Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Все в комплексі і все індивідуально. Мій рідний брат, якому зараз 56, бухає більше 20 років, при чому постійно і до усирачки. Його ровесники, навіть, молодші його "колеги" давно вже в могилі. А в нього ще в минулому році, коли зламав руку і був зачинений в квартирі дочки, не бухав майже 3 місяці, можна сказати був вигляд цілком пристойний. Не кожен би і сказав, що він алкаш. Але, зараз став погано ходити. Видно, не безмежні ресурси "волячого" здоров'я, успадковоного, мабуть, від мами. Думаю, я б вже давно загнувся з таким життям, бо я більше в батька пішов і практично не п'ю. Ну, хіба там якісь 5л свого сухого вина за рік та пива літрів 10, що син зробив. Фруктову самогонку вже більше не роблю, бо якось стало менше родити і абрикос і груш. Горілку спротивив давно.

я ж кажу. все складно з lifetime. і не все ще вчені знають. у нього генетика гарна, котора усі інші фактори перевершила. і взагалі людина живуча. 

це не означае що якщо ви будете вести такий стиль життя проживете стільки ж...  

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 минут назад, karlito сказал:

і що стане маркером для активації твого леталю (гену який вмикає смертельну хворобу, типу онко. їх в кожного є кілька) ми знати не можем. можливо, колись виділимо ці леталі і почнемо їх ще в ембріона вирізати, тоді значно середній вік виросте. 

Вот. А Вы про диету и нэ бухаты. А если вкусно пожрать в кайф? Понятно в меру, без кишкоблудства. Да и почему не пить спиртное, если тоже в кайф?

Посилання на коментар

51 хвилину тому, DimaF сказав:

Это в совке такой лозунг был, все жрали с хлебом, иначе будешь ходить голодным.

Хлеб, молоко и варенка - еда бедняков )

Посилання на коментар

27 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

потім ми дивуємося чого країна в такій дупі. а гарні спеціалісти в усіх областях тут на форумі сидять 

"В окопах немає атеїстів" (с)

Посилання на коментар

11 хвилин тому, ks6 сказав:

Да и почему не пить спиртное, если тоже в кайф?

Не, вы конечно можете пить что угодно - это ваше дело )

А лично я пить ракетное топливо и грибковое химическое оружие не собираюсь ))

По крайней мере в заметных количествах )))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

15 хвилин тому, karlito сказав:

атеросклероз через тестостерон, і саме тому проблеми с ССС. тестостерон ламає ліпідний профіль, треба тримати дієту і не бухати

Десь наче казали, що у алкашів чистесенькі сосуди без бляшок, але там друга проблема, що сосуди стають затонкі і це призводить до інсультів

Посилання на коментар

1 минуту назад, ks6 сказал:

Вот. А Вы про диету и нэ бухаты. А если вкусно пожрать в кайф? Понятно в меру, без кишкоблудства. Да и почему не пить спиртное, если тоже в кайф?

а хто вам може заборонити? та й мені ніхто. тому я з 10 лютого (день народження сина) по 15 травня (мій день народження) тримаю дієту, скидаю десь 6-8 кг, потім назад набираю(((. люм-люм дієта, вбивство організму. тому я особисто не розраховую на довге життя (хоча таємно сподіваюсь що пішов в мамину сімю, там купа довгожителів),  знати як робити і робити - дві великі різниці. 

Посилання на коментар

Только что, normal сказал:

Десь наче казали, що у алкашів чистесенькі сосуди без бляшок

була така теорія, щось там про французів досліджували. спростували, алкоголь доведений фактор ризику атеросклерозу. все більше даних, що запалення до нього призводять, і ще до купи різних поломок. є теоретичні протоколи на метформіні і протизапальних, що подовжують життя. проблема, що на сто відсотків безпечного протизапального не придумали.

Посилання на коментар

я не набираю ваги. і не потребую схуднення. стабільно нормальна вага. просто їм в міру і багато рухаюся.  

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, karlito сказав:

зараз головний ворог цукор. це має підгрунття - там фруктози половина, а фруктоза має метаболізм схожий на метаболізм алкоголю, і

Фруктоза з фруктів, думаю, не менш шкідлива. Цукру я давно не їм, а ось  фруктів їв багато. Син мене попереджував, що це небезпечно, але я ж його не дуже слухав - це ж натуральне, хіба може бути якась шкода? А тепер цукор підвищений.

Посилання на коментар

12 часов назад, Бездомный сказал:

Шли проводить парад в Киеве, а теперь боятся проводить парад на Москве

МОРДОР-1 : здохніть зелені бляді

https://www.facebook.com/share/v/18Vxv33N8N/

ЗИ:  які ж українці ГНИДИ!   За що тут воювати?

Змінено користувачем hause
Посилання на коментар

22 години тому, Vanski сказав:

Сто відсотків форума заражено Вадімом

Спеціаліст широкого профілю - війна, політика, електрокари, грибок, будівництво, здоров'я, повчання життю та інше. Вірно підмічено, куди не кинь - затичка в ж. Такий розумний, аж страшно (С), але все життя його проходить тільки на цьому форумі )))

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

Фруктоза з фруктів, думаю, не менш шкідлива

шкідлива не фруктоза, а її кількість. перебрати її з фруктами теж можна, проте це важче зробити, при тому фрукти хоч їжа справжня - і клітковина є, і вітаміни з мікроелементами. а цукор - лиш голі калорії з фруктози і глюкози. До речі фруктові соки незаслужено вважають гарним продуктом, і купу людей собі проблем ними наробили.  цілі фрукти в рази краще.

