президентом РФ Володимиром Путіним від 30 квітня 2015 року Ключові факти про цей запис: Офіційна позиція: У партії «Європейська Солідарність» назвали ці записи сфальсифікованим фейком, виготовленим у межах російської дезінформаційної кампанії. Мета публікації: На думку експертів та правоохоронців, «плівки Деркача» мали на меті дискредитувати керівництво України та втрутитися у виборчий процес у США. Доля автора: Андрій Деркач офіційно визнаний Міністерством фінансів США російським агентом. В Україні проти нього відкрили кримінальні справи за державну зраду та незаконне збагачення. У вересні 2024 року стало відомо, що він став сенатором у Раді Федерації РФ. Фраза також часто згадується в контексті розслідування Bihus.Info («плівки Медведчука»), хоча сам запис із цією цитатою вперше вивів у публічний простір саме Деркач. Прикольно, що фейком це називає тільки "Європейська солідарність" і її прихильники. А котли ці, з винищенням найбільш активної частини майданівців, чомусь дуже схожі на договорняк. Як і з безперешкодним походом Гіркіна-Стрєлкова на Донецьк. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Эсли бы я был " мутилой" , то в армии служил бы оркестре , почтальоном или каптерщиком, а не в пехоте . Так треба мати якісь таланти. І то, як кому повезе. Бо, наш клавішнік, дуже класний музикант, був десантником. Приїхав після армії, пусту пляшку шампанського в ресторані, де ми працювали, розбивав ребром долоні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, ozor сказав: Я перепрошую, трохи відстав від потягу, де першоджерело подивитись чи прочитати? Змінено 2 години тому користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 11 минут назад, hause сказал: Не суди - и не судимы будете... " Не судить "- я же не сужу с целью ответственности персонажа : приговора и наказания , как судья ,,и как многие пишущие тут поступают- выдавая себя за вершителя судеб - наказывать кого или прощать , жить кому или умереть. Твои цитатыи и статьи с критикой и гневом ты как сам воспринимаешь? . Твой дизлайк мне под постом , это тогда тоже можно расценить , как " судить" ? Или ты только в других "косяки" замечаешь ? Змінено 2 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 часов назад, vadimv сказал: 1% погибших. Это не мое предположение, это так наука говорит. так как бы уже озвучивают 1.4 млн... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 27 минут назад, akineo сказал: у нас кожен день вже якась річниця трагічна А якби Україна за 20-ть років стала би чимось на кшалт Білораші, то це б хіба не було б трагедією? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 минут назад, Вячеслав63 сказал: Так треба мати якісь таланти. І то, як кому повезе. Бо, наш клавішнік, дуже класний музикант, був десантником. Приїхав після армії, пусту пляшку шампанського в ресторані, де ми працювали, розбивав ребром долоні. Скажу откровенно , что иногда у меня в армии возникало желание уйти в " теплое местечко" , но я бы там сдох - таков мой психотип. Я сам часто напрашивался в экстремальные условия .ну такой характер с детства. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 37 минут назад, kim chen lhoran сказал: Навіщо таку мутню писати, ще і у річницю Небесної сотні? Сейчас каждый день ( +-)погибает сотня если не больше. Или тебе те погибшие важнее нынешних? Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, kim chen lhoran сказал: А якби Україна за 20-ть років стала би чимось на кшалт Білораші, то це б хіба не було б трагедією? ніт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 минут назад, kim chen lhoran сказал: А якби Україна за 20-ть років стала би чимось на кшалт Білораші, то це б хіба не було б трагедією? Що скаже на це евангеліст Рибак? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, yukon сказал: ніт Поясніть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 32 хвилини тому, Бармалей сказав: так как бы уже озвучивают 1.4 млн... Это общие потери, включая раненых и т.п. И не факт, что "озвучивают" совпадает с реальностью. Речь же именно о погибших. Я неоднократно слышал про 1% в литературе про биологию, ХЗ с чем это связано и какие там механизмы регуляции в популяции. Причем галюцинирующий ИИ с такой цифрой не согласен и тулит что-то про 3-4% и даже больше. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 минут назад, kim chen lhoran сказал: Що скаже на це евангеліст Рибак? Зачем тебе то , что скажет Рыбак. Прочти сам Евангелие и сделай свой вывод. Или ты уже выбрал себе - Кесаря ? Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, kim chen lhoran сказал: Поясніть. Білик Тарас Анатолієвич (однокласник) Дідковський Віталій Леонідович (в общазі прожили в одній кімнаті 6 років) Крутий Віталій Олександрович (сусід) Романченко Сергій Миколаєвич (чоловік сестри) Тюпа Сергій Миколаєвич (на рік старше вчився) Лесюта Михайло Валерійович, Бурка Євген, Мосієнко Роман (односельчани) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 хвилин тому, рыбак сказав: таков мой психотип. Я сам часто напрашивался в экстремальные условия .ну такой характер с детства. Мирные кроткие христиане - они такие, да ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 38 минут назад, US7IGN сказал: Тобто з точки зору народу ці режими мало чим відрізняються? Хоча кількість жертв трохи різна... Отличаются. Даже во время войны менты достаточно вежливые и адекватные, действуют в большинстве случаев с оглядкой на возможные последствия. При Яныке , да и до него им было пофиг, если чего их прикроют. А на видео , когда менты задержали дезертира, а селяне пытались мешать, не было смысла применять оружие. У них это крайняя мера, есть же газ, дубинки, навыки рукопашки. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 13 минут назад, рыбак сказал: Прочти сам Евангелие и сделай свой вывод. Я навіть ніколи не бачив такого видання, на поличці; правда, стоїть Біблія, але я жодного разу її не брав до рук. Втім, яка є альтернатива військовому опору України, на Ваш розсудок? І яка причина була в першооснові для розв'язування цієї війни рашиками? Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 49 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: А котли ці, з винищенням найбільш активної частини майданівців, чомусь дуже схожі на договорняк І чомусь виключно для бовбограїв... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: на поличці, правда, стоїть Біблія, але я жодного разу її не брав до рук. Бгг ) А там дуже багато цікавого і пізнавального )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Бгг ) А там дуже багато цікавого і пізнавального Особенно эпизод с уничтожением соплеменников после схождения с горы. Или призыв брать взаймы у соседей, ибо не придется отдавать. Те призыв в воровству. Или геноцид местного населения на том основании, что земля обещана. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Не читайте историю КПСС, станете антикоммунистом. Не читайте Библию, станете атеистом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз