Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

не треба перекладати на військових та владу відповідальність за бездіяльність місцевих мешканців, які мали самостійно захищати власну землю :flag1:

інакше чим вони відрізняються від кримських сепарів та луганської бамбасні зразка 2014 року? :lol:

тоді питання. навіщо влада, якщо все мусять робити  мешканці. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

тоді питання. навіщо влада, якщо все мусять робити  мешканці. 

щоб грабувати та знущатися :flag1:

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 години тому, kim chen lhoran сказав:

Типу "змусить Литву капітулювати за 90 днів навіть без введення військ."

Ну вони ж якось вписали в свою бамажку Запорізьку і Херсонську області без введення військ у Запоріжжя і Херсон

2 години тому, kim chen lhoran сказав:

А яким боком тоді тут Рига і Таллінн до Литви?

Це такий натяк, щоб Польща з Німеччиною теж готувалися здаватися

2 години тому, sergio сказав:

Та останнім часом  на територію Україну чначно менше шахедів летить. Де вони на Прибалтику 170 к візьмуть? Експерти говорять, що а рашці, вже починає відчуватись нестача грошей навіть на оборонку. 

А, ну тобто нічого не робитимуть, будуть готуватися до шашликів. Ну ОК, хай щастить.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Блін. 

Я там щось від фонаря написав, а вони вже пів години цеглою серуть. 😎 

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 годин тому, Бармалей сказав:

совершать одно нарушение закона в ответ на другое?...вот мы и получаем то за что боролись...я ведь не против тех перевыборов, хоть и между двумя гандонами...третий тур незаконен и официально признались тогда...политическая необходимость мол...и никто не озаботился, сделать по норме закона, а нахрена, ведь хлопают и кричат молодци...это как украл, а тебя не поймали...дальше будешь, азарт...нарид скушал, банда наверху начала забивать на общественный договор...вот и пришло к тому, что очередная панда, в трудные времена пошла на забитие на все...и я даже не знаю как и когда, да и остановится ли этот ком с горы.

Сфальсифікований другий тур і був незаконним. Треба було ще раз провести другий тур. Але, хто ж його признав би тоді незаконним? Вони ж бігом проголосили результати, які вже не підлягали оскарженню.

".это как украл, а тебя не поймали...дальше будешь, азарт...нарид скушал, банда наверху начала забивать на общественный договор.." - так і вийшло. Вкрали голоси у Ющенка і віддали Януковичу, але народ не "схавав".

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Ну вони ж якось вписали в свою бамажку Запорізьку і Херсонську області без введення військ у Запоріжжя і Херсон

За Херсон і каністуцію самі ж рашикі писали, а за Литву і Балтію військові аналітики.

Посилання на коментар

38 минут назад, sergio сказал:

А вони були заміновані? 

Еще и как...

Уже пошли имена-пароли-явки... пока медленно, но усе будет...

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Це такий натяк, щоб Польща з Німеччиною теж готувалися здаватися

Навряд чи у них проти Польщі з Німеччиною буде достатньо ресурсу, хиба може балістика, що призведе до куп битої цегли, але що то їм дасть. Може це швидше для того щоби підняти ролі антиєвропейських партій типу АфД. Тут вони десь змикаються з Мага у США.

Посилання на коментар

2 години тому, ks6 сказав:

А если догонят? Какие Ваши действия, если не секрет. Данные Вы не оновляли, там  17000 уже можно, по номерам пробьют , если машина на Вас.

Скажу великий секрет - якщо поліція почне вас переслідувати то машиною втікти шансів майже немає. Тому летіти і наражати на небезпеку оточуючих, себе і ризикувати когось вбити - сенсу нуль 

• Лайк 1
Посилання на коментар

💰Громадянам - військовий збір, депутатам - покращення, - Зеленський підписав закон

✍️Президент України Володимир Зеленський підписав Закон України “Про внесення змін до пункту 161 підрозділу 10 розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо справляння військового збору (№ 4835-IX від 07.04.2026 року)”.

Норми щодо сплати військового збору продовжили до кінця воєнного стану та на три роки після його завершення.

️Якщо подивитись текст законопроєкту, то можна побачити, що до його прикінцевих положень “проштовхнули” покращення для депутатів, які звільняють їх від юридичної відповідальності за використання певних коштів: “Народний депутат самостійно, на власний розсуд, визначає напрями та порядок використання коштів для компенсації вартості проїзду і відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень, а також коштів, визначених частиною першою статті 28 цього Закону, не звітує та не несе юридичної відповідальності за напрями та порядок використання таких коштів”.

📹Не виключаю, що ця норма є свого роду “винагородою” для депутатів за голосування за цей та інші податкові законопроекти.

🔗Джерело: ips.ligazakon.net/document/ji14332g  t.me/InspectorPrava/1588

Змінено користувачем hause
Посилання на коментар

12 хвилин тому, sergio сказав:

Опаньки, а тим часом. 

censor.net/ua/news/3610399/kryminalna-vidpovidalnist-za-antysemityzm-scho-zminytsya

тепер про президента не можна казати нічого поганого? припишуть в антисеміти?  

• Хаха 3
Посилання на коментар

4 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

тепер про президента не можна казати нічого поганого? припишуть в антисеміти?  

Можна:"Українська морда." 😺 

Посилання на коментар

Trump deletes post depicting him as Jesus-like figure after backlash

"It's supposed to be as a doctor making people better," he said. "And I do make people better. I make people a lot better."

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

"And I do make people better. I make people a lot better."

'The only good Indian is a dead Indian' ©

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Trump deletes post depicting him as Jesus-like figure after backlash

"It's supposed to be as a doctor making people better," he said. "And I do make people better. I make people a lot better."

на тому малюнку Епштейн лежав? щось він друга не вберіг...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

на тому малюнку Епштейн лежав? щось він друга не вберіг...

він забув конкретизувати  яких людей він робить кращими :-) нафтових магнатів ?   

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

краще просто б змінили пару законів та дали право ментам затримувати/***ити без пояснення причин та везти в ТЦК, яким в свою чергу дали право утримувати в підвалах ухилянтів без обмеження строків. ВЛК взагалі можна скасувати, бо якщо хтось побачив двері та підняв руку щоб її відкрити і зміг рухати ногами щоб вийти з хати, то вже достатньо фізично здоровий та придатний померти за Україну :flag1:

бачив теж ролики про підвали,піздюлини,забирання телефону. в моєму випадку в жовтні було іначе. показали , що з березня в розшуку,сів до копів, тцкашник сидів в машині навіть не виходив з неї. поїхали в тцк. там в камеру здав речі. пару бесід десь по 20 хв. дуже сильно пропонували контракт_)) іще якісь там папірці,які я не підписував. все фіксувалось на камеру. треба покурити, виходили з ним. Наїбали звісно в тому,що дадуть вдома пару днів справи позакривати. Повезли на ВЛК. там довго сиділи і водили по лікарям. Весь час був на позитиві, шуткував і з копами і з тцк і лікарями. Заходілось покурити. Мов,не можна. Мабуть,багато тікає на тому етапі. Думаю,ок,покурю в туалеті. Теж ,щось туплять не випускають. Я там так рот свій розкрив тоді, що вся лікарня мабуть чула. Після того, офіцер там ,що був за старшого і супровід   відпускав скільки я побажав типа в туалет. я там курив. Якийсь лікарь підняв кіпіш,що я курю в туалеті. Та теж від мене отримала, мов, де можу,там і курю))
Було в мене за що зацепитись і операція серйозна. І документи привезли,знімки. Для обмеженого прокатило б. Терапевт написала свою думку. Мов,так ,є така болячка...Але та сука -голова комісії сказала в очі, що не вважає за потрібне робити дообстеження. Я там за пів дня познайомився з др лікарями,жінками. Прикалувались там , то вони почали за мене просити. мов,класний хлопець, і болячка. Та стерва не змінила думку ,хоча теж там спочатку посміхалась, на позитиві була...Скотина місцева, я думаю, як люди повертаються,то в місті хує сосить будуть пів міста...легше їй вихати тепер .
Потім, відборочний пункт, потім перевалочнийі, потім вже на адаптацію днів 10. їли,фільми дивились. в магазин самі ходили в селі. Весь цей час ніхто телефон не забирав, інтернет навіть давали, відносились прекрасно. Їли зі старожилами за одним столом, їздили по справам...
потім вже бзвп, там теж з недільку були з телефонами,поки одні довбойоби не заказали бухла по тел і не нажрались. здали в коробочку ,але ,коли треба по ділу дзвонити,то брали. потім знову вернули))
Діло в тому, що,як тільки переді мною став дастер з ментами, я тоді вже змирився і проходив всі ці етапи з думками, що все в Божих руках і я попаду туди,куди потрібно. Проходив їх з посмішкою на лиці, хоча були моменти,коли спав і вода замерзала біля голови і ще там трохи складнощів....думав, як  в Соломона написано було: і єто пройдьот...

По факту, то так і вийшло. Я задоволений. Ще завів собі  знайомства з гарними людьми. Вже навіть і серйозні питання допомогли вирішити..

Втікти міг сто разів на любому етапі. так що ота колючка з ролика на фіг не потрібна. хто хоче,той звалить. 

Змінено користувачем МаТраС
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, МаТраС сказав:

бачив теж ролики про підвали,піздюлини,забирання телефону. в моєму випадку в жовтні було іначе. показали , що з березня в розшуку,сів до копів, тцкашник сидів в машині навіть не виходив з неї. поїхали в тцк. там в камеру здав речі. пару бесід десь по 20 хв. дуже сильно пропонували контракт_)) іще якісь там папірці,які я не підписував. все фіксувалось на камеру. треба покурити, виходили з ним. Наїбали звісно в тому,що дадуть вдома пару днів справи позакривати. Повезли на ВЛК. там довго сиділи і водили по лікарям. Весь час був на позитиві, шуткував і з копами і з тцк і лікарями. Заходілось покурити. Мов,не можна. Мабуть,багато тікає на тому етапі. Думаю,ок,покурю в туалеті. Теж ,щось туплять не випускають. Я там так рот свій розкрив тоді, що вся лікарня мабуть чула. Після того, офіцер там ,що був за старшого і супровід   відпускав скільки я побажав типа в туалет. я там курив. Якийсь лікарь підняв кіпіш,що я курю в туалеті. Та теж від мене отримала, мов, де можу,там і курю))
Було в мене за що зацепитись і операція серйозна. І документи привезли,знімки. Для обмеженого прокатило б. Терапевт написала свою думку. Мов,так ,є така болячка...Але та сука -голова комісії сказала в очі, що не вважає за потрібне робити дообстеження. Я там за пів дня познайомився з др лікарями,жінками. Прикалувались там , то вони почали за мене просити. мов,класний хлопець, і болячка. Та стерва не змінила думку ,хоча теж там спочатку посміхалась, на позитиві була...Скотина місцева, я думаю, як люди повертаються,то в місті хує сосить будуть пів міста...легше їй вихати тепер .
Потім, відборочний пункт, потім перевалочнийі, потім вже на адаптацію днів 10. їли,фільми дивились. в магазин самі ходили в селі. Весь цей час ніхто телефон не забирав, інтернет навіть давали, відносились прекрасно. Їли зі старожилами за одним столом, їздили по справам...
потім вже бзвп, там теж з недільку були з телефонами,поки одні довбойоби не заказали бухла по тел і не нажрались. здали в коробочку ,але ,коли треба по ділу дзвонити,то брали. потім знову вернули))
Діло в тому, що,як тільки переді мною став дастер з ментами, я тоді вже змирився і проходив всі ці етапи з думками, що все в Божих руках і я попаду туди,куди потрібно. Проходив їх з посмішкою на лиці, хоча були моменти,коли спав і вода замерзала біля голови і ще там трохи складнощів....

По факту, то так і вийшло. Я задоволений. Ще завів собі  знайомства з гарними людьми. Вже навіть і серйозні питання жопомоглит вирішити..

Втікти міг сто разів на любому етапі. так що ота колючка з ролика на фіг не потрібна. хто хоче,той звалить. 

який гарний доброволець! Насправді система на це і розрахована, а реальних отріцал як і на зоні не так вже й багато. бажаю гарно відслужити! :flag1:

• Лайк 3
Посилання на коментар

7 минут назад, МаТраС сказал:

Діло в тому, що,як тільки переді мною став дастер з ментами, я тоді вже змирився і проходив всі ці етапи з думками, що все в Божих руках і я попаду туди,куди потрібно. Проходив їх з посмішкою на лиці, хоча були моменти,коли спав і вода замерзала біля голови і ще там трохи складнощів....думав, як  в Соломона написано було: і єто пройдьот...

По факту, то так і вийшло. Я задоволений. Ще завів собі  знайомства з гарними людьми. Вже навіть і серйозні питання допомогли вирішити..

Так ніхто нем спорить, якщо йде в сторону більш подібного до охорони складу в Мукачево, то навіщо пручатися!! 

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, МаТраС сказав:

Але та сука -голова комісії сказала в очі, що не вважає за потрібне робити дообстеження. ..... ,класний хлопець, і болячка. Та стерва не змінила думку ,хоча теж там спочатку посміхалась, на позитиві була...Скотина місцева,

просто хотіла грошенят підібрати....

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

який гарний доброволець! Насправді система на це і розрахована, а реальних отріцал як і на зоні не так вже й багато. бажаю гарно відслужити! :flag1:

ну, напівдоброволець)) але, це мій вибір і я не шкодую. все склалось,як я хотів

Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

ну, напівдоброволець)) але, це мій вибір і я не шкодую. все склалось,як я хотів

як напіввагітна? таке враження що ви стидаєтеся бути героєм та виправдовуваєтеся. навпаки, тепер можна хуєсосити всіх ухилянтів і збирати донати :lol:

• Хаха 4
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

як напіввагітна? таке враження що ви стидаєтеся бути героєм та виправдовуваєтеся. навпаки, тепер можна хуєсосити всіх ухилянтів і збирати донати :lol:

Слизька людина. 😺 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...