• Лайк 1
Посилання на коментар

46 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

це ж натуральне, хіба може бути якась шкода?

О, та ви мабуь думаєте, що природа піклується про ваше здоров'я? )

А насправді все навпаки - природа "піклується" про розповсюдження ДНК, а всякі пожирателі ДНК їй ввідповідно "не подобаються" і вона їх намагається випиляти. Конкретний приклад - листя дерев містить токсичні речовини, щоб травоядні їх не зжерли зовсім. Якщо якесь травоядне (скажімо коза, чи антилопа) буде жерти забагато - вона тупо здохне від перевищення дози токсинів.

Така сама фігня наприклад з горіхами і насінням - якщо людина буде жерти їх без міри - вона здохне від інтоксикації. Або якщо людина буде жерти лише м'ясо - вона також здохне, причому досить швидко.

Карочє, все що природі від вас потрібно - щоб ви з'їли якийсь фрукт або ягоду з насінням або косточкою, висрали цю косточку або насіння в іншому місці (транспортували ДНК на іншу територію), народили нових транспортно-множильних машин і швиденько здохли, звільнивши для них місце під сонцем. Інжойте  )

Посилання на коментар

45 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

потім ми дивуємося чого країна в такій дупі. а гарні спеціалісти в усіх областях тут на форумі сидять 

Я би пішов попрацювати, але нехочу демпінгувати на ринку праці. Дорогу молодим. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, anabioz сказав:

Спеціаліст широкого профілю - війна, політика, електрокари, грибок, будівництво, здоров'я, повчання життю та інше. Вірно підмічено, куди не кинь - затичка в ж. Такий розумний, аж страшно (С), але все життя його проходить тільки на цьому форумі )))

Вам фоток з пляжу накидать? )

Посилання на коментар

3 хвилини тому, karlito сказав:

шкідлива не фруктоза, а її кількість. перебрати її з фруктами теж можна, проте це важче зробити, при тому фрукти хоч їжа справжня - і клітковина є, і вітаміни з мікроелементами. а цукор - лиш голі калорії з фруктози і глюкози. До речі фруктові соки незаслужено вважають гарним продуктом, і купу людей собі проблем ними наробили.  цілі фрукти в рази краще.

Саме так, соки - це по суті концентрат, а концентрат будь чого - це не здорова фігня.

• Лайк 1
Посилання на коментар

36 минут назад, karlito сказал:

ви б про дєдок краще. бабки живучі, їх естроген захищає, а  чоловіки запрограмовані на атеросклероз через тестостерон, і саме тому проблеми с ССС. тестостерон ламає ліпідний профіль, треба тримати дієту і не бухати, а хто ж це робить)

Діди 72 і 74 прожили Баті 77 вже слава БГ. На дачі гарбузи розводить.. Тут головне не нервувати. Батя все  життя на роботі особливо не напружувався і рівно в 60 на пенсію звалив 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

нехочу демпінгувати на ринку праці. Дорогу молодим. 

Індусам і пакістанцям.

Посилання на коментар

А політесі до студіків підходив якись агітатор, на роботу, щось там паяти. Сказав малому, як хочеш можеш піти, але не надовго. Так навчитись. В друга дитинства батя радіотелемайстром був, помер в 50 з копійками. Рак горла. Нанюхався того гівна 

Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Індусам і пакістанцям.

Отож. Якщо выживу, поставлять ними керувати, як білу людину.. 

А то, що на ФБ пишуть, що за по прибирання будуть платити 35 кг, явно вороже ІПСО. У двірників ЗП 8-10, у любимчиків начальства і передовиків 12 кг. 

У нас в Вайбер групі ОСББ зараз бажаючих шукають, якась тітка замахалась 4 підїзди дев"ятиповерхівки за 8 к /місяць прибирати. Поки бажаючих немає. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

В друга дитинства батя радіотелемайстром був, помер в 50 з копійками. Рак горла. Нанюхався того гівна 

Тут на форумі був Ігореха, передчасно помер під час того, як варив сваркою шось у підвалі.

Я коли по власній стройкі вештався біля сварки, відходив подалі, бо там жеж реально нічим дихати і це реально нездорова фігня.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, vadimv сказав:

Саме так, соки - це по суті концентрат, а концентрат будь чого - це не здорова фігня.

горілка це концентрат зерна? подумаю над цим...

• Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

горілка це концентрат зерна? подумаю над цим...

Спирт - це концентрат зерна.

Інакше він би так гарно не горів.

Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

Это в совке такой лозунг был, все жрали с хлебом, иначе будешь ходить голодным.

😎

https://www.youtube.com/watch?v=TjeDZ6BJhbc&list=PL-uNW0bX5wzTFfYbwP5eE0p2SVgEWF-lb&index=2

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...